Beraber Anne Olma Yolunda

Sagol canım darısı size hayırlı kolay doğmlarınız olur inşallah sabrediyorum canım bu kadar bekledim iki ay daha bekleyecegım inşallah o maratona bende katılabılırım canım
katılacaksın elbet bacım...cinsiyet listesi tam gaz devam edecek...iki ay göz açıp kapayana kadar geçer....umarım sonuçlar güzel olur da aşılamaya gerek kalmaz ama aşılama olursa da şansınız daha bi artar

inşallah canım ben asılamayı kabullendım canım sonuca gore bakacagız daha fazla uzatmadan dırek ekımde asılamayı denemeyı dusunuyorum ekımde test sonucuna gore dr la degerlendırme yapacagız

inşallah canım ben asılamayı kabullendım canım sonuca gore bakacagız daha fazla uzatmadan dırek ekımde asılamayı denemeyı dusunuyorum ekımde test sonucuna gore dr la degerlendırme yapacagız
ekime azcık kaldı arada bi eylül var ondan sonra belli olur herşey şimdi böyle belirsizlik sıkıcı ama o zaman herşey netleşeceğinden vakit daha rahat akar kuzum...bizde dualarımızla yanınızdayız

ekime azcık kaldı arada bi eylül var ondan sonra belli olur herşey şimdi böyle belirsizlik sıkıcı ama o zaman herşey netleşeceğinden vakit daha rahat akar kuzum...bizde dualarımızla yanınızdayız

Hepınıze çok teşekkür ederim canım burda umut oluyorsunuz destek oluyorsunuz evet zaman çok çabuk geçiyor aslında şuan herne kadar geçmeyecek gibi gelsede 10 ekimde eşimin ilacı bitiyor 12 ekimde test yaptıracagız ondan sonra ben adet oluyorum zaten adet bıtımınde hemen hsg çekileceğim sonra yum zamanı gelecek ve asılama :) ben programı belirledim canım dr um ne düşünür bilmiyorum ama

doktorun önüne koy planı "bak bundan dışarı çıkmak yok haaaaaaaaaa" de ipleri eline al doktorların rahatlığına bırakma bacım

Canım olur gayet normal ağrıların çoksa magnezyum calsiyum takviyesi şart iyi geliyor Dr Una söyle önerdiğine kullan ben osteocare adını tam yazamicam ondan kullanıyorum :)
canım valla doktorum magnezyum verdi suya karıştırılıp içilenden , kramplarım yok diye düzenli kullanmıyordum.artık düzenli içeyim bari.ya diyorum düşmeyle bir alakası var mı yok mu ama alakası olsa geçerdi şimdiye kadar ya 5 gün oldu oturunca rahatım allahtan.

Canım bir ortopedi ye git belki bir çözüm bulur
kuzum ortopedilik bir durum değil maalesef

Kıyamam canım yaa bence de görün bi doktora agirlastigin için de ağrıyabilir ama düştüğünde de bi hasar olmuş olabilir
betiimmm düştüm düşeli böyle düşünüyorum öncesinde varmıydı diye yok işte zıplayıp hopluyordum sadece çok yürüyünce belim ağrıyordu.doktorumda izinde 1 hafta yok şans işte

Bacak arası kemiklerim benimde çok ağrımıştı son zamanlarda yatakta dönmek bile çok acı vericiydi magnezyum kullanıyormusun

magnezyum düzenli kullanmıyordum canım artık hergün içicem düzenli olarak.işte son zamanlar olsa dert etmem ama daha 28 deyim ben

geçmiş olsun kuzum doktor ne diyo
doktorum izinde canım arıcam ama o da ağrı kesici iç dicek.çocuğun pozisyonu düzgün desem ki erken doğum belirtisi ama alakası bile yok .(allah korusun erken gelmesinde ben çekerim 3 ay daha )

Valla canım ne zaman ağrı olsa sırt kısmında 2kupa hacamat ysptırıyorum geçiyor.birazdan yine yaptırıcam. Oturunca bişey yok kalkınca ağrıyor.dayanamıyorum.benim şifam bi iznillah hacamatta

canım şurda ekime ne kaldı kiiiii sabır sabır :) darısı size inşallah kendi bebeğinizi alırsınız kucağınıza :)

doktorun önüne koy planı "bak bundan dışarı çıkmak yok haaaaaaaaaa" de ipleri eline al doktorların rahatlığına bırakma bacım

Dr um sonuçları görelim ondan sonra konuşalım dedi canım dr uma guvenıyorum canım ben gıttım bır yılı gectı dedıgımde sana takıp uygulayamam esınden hemen test ıstıyorum eger ıyı cıkarsa senden hsg ısteyecegım demıstı bence dr da dırek asılmaa dıyecek eger degerlerde cok yukselme yoksa ınsallah ılk asılamada gelır bebegım

ağla boşalt içini o vakit bacım..içimizde tutmak hiçbir zaman fayda vermez...ama bak bi güncük böyle ol sadece...sonra tekrar kafaları güzelleştirme moduna geçiş
Kızlarrr Odamıza toparladik biz bunlar da aldıklarımiz daha bu kadarcıkmış hepsi☺
Hayırlı olsun güle güle eskitin cnm.Demek o uzay mekigi buymuş :))

Benim doğum ğünümde ilaç bitiyomuş :))

İnşaallah çift uğur getirriz biri kız biri erkek olur :))Ama ismini biz koycaz :))

Ayy ayy ne güzel cümleler bunlar böyle canım inşalalh öyle olur valla bende öyle diyorum aşılamayla olacaksa ikiz olsa bari biri kız biri erkek diyorum :) tabi hersyeın hayırlısı saglıklısı canım hangısı hakkımızda hayırlı olacaksa o olsun isim konusunda tabiki yardımlarınız olacak canım :)

canım sen doğurda ikiz olsun tekiz olsun biz iki şekildede çook mutlu oluruz isim konusuna gelince tabiki şaka canım annesinin hakkı isim koymak babaya bile ne oluyormuş anneler çekiyo çileyi babaların hiçbişeydrn haberi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…