Beraber Anne Olma Yolunda

Hım anladım canım 9 gun var yanı telefonda bıldırırsın canım sonucu tatıl donusu gıdersın ama ınsallah bebegın tutunurda bebegını gormeye gıdersın canım

inşallah kuzucum ne güzel şeyler söylüyosun. akşam yaz'ın öyküsü diye bi dizi var ya onu seyrettim. Ağla ağla bir hal oldum. ya annelik işte ordaki gibi yıllarca hiç görmesen de ona bağlısın. bende bir umuda bağlıyım:)

inşallah kuzucum. psikolojimi iki yönlü de hazırlamaya çalışıyorum. senin belli oldu mu sonuçların inşallah minnak da sen de iyisindir. bol bol su tüket canım sıcaklarda.
idrar hemen belli oluyo küçük bi alete koyup sonuca bakıyorlar kuzum neyseki geçen seferkine göre çok iyi çıktı çünkü suyu arttırdım kan belli olmadı bakalım beklemedeyim...şimdide uzandım miniğin pıtpıtlarını dinliyorum bugün pek hareketli teyzesi

Allahım hakkında en hayırlısını versin bitanem...şimdi aşılamanın üstünden kaç gün geçti

Aksam bende izledim canım onu çok duygulandım nasıl haykırıyordu insanın boğazı düğümleniyor olacak canım yeterki ınan burda bı tanıdıktan duydum hafta sonu 3 senedır cocugu olmayan kısı suan hamıleymıs asılama yontemıyle kalmıs bırazcık sabır ve guclu olmak lazım ınancımızı kaybetmeyelım vardır bundada bır hayır güzelliklerle gelecek bebeklerimiz :)

iyiyim tatlım sıcaklardan bende baya bunaldım. oturduğumuz yerde terliyoruz. adanada iki adam güneşi vurmuş tabancayla:) valla haftasonu ben de vuracaktım:) az kaldı 10 güne geçer artık.
ay hic gulecegim yoktu:)) vala yaz gelse ayri dert gitse ayri dert.allah bize bu sicaklarda sabir versin.asilama olali kac gun oldu canim.26si test yapicam demissin.ilk seferde tutar ins.hemen olmazsa da uzulme.daha ilk olacak cunku ama dualarimiz seninle.guzel haberler bekliyoruz senden

Yaşlı benim hala yasliligina verdim artık densiz☺ isteklere göre olmuyo kusura bakmasin lar elimizdekiler bunlar hem de en guzelleri en melekleri☺
Iyi yapmissin mogi ben de verdim ıdrar gelmeden çok hafif enfeksiyon varmış tek kullanımlık bi ilaç var ondan aldım dün akşam ama icmedim henüz korkuyorum burda havuz falab enfeksiyondan. Ben daha uzanan moduna gecemedim kışlık hazirliklari var dün erişte kestik bugün ezme yapiyoruz☺ uzaninca tepik beklicem

balım sen havuzdan uzak dur bence bak enfeksiyonda çıkmış girme havuza boşver...bu arada hatun sen ne zaman dinlenmeyi planlıyon eylül dedim mi mesai başlar...kış hazırlıklarını bırak millet yapsın sen alırsın herkesten bak ben öyle yapıcam herkesten bikaç poşet falan aldım mı kışı geçiririm betim bizim oğlan çok hareketli sabah uykudan onun hareketleriyle uyandım 10 dk kıpırdandı durdu...az önce yine bi atak yaptı şimdi uyuyo sanırım annesi sende miniğinle vakit geçir bak nasıl tepikleyecek...bu arada ufaktan klasik müzik dinletmeye de başla betim ben bugün başlıyorum

Canim hissettim.valla hem de dışardan bile ☺ yok kuzum Stokke değil mima benimki , sen stokke mi aldın Paylaş bakalım fotosunu aldiklarinin

Günümüz haftamiz güzel olsun kizlaaaar :) klasik bir pazartesi temizliği için hala enerji toplayamadim, sizden enerji alayim azcik

Canim kar zarar düşününce havuz çok faydalı enfeksiyon bi ihtimal tabiki ama faydalarının yanunda göze alınabilir, kan dolaşımı arttıkça bebişe giden kan daha faydalı verimli oluyo.. enfeksiyon çok az çıktı ama abicim önlem olarak ilacı al dedi beklesin hele artarsa içerim. .
Balım ben her sene öyle yapıyorum anne teyze kv ortak yapımı herkes den bikaç kavanoz bişeler ☺burda annemle teyzem yapıyo ben yadım modu kuzum oturmam ben çok hareketliyim normalde de görsen hamile demezsin bna ☺ is başı 1 eylül son iki hafta kaldı şaka maka..
Kipirdasin tatlı. Mete hep onun tekmeleriyle uyan sonra da tatlı gülüşüyle mis kokusuyla☺

Canim hissettim.valla hem de dışardan bile ☺ yok kuzum Stokke değil mima benimki , sen stokke mi aldın Paylaş bakalım fotosunu aldiklarinin
Yok canım stokke almanın ucundan döndürdüm kocisimi, çok güzel arabaydi fiyatı öğrenince senin arabadan sandım. Nuna aldım ben e-bebekten, atarim birazdan fotolarini. Şuan pitpt dinleme modundayim costu yine ogluskom.
Kışlık hazırlıklarına dun başladım bende 20kavanoz domatesle başladık valla çok yorucu betiim dikkat et kendine, aksam çıkıyor o yorgunluklar.

karar senin bacım dikkatli ol o vakit...kışlıkları da kışın bol bol yer sütünü arttırırsın mis gibi yarasın paşaya

bacım iyiki stokke aldırmamış eşin valla aldın sandım çok üzüldüm...benim üst komşum aldı o markadan gerçi eşi almış kadına sormadan bende sordum kullanışlımı diye...yok yaa dedi küçücük zaten bi de ağır ve çok yer kaplıyo dedi...en son baktım joie marka bi bebek arabası almış hep onu kullanıyo diğeri de kenara itilmiş...gerçekten almadığına çok sevindim...benim oğlanda bugün çok hareketli...şimdiden böylelerse çekeceğimiz var

Annesi su içtikçe kuzucum da sağlıklı olur. Yerim onu söyle miniğime kardeşlerini de çağırsın :) bugün 5. gün canım. Kaldı 9 gün

Kadına sormadan almak ne demek yaa cinleniyorum böyle tiplere:)) ben de çok kaba bulmuştum o arabayı devasa bişe dış kasasi

Sen de hamaratmissin kız nasıl yaptınız o kadar masallah☺ dinlen bugün arrik Paylaş arabayi merak ettim canim

Aynen canım ya. Hani annesi diyodu ya herkesi affediyorsun seni hiç aramayan babanı, babaanneni, kafana silah doğrultan adamı affediyorsun da benim hiç suçum olmadığı halde beni niye affetmiyorsun diye. kız da sessizce bilmiyorum dedi ya orda bittim ben anneyi o kadar seviyor ki aslında diğer herkes sıradan ama o anne başka. anneyle yavrusu arasında müthiş bir bağ var.
Ayrıca dediğin gibi canım sabretmek ve inançlı olmak elimden gelen tek şey şu aşamada. İnşallah yakın zamanlarsa hamile kalırız da heyecanımızı birlikte paylaşırız. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…