- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
Hım anladım canım 9 gun var yanı telefonda bıldırırsın canım sonucu tatıl donusu gıdersın ama ınsallah bebegın tutunurda bebegını gormeye gıdersın canım
Sen 9 gün kaldı deyince 7. Gün yapmaya başladığım idrar testleri geldi aklıma :) ah benim tüp bebeğim :)
idrar hemen belli oluyo küçük bi alete koyup sonuca bakıyorlar kuzum neyseki geçen seferkine göre çok iyi çıktı çünkü suyu arttırdıminşallah kuzucum. psikolojimi iki yönlü de hazırlamaya çalışıyorum. senin belli oldu mu sonuçların inşallah minnak da sen de iyisindir. bol bol su tüket canım sıcaklarda.
inşallah kuzucum ne güzel şeyler söylüyosun. akşam yaz'ın öyküsü diye bi dizi var ya onu seyrettim. Ağla ağla bir hal oldum. ya annelik işte ordaki gibi yıllarca hiç görmesen de ona bağlısın. bende bir umuda bağlıyım:)
iyiyim tatlım sıcaklardan bende baya bunaldım. oturduğumuz yerde terliyoruz. adanada iki adam güneşi vurmuş tabancayla:) valla haftasonu ben de vuracaktım:) az kaldı 10 güne geçer artık.
Yaşlı benim hala yasliligina verdim artık densiz☺ isteklere göre olmuyo kusura bakmasin lar elimizdekiler bunlar hem de en guzelleri en melekleri☺Yaaa bugün öyleler demek kisende dikkat et bak havalar çok fena serinleyince çık yürü ve yavaş yavaş yürü kuzum olur mu... kız şaşırtıcı olan biz malatyalıyız doğulu sayılırız az buçuk ama bizimkiler kız delisi ben anlamadım bu işi arkadaş en son geçen bi teyzeme fena çıkıştım bozuldu gitti erkekime laf yok sende sok lafı kapasınlar çenelerini o ne öyle kız olunca üzülüyormuşta erkek olunca sevinmiş lafa bak yaa
Iyi yapmissin mogi ben de verdim ıdrar gelmeden çok hafif enfeksiyon varmış tek kullanımlık bi ilaç var ondan aldım dün akşam ama icmedim henüz korkuyorum burda havuz falab enfeksiyondan. Ben daha uzanan moduna gecemedim kışlık hazirliklari var dün erişte kestik bugün ezme yapiyoruz☺ uzaninca tepik beklicemidrar hemen belli oluyo küçük bi alete koyup sonuca bakıyorlar kuzum neyseki geçen seferkine göre çok iyi çıktı çünkü suyu arttırdımkan belli olmadı bakalım beklemedeyim...şimdide uzandım miniğin pıtpıtlarını dinliyorum bugün pek hareketli teyzesi
Allahım hakkında en hayırlısını versin bitanem...şimdi aşılamanın üstünden kaç gün geçti
balım sen havuzdan uzak dur bence bak enfeksiyonda çıkmış girme havuza boşver...bu arada hatun sen ne zaman dinlenmeyi planlıyon eylül dedim mi mesai başlar...kış hazırlıklarını bırak millet yapsın sen alırsın herkesten bak ben öyle yapıcam herkesten bikaç poşet falan aldım mı kışı geçiririmYaşlı benim hala yasliligina verdim artık densiz☺ isteklere göre olmuyo kusura bakmasin lar elimizdekiler bunlar hem de en guzelleri en melekleri☺
Iyi yapmissin mogi ben de verdim ıdrar gelmeden çok hafif enfeksiyon varmış tek kullanımlık bi ilaç var ondan aldım dün akşam ama icmedim henüz korkuyorum burda havuz falab enfeksiyondan. Ben daha uzanan moduna gecemedim kışlık hazirliklari var dün erişte kestik bugün ezme yapiyoruz☺ uzaninca tepik beklicem
Hatunlaaar ne çok konusmussunuz oku oku bitiremedi ayy. Yoğun geçti haftasını yazamadim size, bebisimin yatağını ve arabasını aldık sonunda minik erkeğinin eşyaları evde arttıkça huzur doluyorum araba salonun ortasında duruyor resmen :)
Mogami Mete, Metelere yakışır güçte olacak erkenden tekmeleri hissettirmis :) @betiboop sende hissettin sonundaaa artik hep hissedeceksiniz kızlar. Biz her gün haberlesiyoruz oglusumla masallahi var ama dışardan bakınca belli olacak kadar değil sanırım izlemem gerek gobusumu. @betiboop senin araba stokke marka miydi?
@KAYGILI @hyb77 @Lillyyy @arsinli @bebeem ve diğer hatunlar opuyorum sizleride, coook uykum var benden bu kadar :)
yorma kendini bacımGünümüz haftamiz güzel olsun kizlaaaar :) klasik bir pazartesi temizliği için hala enerji toplayamadim, sizden enerji alayim azcik
Canim kar zarar düşününce havuz çok faydalı enfeksiyon bi ihtimal tabiki ama faydalarının yanunda göze alınabilir, kan dolaşımı arttıkça bebişe giden kan daha faydalı verimli oluyo.. enfeksiyon çok az çıktı ama abicim önlem olarak ilacı al dedi beklesin hele artarsa içerim. .balım sen havuzdan uzak dur bence bak enfeksiyonda çıkmış girme havuza boşver...bu arada hatun sen ne zaman dinlenmeyi planlıyon eylül dedim mi mesai başlar...kış hazırlıklarını bırak millet yapsın sen alırsın herkesten bak ben öyle yapıcam herkesten bikaç poşet falan aldım mı kışı geçiririmbetim bizim oğlan çok hareketli sabah uykudan onun hareketleriyle uyandım 10 dk kıpırdandı durdu...az önce yine bi atak yaptı şimdi uyuyo sanırım annesi sende miniğinle vakit geçir bak nasıl tepikleyecek...bu arada ufaktan klasik müzik dinletmeye de başla betim ben bugün başlıyorum
Yok canım stokke almanın ucundan döndürdüm kocisimi, çok güzel arabaydi fiyatı öğrenince senin arabadan sandım. Nuna aldım ben e-bebekten, atarim birazdan fotolarini. Şuan pitpt dinleme modundayim costu yine ogluskom.Canim hissettim.valla hem de dışardan bile ☺ yok kuzum Stokke değil mima benimki , sen stokke mi aldın Paylaş bakalım fotosunu aldiklarinin
Uykunun tadini cikariyosun fıstık Günaydın ☺ ben 7 de ayaktyım hergunGünümüz haftamiz güzel olsun kizlaaaar :) klasik bir pazartesi temizliği için hala enerji toplayamadim, sizden enerji alayim azcik
karar senin bacım dikkatli ol o vakit...kışlıkları da kışın bol bol yer sütünü arttırırsın mis gibi yarasın paşayaCanim kar zarar düşününce havuz çok faydalı enfeksiyon bi ihtimal tabiki ama faydalarının yanunda göze alınabilir, kan dolaşımı arttıkça bebişe giden kan daha faydalı verimli oluyo.. enfeksiyon çok az çıktı ama abicim önlem olarak ilacı al dedi beklesin hele artarsa içerim. .
Balım ben her sene öyle yapıyorum anne teyze kv ortak yapımı herkes den bikaç kavanoz bişeler ☺burda annemle teyzem yapıyo ben yadım modu kuzum oturmam ben çok hareketliyim normalde de görsen hamile demezsin bna ☺ is başı 1 eylül son iki hafta kaldı şaka maka..
Kipirdasin tatlı. Mete hep onun tekmeleriyle uyan sonra da tatlı gülüşüyle mis kokusuyla☺
bacım iyiki stokke aldırmamış eşin valla aldın sandım çok üzüldüm...benim üst komşum aldı o markadan gerçi eşi almış kadına sormadan bende sordum kullanışlımı diye...yok yaa dedi küçücük zaten bi de ağır ve çok yer kaplıyo dedi...en son baktım joie marka bi bebek arabası almış hep onu kullanıyo diğeri de kenara itilmiş...gerçekten almadığına çok sevindim...benim oğlanda bugün çok hareketli...şimdiden böylelerse çekeceğimiz varYok canım stokke almanın ucundan döndürdüm kocisimi, çok güzel arabaydi fiyatı öğrenince senin arabadan sandım. Nuna aldım ben e-bebekten, atarim birazdan fotolarini. Şuan pitpt dinleme modundayim costu yine ogluskom.
Kışlık hazırlıklarına dun başladım bende 20kavanoz domatesle başladık valla çok yorucu betiim dikkat et kendine, aksam çıkıyor o yorgunluklar.
idrar hemen belli oluyo küçük bi alete koyup sonuca bakıyorlar kuzum neyseki geçen seferkine göre çok iyi çıktı çünkü suyu arttırdımkan belli olmadı bakalım beklemedeyim...şimdide uzandım miniğin pıtpıtlarını dinliyorum bugün pek hareketli teyzesi
Allahım hakkında en hayırlısını versin bitanem...şimdi aşılamanın üstünden kaç gün geçti
Kadına sormadan almak ne demek yaa cinleniyorum böyle tiplere:)) ben de çok kaba bulmuştum o arabayı devasa bişe dış kasasibacım iyiki stokke aldırmamış eşin valla aldın sandım çok üzüldüm...benim üst komşum aldı o markadan gerçi eşi almış kadına sormadan bende sordum kullanışlımı diye...yok yaa dedi küçücük zaten bi de ağır ve çok yer kaplıyo dedi...en son baktım joie marka bi bebek arabası almış hep onu kullanıyo diğeri de kenara itilmiş...gerçekten almadığına çok sevindim...benim oğlanda bugün çok hareketli...şimdiden böylelerse çekeceğimiz var
Sen de hamaratmissin kız nasıl yaptınız o kadar masallah☺ dinlen bugün arrik Paylaş arabayi merak ettim canimYok canım stokke almanın ucundan döndürdüm kocisimi, çok güzel arabaydi fiyatı öğrenince senin arabadan sandım. Nuna aldım ben e-bebekten, atarim birazdan fotolarini. Şuan pitpt dinleme modundayim costu yine ogluskom.
Kışlık hazırlıklarına dun başladım bende 20kavanoz domatesle başladık valla çok yorucu betiim dikkat et kendine, aksam çıkıyor o yorgunluklar.
Aksam bende izledim canım onu çok duygulandım nasıl haykırıyordu insanın boğazı düğümleniyor olacak canım yeterki ınan burda bı tanıdıktan duydum hafta sonu 3 senedır cocugu olmayan kısı suan hamıleymıs asılama yontemıyle kalmıs bırazcık sabır ve guclu olmak lazım ınancımızı kaybetmeyelım vardır bundada bır hayır güzelliklerle gelecek bebeklerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?