Beraber Anne Olma Yolunda

Nasıl agrin canım kolun mu agriyo? Aşı aşamasinda hissetmiyim de sonrasına dayanirim derdim iğneyle ondan korkuyorum ben :))
Yapıldıktan 10-15 sn sonra vücut ışına gore asi soğuk olduğu için ufak bi ağırlık hissi coktu koluma ama hemen geçti. O gün çok rahattim ama dun aksama doğru kolum ağrımaya başladı havaya kaldırınca daha çok agriyo sanki halter kaldiriyomus gibi. Yatarkende agirmayacagi pozisyonu bulmak biraz zor oldu. Azcikta nazlandim tabii kocisime
Bu arada bugün klasik müziğe baslayayim diyorum yavruma, sen basladin mi? Annem bize radyo açarmış hep geceleri uyku sorunumuz doğumdan sonra pek olmamış inanıyorum ben bu müzik isine

Sevmiyorumbu ası igne islerini yaa
Canim ben epeydir dinletiyorum kendim de çok severim klasik müzik bebisim de Seviyo Vivaldi dinluyorz canım başla tabı. Bi de Kayahan dan annesi onu severmis öpermis diye bi şarkısı vat ya onu çok seviyorum duygulaniyorum dinle bakalım bi nasıl. Duygulanacaksin

Kızlar çok sevdiğim bi komşum taşındı. Çok seviyordum ben onu. Kim bilir bir daha görüşebilecek miyiz? Durup durup ağlıyorum. Bir daha ben onun gibi dost nasıl tanırım? Ablamdan öte olmuştu. Nasıl alışıcam

Aynen canım neler oldu nelerrr :) ayy maşallah ne güzel yaa yerim ben onuuu isim ne koycaksınız miniğe :)
Alper olacak inşallah teyzesi :) kedinin kumuna elleme zaten bebis varsa kum tehlikeli. iki hafta sonra gibi gidecekmissin doktora ki bu benim hayalimdi kist olmasa bekleyecektim bende aslında :)

Canim nazar mi değdi sana kiyamam bebek hareketliyse sorun yoktur inşallah niye ağırlaştın o kadar kuzum kaç kilo aldın dikkat et büyüdükçe insan daha da dikkatli olmak gerekiyo
13 kilo aldım canım valla nazarlara geldik sanırım bide benimde dikkatsizliğim var dolgu topuk giymiştim çat ayağı burktum allahtan bebek kıpır kıpırr ben iyiyim merak etme beni sen derdine yan diyor dün gece zor uyudum uyutmuyor sıpa tekmeleye tekmeleye
ellerimden ve dizlerimden destek aldım karnımı korudum canım allahtan . yarın zaten görüş günümüz sorarım kemik ağrısını artık.valla çokk dikkatli olmak lazım allah korusun ya

kız ben hissetmemiştim bile ne ağırdı ne sızladı ne ateş ne yanma hiççç bişe :)

ayy bende çok etkilenirim böyle şeylerden ya.benimde arkadaşım iş için şehir dışına taşınmıştı saatlerce ağlamıştım

Amin insallah canım o günde gelecek inşallah olur gelmistir melegin ona gorev dikkat et ağır iş yapmak yok dinlen bol bol keyfini çıkar
İnşallah canım ya ama ben durur muyum evde ne kadar halı varsa yıkamaya verdim üstelik ben kaldırdım ama sakın kızmayın öyle halter kaldırır gibi değil sürükledim sadece.
Bu arada benim dün akşamdan beri kahve akıntım geliyor adet mi olcam erkenden bilemedim. Adetimin 10.günü uzayan akıntı gördüm sonraki iki gün ilişki oldu ve bugün 18.günüm dün den beri kahve akıntım var az damla şeklinde ama sanki adet olacak mışım gibi karnım ve kasıklarım ağrıyo
Olmadı mı yine ne dersin canım?

maysu
Oh oh maşallah ozaman.allah korumus seni zaten.dolgu topuk giymisin bi de.bebis dususunu hissetmiste hic umrumda degil vala keyfi yerinde demek ki."napion ya anne sarsildim burda" diye tepikliyor seni

Vala kahve akinti yerlesme kanamasi da olabilir canim.adeti bekle bakalim.bi supriz olur belki de:)

Valla bebek olduktan sonra degıl burayı takıp etmek wcye gıtmeye vakıt bulamıosun. 18 nısanda doğduk kocaman abla olduk bıle.3ay cok uzdu ama artık ıyı masallah. Gaz sancısı cektık. Cok kotuydu kabus gıbı 3ay gectı. Cogu seyı bılıorum dedıgım seylerı bıle bılmedıgımı ogrendım bu surecte. Dogum cantama lazım olmaz dıye koynadıgım srylerın aslında elzem oldugunu tecrube ettım. Ama yıne de cok guzel gunlerdı.agrısı sancısı sızısıyla. Valla dogurdugum o gunu bıle ozledım. Tekrar gecmıse donesım var .darısı sana inş saga sağlım al kucagına.

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme ------->

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme ------->
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme ------->
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme ------>

EYLÜL BAT

Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme

Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül ------> 17. Deneme
Jasmine53 -------------> 18 Eylül ------> 22.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Mogami Mogamim sen ve diğer merak eden annelerimiz için gelsin bu fotolar kızımın odası hazır gibi. Benim beklediğim bir kaç şey var emzirme koltuğum falan gibi umarım beğenirsiniz.
Canım çok çok beğendim ela hanımın odasını Rabbim sağlıkla doğup o odayı gülücükleriyle doldurduğu günleri de göstersin annesi
Mogami günübirlik ankara'ya geldin yanii? Maşallah canım ben bulantidan acillerde kalirdim kesin
Öyle yaptım valla canım hala çok yorgunum belim ağrıyo ve yatıyorum

oyyy yerim ben o koca ablayı ismini ne koydun canım... 3 ay azcık üzse de geçmiş gitmiş kuzum darısı başımıza olsun

Köyü dusmus sun canım sadaka ver neyse ki kızın hareketli sen adını ne koyacaktın canım ? Dolgu topuk falan giymek yok attık benim de iş baslayacak topuksuz napacaksam severm topuklu giyinmek de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…