Yok canım korkma canım ışte pıhtı kalınca rahim atmak için kasilio oda bize açımız yetmezmiş gibi daha çok acı veriyi benim lohusa gibi 45 gün kanamam oldu düşün çok korktum bende ama değişiklik gosteriyomus bunyeden bünyeye uzun sürerse kanaman yine dr sorup arkasını bırakma kontrollerinin emi canimAminnn canım insallah yarına geçer ya da temizleyecekse temizler.demekki kurtajdan sonra normal ağrılar bende dedim bende mi ters giden bir seyler var.acayip bir sancı çünkü.
ben bugün dedim eşime cd vermezlerse sen çekte bari göreyim yavrumuAyrintilida izlenmiyo balim malesef kocisvizledi oda anlamadı bisiycikınşallah cuma bir aksilik çıkmazsa gorumcem doya doya melegimi:)
bugünde patatese boğduum çocuğuAhada Cadillac araba @zzzzynpppp şöyle bi detaylı inceleme raporu istiyorum senden aklımda bu araba var benimde :) yavrucugun iyi günlerde kullansin arabasını, bi çöpü bile olmayan yavrunun cadillaci var artik :)
Mogami patates canavarı Meteee ! Dun aksam benimde burnuma mısır koktu, meğer evin altına gelmiş misirci fino gibi almisim kokuyu, kocacık saolsun aldı da rahatladik :) yarenim99 perde asmak sana mi kaldı bakiim! Koca gobeginle merdivenlerde ne isin var senin çok kizarim çok perde yıkamadan önce camda silmissindir sen yaramaz annisko seni
işlem tamamdır şimdiye... dinleniyorsun dimi hatunselam kızlar bugün aşılamam var. biraz gergin biraz heyecanlıyım. yumurtalardan ikisi çok büyüdü. kiste dönüşebilirmişsanırım bu da olmayacak ama ben doktora dedim benim yumurtalar ani olarak gelişiyor dozunu az yazın dedim. yok yok dedi normal protokolü uygulayalım dedi.
Aman diyim a kaldi kavusmaya sabir bebemmya biz baska komsuya geldik o da buraya geldi iste sansima... Kiiz kocamla uzak kaldik ya bildiğin hasret çekiyorum gülüşü falan geliyor gözümün önüne erken falan dogurursam hani sebebi bellidir
canım çok geçmiş olsun aman yapma bi iş artık ver laflarını otursunlar aşağıyaEşim ameliyat oldu varikoselden sonra doğal yoldan hiç ummadigim anda geldi melegim :) dr 3 ay olmaz dedi ama 1.5 ay sonrasında hamile olduğumu öğrendim. İlk başlarda önceki dusuklerimden ötürü kontrol altindaydim bi geçenlerde erken doğum riski atlattım kv kp gorumceler sağolsun hamile kadına iş yaptırmaya bayılırlar ama şimdi iyiyiz çok şükür canım darısı inşallah tez zamanda size dualarinizi eksik etmeyin Allah hiç ummadigin anda gonderiyo mucizeyi :)
betim dinlen sende yorma paşayı... ben bugün yarım saat yürüdüm bizim sıpa hemen yorulduğunu ima etti banaCanim erken doğum riski dedin ya nasıl oldun o ne belirtin oldu 23 hafta falan riskliymis benm de sancı oldu biraz pimpiriklendim geçti ama çok şükür
Iste onu diyorum ya 9 gün ayrı kaldıktan sonra araya tel cekip uyumak lazım :))Aman diyim a kaldi kavusmaya sabir bebemm
kuzum nasıl oldun ağrın sızın yok değil mi...bebiş nasıl bebişevet canim 2 hafta oldu dogum yapali amin insallah rabbim sanada hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah
yirim ben o patikleriKizlar nasilsiniz? Biz sukur iyiyiz kizima minnak pembis bi patik aldim :)
Süper fikir ama pek anlaşılır olmuyomus dr daki gibi eşim ole dedi sanırim sadece organ gelişimine bakiyolar ama inşallah sizinkini daha güzel pozlarini verir babasi görsün bari dimi :)ben bugün dedim eşime cd vermezlerse sen çekte bari göreyim yavrumu
Şimdi iyiyim çok şükür balim evimize geldik bayramimi zehir ettiler ama kızım iyi ya gerisi herşeyi unuttum :)))canım çok geçmiş olsun aman yapma bi iş artık ver laflarını otursunlar aşağıya
bitanem çok çok çok geçmiş olsun şu ağrılarında bitse gitse hepimiz rahatlayacağız inşallah ta bitip gidecek operasyona da gerek kalmaz dilerim kuzumIyi aksamlar kızlar.sayfayi okumaya çalıştım kaldığım yerden.bugün benim cok ağrım var.acayip kasılma oluyor karnimda.adet sancisindan daha beter bir sancı ara ara cok fena vuruyor. Is yerinde aksami nasil ettim bilmiyorum.yarin kontrolüm var. Dr umu aradim bu ağrılar normal ama fazlaysa rahimde az bir kanamali bolge vardi o kendini atmaya çalışıyor olmazsa ufak bir operasyon daha yapip temizleyecegiz dedi.bu sanciyla cocuk olsa elli kere dogurmustum sanirim.Allah dogum.sancısı cekenlere yardim etsin.agri kesici de kesmiyor.hayirlisiyla yarin olsaydi dr ne gerekiyorsa yapsin ve bitsin bu ağrıacile.gitsem agri kesici vurup yarin kadin doguma git diyecek.agri tupten gelmiyor rahim kasiliyor yoksa korkardim iyice tüpteki kanama mi fazlalasti diye.isin diger yanı bunca ağrıya kanamamda yok.
aaaahhhhhhh aaahhhhhhh siz 1,5 aydır ama ya biz...hamile kaldığımdan beri daha doğrusu eve döndüğümden beri(haziran) eşim yanaşmıyo banaKizlar utanarak sklarak bisey sorcam yaklasik 1.5 aydir kocisle yakinnlasmadik simdi de bisey olur mu diye esim korkuyo ben de ne desem bilemedim bisey olur mu ki acaba
yarım akıllılarKan ilaci iciyoruz diye laf yedik şeker yüklemesini yaptırdık diye akılsız olduk özlememisim mahallemin komşularını
amin kuzum...olsun ya anlaşılmasa da ben de göreyim o anlaşılmaz şeyleriSüper fikir ama pek anlaşılır olmuyomus dr daki gibi eşim ole dedi sanırim sadece organ gelişimine bakiyolar ama inşallah sizinkini daha güzel pozlarini verir babasi görsün bari dimi :)
gecen diyorum açılış günü bi havai fişek gosterisi falan yaparsın artıkaaaahhhhhhh aaahhhhhhh siz 1,5 aydır ama ya biz...hamile kaldığımdan beri daha doğrusu eve döndüğümden beri(haziran) eşim yanaşmıyo banaöpüyo kokluyo ama o kadar... içerde bebeğimiz varken ben odaklanamam yapamam diyo...bende anlıyorum herifimi üstelik bende rahat edemeyeceğimden şimdilik sadece sırnaşık modda takılıyoruz bitanem sizde bence bu işi ağırdan alın erkekten enfeksiyon kapma olayı aklının bi köşesinde olsun... hayat uzun inşallah bebek doğduktan sonra tam gaz sahalara geri dönersiniz
Hala oturuyoruz gömüldüm koltuğa bari koltuk rahatyarım akıllılaraldırma salla gitsin
GorGörürsün balim kocis çeksin metemizi :)amin kuzum...olsun ya anlaşılmasa da ben de göreyim o anlaşılmaz şeyleri
Dinlenmemmi. Bugünde eminöünüydü fatihti derken baya gezdik arkadaşla. Yatakta uyuyakalmışım. Şimdi uyandım. Bu haftalarda gezmekte zormuş. Şimdiden tadını çıkarın kuzumtemizlik bitmiştir o vakit...dinlen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?