Yapıldıktan 10-15 sn sonra vücut ışına gore asi soğuk olduğu için ufak bi ağırlık hissi coktu koluma ama hemen geçti. O gün çok rahattim ama dun aksama doğru kolum ağrımaya başladı havaya kaldırınca daha çok agriyo sanki halter kaldiriyomus gibi. Yatarkende agirmayacagi pozisyonu bulmak biraz zor oldu. Azcikta nazlandim tabii kocisimeNasıl agrin canım kolun mu agriyo? Aşı aşamasinda hissetmiyim de sonrasına dayanirim derdim iğneyle ondan korkuyorum ben :))
Gebelikte silik çıkmıştı canın ertesi gün kan vermistim 9 çıkmıştı değer ☺Canim peki kan testiyle mi yoksa gebelik testi ile mi ogrenmistin?
Ay ne guldum ya bebegi bulursunda beni bulamazsın die :) hayirlisi olsun canim benimRahiss 42 de bebeği bulurlar da benı bulamazsanızsağdan sola donemiyorum kalça ağrısından iki gecedir minoset le uyuyabiliyorum
Sevmiyorumbu ası igne islerini yaaYapıldıktan 10-15 sn sonra vücut ışına gore asi soğuk olduğu için ufak bi ağırlık hissi coktu koluma ama hemen geçti. O gün çok rahattim ama dun aksama doğru kolum ağrımaya başladı havaya kaldırınca daha çok agriyo sanki halter kaldiriyomus gibi. Yatarkende agirmayacagi pozisyonu bulmak biraz zor oldu. Azcikta nazlandim tabii kocisime
Bu arada bugün klasik müziğe baslayayim diyorum yavruma, sen basladin mi? Annem bize radyo açarmış hep geceleri uyku sorunumuz doğumdan sonra pek olmamış inanıyorum ben bu müzik isine
Alper olacak inşallah teyzesi :) kedinin kumuna elleme zaten bebis varsa kum tehlikeli. iki hafta sonra gibi gidecekmissin doktora ki bu benim hayalimdi kist olmasa bekleyecektim bende aslında :)Aynen canım neler oldu nelerrr :) ayy maşallah ne güzel yaa yerim ben onuuu isim ne koycaksınız miniğe :)
13 kilo aldım canımCanim nazar mi değdi sana kiyamam bebek hareketliyse sorun yoktur inşallah niye ağırlaştın o kadar kuzum kaç kilo aldın dikkat et büyüdükçe insan daha da dikkatli olmak gerekiyo
ellerimden ve dizlerimden destek aldım karnımı korudum canım allahtan . yarın zaten görüş günümüz sorarım kemik ağrısını artık.valla çokk dikkatli olmak lazım allah korusun yaDikkat et canımdan amaama istersen dr bi ara popo üstümü nasıl düştün ? Azcik dikkat et canım ya inşallah melegine Bisi olmamıştır sen stres yapma agrin için bence dr bi danis tatlım çok geçmiş olsun
maysu geçmiş olsun canım, gözlere mi gelsin düğünde oyunlar oynarkeeen? Sağlık ocağı yakınsa git bi canım kalbini dinleyip nabzını olcsunler bebisinin.
canım allahtan bebişim hareketli maşallahı var oyüzden endişe etmedim.bi benim kemiklerim ağrıyor o da dolgu topuktan ve düşmeden dolayı heralde :( heralde göze geldik kuzum
[QUOTE="susslich, post: 42247603, member: 651508"]Cok gecmis olsun canim.keske bi doktorunu arasaydi ya da gitseydin.aklinda soru işareti kalmazdi.dusmenin etkisinden dolayi agri olmasi normal tabi.bak karnina da gelmemis,panik yapma ama doktora gidip onlemini de al.aklin kalmasin.[/QUOTE] teşekkür ederim cabnm benm.allahtan yarın görüş günümüz kemiklerimin ağrısını sorarım.bebek iyi ama zibidi tekmelere doyamıyor :)
kız ben hissetmemiştim bile ne ağırdı ne sızladı ne ateş ne yanma hiççç bişe :)Sevmiyorumbu ası igne islerini yaa
Canim ben epeydir dinletiyorum kendim de çok severim klasik müzik bebisim de Seviyo Vivaldi dinluyorz canım başla tabı. Bi de Kayahan dan annesi onu severmis öpermis diye bi şarkısı vat ya onu çok seviyorum duygulaniyorum dinle bakalım bi nasıl. Duygulanacaksin
ayy bende çok etkilenirim böyle şeylerden ya.benimde arkadaşım iş için şehir dışına taşınmıştı saatlerce ağlamıştımKızlar çok sevdiğim bi komşum taşındı. Çok seviyordum ben onu. Kim bilir bir daha görüşebilecek miyiz? Durup durup ağlıyorum. Bir daha ben onun gibi dost nasıl tanırım? Ablamdan öte olmuştu. Nasıl alışıcam
Artık kabul etmem canım benim bekleyiversinler azcıkNasip böylemiş demek ki.. Ama bi daha yumurtlama dönemi boyunca misafir kabul etmeyin.
İnşallah canım ya ama ben durur muyum evde ne kadar halı varsa yıkamaya verdim üstelik ben kaldırdım ama sakın kızmayın öyle halter kaldırır gibi değilAmin insallah canım o günde gelecek inşallah olur gelmistir melegin ona gorev dikkat et ağır iş yapmak yok dinlen bol bol keyfini çıkar
Ya benim ilk gebeligimde adeti 6gun gecince anca silik cikmisti.gec dollenmeymis.siz adetin gelmesini beklemeden mi test yapmistinizGebelikte silik çıkmıştı canın ertesi gün kan vermistim 9 çıkmıştı değer ☺
Demi canım ya koca bebeklerBenimki 30 hala bebek çocuk büyür bunlar büyümez DNA larinda yok bacım
Vala kahve akinti yerlesme kanamasi da olabilir canim.adeti bekle bakalim.bi supriz olur belki de:)İnşallah canım ya ama ben durur muyum evde ne kadar halı varsa yıkamaya verdim üstelik ben kaldırdım ama sakın kızmayın öyle halter kaldırır gibi değilsürükledim sadece.
Bu arada benim dün akşamdan beri kahve akıntım geliyor adet mi olcam erkenden bilemedim. Adetimin 10.günü uzayan akıntı gördüm sonraki iki gün ilişki oldu ve bugün 18.günüm dün den beri kahve akıntım var az damla şeklinde ama sanki adet olacak mışım gibi karnım ve kasıklarım ağrıyo
Olmadı mı yine ne dersin canım?
Valla bebek olduktan sonra degıl burayı takıp etmek wcye gıtmeye vakıt bulamıosun. 18 nısanda doğduk kocaman abla olduk bıle.3ay cok uzdu ama artık ıyı masallah. Gaz sancısı cektık. Cok kotuydu kabus gıbı 3ay gectı. Cogu seyı bılıorum dedıgım seylerı bıle bılmedıgımı ogrendım bu surecte. Dogum cantama lazım olmaz dıye koynadıgım srylerın aslında elzem oldugunu tecrube ettım. Ama yıne de cok guzel gunlerdı.agrısı sancısı sızısıyla. Valla dogurdugum o gunu bıle ozledım. Tekrar gecmıse donesım var .darısı sana inş saga sağlım al kucagına.Kaçaaaak seni anca geldik dimi aklınaŞaka bi yana nerdesin hatun büyüttün dimi miniğini çoook teşekkür ederiz teyzesi biz daha çok miniğiz 18 haftalık olduk erkeğimle ee sizde ne var ne yok üzmüyo seni dimi bebiş
Canım çok çok beğendim ela hanımın odasını Rabbim sağlıkla doğup o odayı gülücükleriyle doldurduğu günleri de göstersin annesiMogami Mogamim sen ve diğer merak eden annelerimiz için gelsin bu fotolar kızımın odası hazır gibi. Benim beklediğim bir kaç şey var emzirme koltuğum falan gibi umarım beğenirsiniz.
Öyle yaptım valla canım
oyyy yerim ben o koca ablayıValla bebek olduktan sonra degıl burayı takıp etmek wcye gıtmeye vakıt bulamıosun. 18 nısanda doğduk kocaman abla olduk bıle.3ay cok uzdu ama artık ıyı masallah. Gaz sancısı cektık. Cok kotuydu kabus gıbı 3ay gectı. Cogu seyı bılıorum dedıgım seylerı bıle bılmedıgımı ogrendım bu surecte. Dogum cantama lazım olmaz dıye koynadıgım srylerın aslında elzem oldugunu tecrube ettım. Ama yıne de cok guzel gunlerdı.agrısı sancısı sızısıyla. Valla dogurdugum o gunu bıle ozledım. Tekrar gecmıse donesım var .darısı sana inş saga sağlım al kucagına.
Köyü dusmus sun canım sadaka ver neyse ki kızın hareketli sen adını ne koyacaktın canım ? Dolgu topuk falan giymek yok attık benim de iş baslayacak topuksuz napacaksam severm topuklu giyinmek de13 kilo aldım canımvalla nazarlara geldik sanırım bide benimde dikkatsizliğim var dolgu topuk giymiştim çat ayağı burktum allahtan bebek kıpır kıpırr ben iyiyim merak etme beni sen derdine yan diyor dün gece zor uyudum uyutmuyor sıpa tekmeleye tekmeleye
ellerimden ve dizlerimden destek aldım karnımı korudum canım allahtan . yarın zaten görüş günümüz sorarım kemik ağrısını artık.valla çokk dikkatli olmak lazım allah korusun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?