Adete 8 9 gün vardı ne beklemesi :)) ovulasyon testi koyu cikmisti şüphelenmistim o yüzden yapmıştımYa benim ilk gebeligimde adeti 6gun gecince anca silik cikmisti.gec dollenmeymis.siz adetin gelmesini beklemeden mi test yapmistiniz
Hadi yaa ne guzel valla:) bende kendi kendime kuruntu yapar oldum.ondan merak ediyorum.onceden adet belirtileri olurdu simdi hic bi belirtim yok.sadece sol kasigim sizliyor,agriyor,geriliyor gibi oluyor.onu da pcoya bagliyorum.adeti bekliyorum bakalim.hiç umudum olmamasina ragmen:)Adete 8 9 gün vardı ne beklemesi :)) ovulasyon testi koyu cikmisti şüphelenmistim o yüzden yapmıştım
canım nasıl oldu minik prenses?Kızlar gözüme uyku girmio akşamdan beri kızmın ateşi var bügün kırkı çıktı ne güzel sevinmiştik ama bu ateş neyin nesi doktor 38 olunca mutlaka getir dedişti ama 38 olmadı 37 38 arası oynuyor ateşi on dakikada bir ölçüyorum çok uykum var ama uyuyamıyorum ya yükselirse diye
bacım Allah korumuş çok geçmiş olsun dikkat etkızlarr nasılsınız?? ben 28. haftama gircem ama şimdiden ağırlaştım.dün düğüne gittik bi güzel düştüm allahtan karnıma gelmedi.ama çatı kemiklerim çok ağrıyor bugün yürümekte bile zorlanıyorumdüşmeden kaynaklımı bilmiyorum.oturunca rahatım hiç bir ağrı sızı yok yürümeye başlayınca ağrıda başlıyor.inşallah korkulacak bişey değildir.
Ela koyduk adını ama maviş bi kızım olduoyyy yerim ben o koca ablayıismini ne koydun canım... 3 ay azcık üzse de geçmiş gitmiş kuzum darısı başımıza olsun
Canım daha 10 gün var adetime inşallah olur da sürpriz olur :)Vala kahve akinti yerlesme kanamasi da olabilir canim.adeti bekle bakalim.bi supriz olur belki de:)
Nereye taşındı komşunKızlar çok sevdiğim bi komşum taşındı. Çok seviyordum ben onu. Kim bilir bir daha görüşebilecek miyiz? Durup durup ağlıyorum. Bir daha ben onun gibi dost nasıl tanırım? Ablamdan öte olmuştu. Nasıl alışıcam
Ayyy abimin adıııı çok güzel canım adıyla dünyaya gelsin ve yaşasın inşallah :)Alper olacak inşallah teyzesi :) kedinin kumuna elleme zaten bebis varsa kum tehlikeli. iki hafta sonra gibi gidecekmissin doktora ki bu benim hayalimdi kist olmasa bekleyecektim bende aslında :)
Sağol canım benim inşaAllah bu sefer sağlıkla büyür :) yeni taşındığımız için internet daha olmadı telefonla takip etmeye çalışıyorumcanım :)Hoşgeldin canım heyecanla geldin bi kan ver bakalım testte silik ciktiys a vardır bişe :)
Evet çabuk. Geçmiş zaman beraber öğrenmiştik kısmet kuzum bak yeniden geldi bebeğin belki de sağlıkla bu sefer inşallah.tasinmissin hayırlı olsun buralarda ol artık ozletme
Gerçekten mi :) bu ismi tasiyanlarin nedense gercekten anlamini da tasidigini da düşünüyorum ben minnak Alper'im benim ooo :)Ayyy abimin adıııı çok güzel canım adıyla dünyaya gelsin ve yaşasın inşallah :)
Banada 2 hafta oldu ama ben hala alisadimcanim bende bsta bunaldim ama bu 2 hafta surdu sonra alismya basladim benim kolik bir bebegim oldugu icin hala disari rahat rahat cikamam bu bebekten bebege degisir yani
Öyle oluyor emin ol pembe gözlük takiyosun tatlım inşallah nasip olmuştur gelmiştir minnaktamam canım bugün alıyım marketten. sanki bebek hayata bambaşka bakacakmışım gibi geliyor :)
Yok balim artık yapmıyorum duymuyorum görmüyorum melegim için kendimi kaypak sikmiycam bi benimde dursun kilo alisimBi ay 3 kılo aldım nasıl oldu bilmiyorum bi ay 1 kilo aldım beslenmem normalde olduğu gibi sicaklarda aşırı terliyorum o yüzden kilo almıyorum sanırım :)kilo alımı yavaşlar zamanla miden ağrıyor yer kalmıyor merak etme :) birde lütfen sabret kp kv takma evladınla takıl :)
canım nasıl oldu minik prenses?
bacım Allah korumuş çok geçmiş olsun dikkat et
Ay ne guldum ya bebegi bulursunda beni bulamazsın die :) hayirlisi olsun canim benim
Yok balim artık yapmıyorum duymuyorum görmüyorum melegim için kendimi kaypak sikmiycam bi benimde dursun kilo alisim
13 kilo aldım canımvalla nazarlara geldik sanırım bide benimde dikkatsizliğim var dolgu topuk giymiştim çat ayağı burktum allahtan bebek kıpır kıpırr ben iyiyim merak etme beni sen derdine yan diyor dün gece zor uyudum uyutmuyor sıpa tekmeleye tekmeleye
ellerimden ve dizlerimden destek aldım karnımı korudum canım allahtan . yarın zaten görüş günümüz sorarım kemik ağrısını artık.valla çokk dikkatli olmak lazım allah korusun ya
Artık takmiycam aliyosamda aliyim amannn dünya umrumda olmuycak artık beynimi şartlarımız tek ugrasim kızımKiloyu takmazsan kilo almazsin emin ol rahat ol :) bol su iç bende artık iyi ki varsın canım deyip sakinliyorum
Ewet balim aynen ole yapcam umrumda dislari@maysu geçmiş olsun canım, gözlere mi gelsin düğünde oyunlar oynarkeeen? Sağlık ocağı yakınsa git bi canım kalbini dinleyip nabzını olcsunler bebisinin.
sweet42 kulaklarını tikiyorsun canım, kocana uzak durmuyorsun sarilmaktan, yaninda olmaktan vazgeçme. Mutfakta bile yalnız bırakma KV ile eşini. Sana bisi derlerse de duyma lavaboya git hemen ya da susadim bi su iceyim de kes laflarını.
Mogami günübirlik ankara'ya geldin yanii? Maşallah canım ben bulantidan acillerde kalirdim kesin
@betiboop hani tetanozdan korkma demiştim ya, sen onu unut canım. Dun aksamdan beri bayaa agrim var, nasıl yatcagimi sastim gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?