Vardim canim.ismim hep ayniydi.aldim yeni test.onda da bekledim tek çizgi çikti ama kirmizi bulanik alan da vardi.galiba stres kaynakli bi gecikme oldu bu durum bende.3 gun gecikti.bugun tansiyonum falan cok düstu.kasiklarimda cok agriyor.biraz daha beklicem artik bakaymAldın mi yeni test canım bi de sen ismini mi degistirdinvar miydin önceden
Hadi canımm şansa bak yaa olsun her şerde bi hayır vardır :)Vala simdi dayanamadim yaptim.test sansima bozuk cikti,şaka gibi:)) yine almam lazim
Amin canim her anin ayri bi zorluu ve guzelligi varidr eminim sabirsizlikla gu sayiyoruz bizler de :)Kızlar annelik çok zormus gaz sancisi uyumamasi ağlama krizleri biraz zor yorucu ama bir gülümsemesi herseyi unutturuyor kızım bugün 28 günlük onu bana veren rabbimme ne kadar şükretsem az Rabbim bekleyen herkesin kucağını doldursun insallah.
Vala ya agridan,stresten patlicam ya da meraktan.kirmizilari gorsem sıkıntılarim,agrilarim gececk.aksi olursa da bebisi gorcem.nasip kismet:) ins guzel seyler olsunHadi canımm şansa bak yaa olsun her şerde bi hayır vardır :)
kızlarr benim çatı kemiğim çok ağrıyordüştüğümden beri geçmedi arttı diyebilirim hoş çatı kemiğimi ağrıyan onuda bilmiyorum altta geçmeyen bir acı yürüyemiyorum bile.oturunca bişe yok ama ayakta fena ne yapmalıyım ya bu kadar erken başlar mı ağrı.tecrübeli anneler bi el atın yaw
Ah kaygikicim ah. Bende ne güzel 7 aya kadar catlamadi diyordum son ay çatladi. Krem Bebe yağı surmeme rağmen. Catlayacagi varsa çalıyor onleyemiyorsun belki nemlendirmeyle biraz rahtlamasini saglayabiliyorsunGunaydinn nn :):) catliyorummm nemsiz kalan cildin isyanıyatıp kalkıp krem süreceğim artık
Var tatlm karnim uc gundurr tasgibi bugin kontrol vr solicem bakaim nstde sanci cikacak mi merak ediyorum kac seferdir yuzunu de sakliyo sipa :) 3e de tamamladik heralde kiloyu cok buyudu karnim son gunlerdeEvet herkes öyle diyorannemin erkek gobus u varmış ben olmuşum benimde kız gobusum var oglus gelecek nasıl gidiyor var mı kasılmalar yavastan
:) bende catladim karniin alti bya var ama 3. Aydan beri krem kullanmamin faydasi catlaklar yuzeysel olustu oyle morlu kirmizili degil yani cok belli olmuyo korkunc durmuyo:)Ah kaygikicim ah. Bende ne güzel 7 aya kadar catlamadi diyordum son ay çatladi. Krem Bebe yağı surmeme rağmen. Catlayacagi varsa çalıyor onleyemiyorsun belki nemlendirmeyle biraz rahtlamasini saglayabiliyorsun
Canım bir ortopedi ye git belki bir çözüm bulurkızlarr benim çatı kemiğim çok ağrıyordüştüğümden beri geçmedi arttı diyebilirim hoş çatı kemiğimi ağrıyan onuda bilmiyorum altta geçmeyen bir acı yürüyemiyorum bile.oturunca bişe yok ama ayakta fena ne yapmalıyım ya bu kadar erken başlar mı ağrı.tecrübeli anneler bi el atın yaw
Kıyamam canım yaa bence de görün bi doktora agirlastigin için de ağrıyabilir ama düştüğünde de bi hasar olmuş olabilirkızlarr benim çatı kemiğim çok ağrıyordüştüğümden beri geçmedi arttı diyebilirim hoş çatı kemiğimi ağrıyan onuda bilmiyorum altta geçmeyen bir acı yürüyemiyorum bile.oturunca bişe yok ama ayakta fena ne yapmalıyım ya bu kadar erken başlar mı ağrı.tecrübeli anneler bi el atın yaw
Bacak arası kemiklerim benimde çok ağrımıştı son zamanlarda yatakta dönmek bile çok acı vericiydi magnezyum kullanıyormusunkızlarr benim çatı kemiğim çok ağrıyordüştüğümden beri geçmedi arttı diyebilirim hoş çatı kemiğimi ağrıyan onuda bilmiyorum altta geçmeyen bir acı yürüyemiyorum bile.oturunca bişe yok ama ayakta fena ne yapmalıyım ya bu kadar erken başlar mı ağrı.tecrübeli anneler bi el atın yaw
Aynen benim de öyle yüzeysel çok morlu değil. Sadece bir tane öyle derin var o kadar:) bende catladim karniin alti bya var ama 3. Aydan beri krem kullanmamin faydasi catlaklar yuzeysel olustu oyle morlu kirmizili degil yani cok belli olmuyo korkunc durmuyo:)
Azcık daha bekle bakalım kuzumDayanamadim test yaptim.test bozuk cikti sansima yavv:/ bugun cok basim donuyor.suan elim ayagim titriyor.tansiyonum dustu sanirim://
Betim ben az evvel arabasını da aldım miniğimin...casualden vazgeçmiştim zaten ve gittim joie aldım... indirime girmişti zaten... arabayı uyguna getirdikTahmin edebiliyorum canım istanbulda zor bi yakadan diğerine geçmek ☺ bakarız başka kampanya bekleriz ben de bekliyorum ana Kucağı alcam benim arabanın yok var ama alamadık gereksiz pahalı diye, maxi cosi ler uyumluymus ondan alcaz artik
geçmiş olsun kuzum doktor ne diyokızlarr benim çatı kemiğim çok ağrıyordüştüğümden beri geçmedi arttı diyebilirim hoş çatı kemiğimi ağrıyan onuda bilmiyorum altta geçmeyen bir acı yürüyemiyorum bile.oturunca bişe yok ama ayakta fena ne yapmalıyım ya bu kadar erken başlar mı ağrı.tecrübeli anneler bi el atın yaw
Hayırlı olsun cnm güle güle eskitin.Bizde sizlerden heveslendik bebek arabalarına bakıyoduk netten şu şöyle bunun böyle özelligi var şu daha kullanışlı bu daha ucuz derken almak kısmet olmadı başladığı gibi bitti bütün güzel şeyler.Bacılaaarrrr biz arabamızı da aldık paşamın... e bebekte 100 tl ucuza aldım 450 ye geldi...araba işini ucuca getirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?