Beraber Anne Olma Yolunda

ahh ahh onlar öyle dusunmuyor canım esım ıkı kuzenın de cocugu oldu ıkısıde babalarının adını koydu esımde bır ara dıyordu babamın ısmını koyarım dıye bende soyledım ben sevmıyorum oyle anne baba ısmının koyulmasını hatta kv ye bıle dedım yanı genel olarak sevmıyorum bırtek esımın anne babası ıcın degıl kendı anne babam ıcınde gecerlı oglum olursa toygun koymak ıstıyorum canım :) sagolun canım mutlu olacagınızı bılıyorum ınsallah o mutlulugu hep bırlıke yasarız gecen temmuz ayında 2014 temmuzde esıme hamıleyım haberını vermek ıcın cok caba sarfettım ama olmadı eger ekımde hamıle kalırsam dogumun temmuza gelecek babasıyla aynı gün doğarlarmış birde :) ben inanıyorum ilk aşılamada olacak inşallah :)

Toygun bebek gel artık anneye diyelim o zaman.Benim hiç isim hafızam yok hayalimdede bir isim yok bidaha hamile kalırsam kimseye söylemiycem eşime söz verdim 3 ayı dolsun öyle söylerim göz degmezse söz deger demişler.İsminide iyi seçmek isterim bende sevmiyorum öyle yaşlı isimlerini Eşimin babası Beşir benimki mustafa eşimin babasının ismini hiçbir toruna koymamışlar ama eşim karışmaz isme ne koyarsan koy der.

Ne güzel eşinin karışmaması canım bizimki o an nasıl olur bilmiyorum ama büyük ihtimal benim istediğim olur evet canım belli bir süre kimseye söylememek gerekiyor bi roman okuyorum kadın hamile ikizlere dr 12 haftayı atlatana kadar kimseye söylemeyin bu süre içinde herşey olabilir diyor bende eşime onu söyledim kimseye söylemeyelim diye zamanı gelir hamile kalırsam ve eşimi tutabilirsem kimseye söylemeyi düşünmüyorum en azından kalp atışlarını duyana kadar biz toygar isminden esinlendik eşime gösteriyordum eşimde toygun olur dedi benimde hoşuma gitti toygunun anlamı Genç delikanlı,Çakırdoğan demekmiş canım

Ah kaygikicim ah. Bende ne güzel 7 aya kadar catlamadi diyordum son ay çatladi. Krem Bebe yağı surmeme rağmen. Catlayacagi varsa çalıyor onleyemiyorsun belki nemlendirmeyle biraz rahtlamasini saglayabiliyorsun

Aynen öyle inşallah daha çok olmaz 39 haftadan yok mu bebis emareleri bol bol spor yap yorul biraz nenummm:)

Var tatlm karnim uc gundurr tasgibi bugin kontrol vr solicem bakaim nstde sanci cikacak mi merak ediyorum kac seferdir yuzunu de sakliyo sipa :) 3e de tamamladik heralde kiloyu cok buyudu karnim son gunlerde

Maşallah o kiloya çıksın benimde kasılmam çok oldu bi akşam Nst çektirdim ertesi gün bi şey çıkmadı heyecanı bile güzel :)

Aynen öyle inşallah daha çok olmaz 39 haftadan yok mu bebis emareleri bol bol spor yap yorul biraz nenummm:)
Valla hergün yürüyüş yapıyorum. Nst de sancı da çıkmadı. Bende bilmiyorum nasil olacak. Çocuğun pozisyonu iyiymiş dün doktordaydik asagidaymis. Bakalım ne zan gelecek

Evet bende duymustum bunu.dikkat edilmesi gereken bisiy gercekten

Evet bende duymustum bunu.dikkat edilmesi gereken bisiy gercekten
Hamile pozisyonlarıymış bende hamile kalma pozisyonları zannedip girdim baktım orda öyle doktor kesinlikle gögüsler uyarılmamalı çünkü rahim e sinyal gönderiyo kasılması için diyo.Kasılan rahim hamilelerin erken doğumu küçüksede düşügü başlatıyomuş aman allah korusun.Kocişe dün dedim böyle böyleymiş diye.yasak birdaha hamile kalırsam.Grçen bir topikte okudum eşimle birlikte olmadık ama yakın şeyler yaptık kanamam başladı neden olabilir diye sormuş bişey olmaz devam et demişlerdi bu durumdan kaynaklanmış olabişir demekki onunki.

Valla hergün yürüyüş yapıyorum. Nst de sancı da çıkmadı. Bende bilmiyorum nasil olacak. Çocuğun pozisyonu iyiymiş dün doktordaydik asagidaymis. Bakalım ne zan gelecek

Çok heyecanlı rabbim hayırlı zamanda göndersin sanada kolaylik kuvvet versin heyecandan uyuyamam ben son hafta :) sancı dan ziyade açılma önemli bakalım bir hafta daha yürü güzelce güzel haberlerini bekliyoruz:) nenumm

Ne num bu arada Cinsel perhiz var mı Dr lar karışmıyor sanırım :) biz ilk ay ve son ay dikkat etmemiz gerek etmiyoruz ne oluyorsa hotmonlar zorluyo sanirim

Ne num bu arada Cinsel perhiz var mı Dr lar karışmıyor sanırım :) biz ilk ay ve son ay dikkat etmemiz gerek etmiyoruz ne oluyorsa hotmonlar zorluyo sanirim
Canim biz bir cocugu yaptık bir de 5 aylıkken oldu ondan sonra korktugimuzdan yapmadık hiç. Önceden de düşuklerr olunca biraz sabredelim dedik. Bu arada sancim olmadan açılma olur mu ki. Ben sanciyla açılma olur diye biliyorum

Olabilir vala belki de.hamilelikte bazi iliski pozisyonlari da sakincali.hamilelikte bi cok seye dikkat etmek lazim da herseye dikkat etmek,aman bisiy olur diye dusunmekte bizi daha cok panige yonlendirmez mi acaba?vala o kadar cok dikkat etmeyenler de masallah hic bisiy olmuyor.bende fazla panigimdir o konularda.ondan hep korktugum basima gelir.dikkat edelim ama bazi seyleri de oluruna birakalim en iyisi:)

Eveetttt beklenen gun geldi ve kirmizilar gozuktu.stresin etkisi ile gunlerim şaşti sanirim.kendimi bildim bileli 28 gunde bir olan dongum,gecen ay ile birlikte 33 gunde bir olmaya basladi.bana kaderinnn bir oyunuuu mi buu:/ neyse zaten umitsizdim gelecek aylara kismet artikin:)

Ferdiye mi bagladın sennn :))bir sonraki aya inşaallah güzel haberler verirsin cnm.

Ferdiye mi bagladın sennn :))bir sonraki aya inşaallah güzel haberler verirsin cnm.
Vala yaa kayinvalidem evde olmasa bagirarak soylucem bu sarkiyi:)) bu sarki insanin hayata bakis acisini,mimiklerini bile degistiriyor.ifadem sekil degistirdi resmen:))ama nedense cok uzulmedim.bu ay olmazsa bi daha ki aylarda olur.tabi sabirsizlikla hemen olsun istiyorum ama artik onumde bi engel olmadigi icin daha rahatim sanirim.allah hepimize,tum isteyenlere nasip etsin ins.birlikte guzel haberler verelim birbirimize,ayni sevinci yasayalim ins

hayırlısı olsun bacım...adet döngüsünde böyle oynamalar olur kuzum benimde hamile kalmadan önceki 3 ay 28 gün olan adetlerim 31 e çıkmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…