Nasip böylemiş demek ki.. Ama bi daha yumurtlama dönemi boyunca misafir kabul etmeyin.Ayy güldürdün canım beni :) ama doğru diyosun 1 gün için 1 ay değil 2 senemiz geçti bekle bekle ... valla ben de kızdım ama ne yapsın o da bilse çağırmazdı
Herkes doğumun kolsy olur diyo ama yinede doğum korkusu sardı beni.inşa Allsh kolay olur doğumumAyyyy o vakit sende kolay doğurgan 38+6 da doğdu kolayca ınşallah denince kolay olur cnm cesaret olursun bize
Allah kolaylık versin bu sıcakta çok zordur eminim. Havalarda fena son günlerde yanıyo her yer. O yüzden bir an önce hamile kalıp yaza kalmadan da doğurmak istiyorum :)Ay sıcaktan nefes alamıyorum o kadar uyudum daha 2 saat geçmişhergün diyorum daha ne kadar agirlasabilirim diye anlıyorum ki her güne şükür etmek lazım birgün de dahi insan daha da agirlasiyor
Yüzümden bedenimden alez çıkıyor ya hava çok aşırı sıcak değil oysa yağmurlar başladı burda. bugün düğüne gittik kaç kişi yüzün şişmiş dedi her yerim şişAllah kolaylık versin bu sıcakta çok zordur eminim. Havalarda fena son günlerde yanıyo her yer. O yüzden bir an önce hamile kalıp yaza kalmadan da doğurmak istiyorum :)
Gecen agustosta dusmustu bebegim canm blumm opra friendly falan ayni ayda kaldik ama bi opranin dogduSenin de mi düşük. Vardı canım hiç Hatırlamadim haklisiniz tabi temkinli olmakta bebis olmadan sitin arayı bebis zaten gircek araya cünlü ☺
İnsallah cnm ama aglamamak elde degil hormonar sagolsun :)iyi yaparsınız balım zaten yapmışsınız ara ara artık son 1 ay falan kaldı boşa riske girmeyin...eşine de takılma boşver ağlayıp niye canını sıkıyorsun doğumdan sonra eski haline döner
İnşallah canım bende korkuom açıkcası sanci açısı diilde çıkış açısından korkuommmm hemde cook inşallah hepimizin doğumu normal olur ve kolay olurHerkes doğumun kolsy olur diyo ama yinede doğum korkusu sardı beni.inşa Allsh kolay olur doğumum
günaydın fıstıklar :) yine geç yatmışlar :) ben tavuk gibi 11 de uyuyorum. nasılsınız bakalım
iyiyim tatlım biraz ağrım olmuştu aşılamadan sonra şimdi hiç ağrım kalmadıGünaydın canım ben iyiyim sen nasılsın :)
iyiyim tatlım biraz ağrım olmuştu aşılamadan sonra şimdi hiç ağrım kalmadı
Çok şükür canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum ne zaman belli olacak canım
26 sında test yap dedi doktor. olumlu veya olumsuz beni bilgilendir dedi. olumsuzsa bile kontrol etmem gerek dedi ama ben de haftaya tatile çıkıcam
9 gün kalmış o bekleme süreci ne zordur bilirim:) canim hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haber vereceksin kendini dinleme hiç belirtiler kişiden kişiye değişiyor26 sında test yap dedi doktor. olumlu veya olumsuz beni bilgilendir dedi. olumsuzsa bile kontrol etmem gerek dedi ama ben de haftaya tatile çıkıcam
Vala bende sicaklardan bayiliyorum erkenden.sabah 8de ayaktaydim.normalde o kadar erken yatip bu kadsr erken kalkamazdim.bunyem degisti resmen.gunaydinnn.nasilsin bu arada:)günaydın fıstıklar :) yine geç yatmışlar :) ben tavuk gibi 11 de uyuyorum. nasılsınız bakalım
Vala bende sicaklardan bayiliyorum erkenden.sabah 8de ayaktaydim.normalde o kadar erken yatip bu kadsr erken kalkamazdim.bunyem degisti resmen.gunaydinnn.nasilsin bu arada:)
Günaydın ballarım
ben sabah sabah sağlık ocağına kan ve idrar verdim kontrol maksatlısebastianderki kuzum hadi inşallah 26 sında güzel haber verirsin bize...belirti arama kuşum ben o kadar belirti beklerdim kendimde ama nerdeyse hiç belirtim olmadan hamile kaldım bi tek kasık sızlaması oldu o kadar bide gaz
9 gün kalmış o bekleme süreci ne zordur bilirim:) canim hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haber vereceksin kendini dinleme hiç belirtiler kişiden kişiye değişiyor
Sen 9 gün kaldı deyince 7. Gün yapmaya başladığım idrar testleri geldi aklıma :) ah benim tüp bebeğim :)öyle cano öyle. bende o yüzden haftaya tatile çıkıp o süreci rahat geçireyim diyorum. tatil dediğim de ankara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?