Beraber Anne Olma Yolunda

Ay inşallah ya :) 38 bitsin bekliyorum tospami zaten dayanicam karanfile hurmaya sicak duşa artık bayrama kalmasin :-/
evet evet gelsın hurmalarrr gıtsınn karanfiller :) yürüyüşüde aksatma çömelmek ve merdıven cıkmakta etkılıymıs hatta benım doktotrum sn zamanlar zor olcak bılıyorum ama normal tuvaletı kullanmaya calıs demıstı

:) hmm onu bilemiyorum ama tanıdığımız in sancısı vardı açılması olmadı o yüzden öyle dedim sen hiçbirini düşünme minigin gelmek istedikten sonra gelir açar yolları :):)

Benim arkadaslarimin cogu 30 kiloya yakin aldigi icin bana gore bu kilo gayet normal.canim:)bunun ustu de sıkıntı olur zati
30 muuu? Allah yardımcilari olsun ne diyim :-/ 17 olsun en fazla diyordum bende zaten ki nereye nasıl alıyorsun kiloyu anlamiyorsun ben anlamadım mesela :)

En son annemlerde cakiliyordum kafa üstü bi an dengemi kaybettim ama devam ederim iyi gelir diye tahmin ediyordum zaten bu arada şu an ve bazen göbeğim içten baya baya buruluyor gibi oluyor neden :-/

30 muuu? Allah yardımcilari olsun ne diyim :-/ 17 olsun en fazla diyordum bende zaten ki nereye nasıl alıyorsun kiloyu anlamiyorsun ben anlamadım mesela :)
Bikac kisi yazmisti sanirim topikte.verilen vitaminler,ilac takviyeleri falan kilo aldiriyormus.gerci icsen dert icmesen dert.senin kilon iyi canim.sona yaklastin artik.allah kolay dogum verir ins

Bacılaaarrrr biz arabamızı da aldık paşamın... e bebekte 100 tl ucuza aldım 450 ye geldi...araba işini ucuca getirdim valla

Hayırlısı olsun Güle güle kullanın metemin arabasını :):) indirim mi vardı ana Kucağı da dahil mi fiyata bizimde yok alsak ikisini

Ayy inşallah canım doktor pozisyonu güzel dedi işte. Ayaklarım bacaklarim çok şişti yürüyorum da. Hareket edeyim diyorum ayakların sisinden hareketim de kisitlaniyor. Hayirlisiyla bir gelseydi. Sen gittiğinde acilman ne kadar olmuştu

:) hmm onu bilemiyorum ama tanıdığımız in sancısı vardı açılması olmadı o yüzden öyle dedim sen hiçbirini düşünme minigin gelmek istedikten sonra gelir açar yolları :):)
Inşallah canım. Sancısız da açılma oluyorsa bilmiyorum tabi. Makat kısmı çok kasiliyor bazen. Ayrılacak zannediyorum

Hayırlısı olsun Güle güle kullanın metemin arabasını :):) indirim mi vardı ana Kucağı da dahil mi fiyata bizimde yok alsak ikisini
kuzum ikisi birlikte 450 tl...indirim var evet...e bebek internet sitesinden aldım normal fiyatı 550 idi düştü 100 tl...bende atladım hemen...yalnız şunu söyliyim ona göre karar ver oto koltuğu bebek arabasına takılamıyor...ben normal arabalarda kullanmak ve bide hastaneden çıkartırken kullanıcam... dün siparişi verdik bugün geldi...çok beğendim bende..kötü yorumda yok...aklında bulunsun alacaksan bacım....ayrıca çooook teşekkür ederiz teyzesi

maaşallah tospike...eee artık gelmesine az kaldı annesi hayırlısıyla sağlıkla gelsin kolay bi doğumun olsun inşallah

Arabanız hayırlı olsun Mogi sim çok. Beğendim fiyat desen süper ana Kucağı o fiyat tek başına valla çok iyi olmuş. .
Benim de öyle işte oda toparlandı artık mobilya ve duvar kağıdı gezcez tetanozumu oldum dün sağlık ocaginda bilgilendirdiler oraya da gidevekmisim kontrol için e iyi maden dedim☺

yoğunluğu azalırsa geçer belki...yağmur duasına mı çıksak...aman bebiş rahat etsinde ben 5 ay daha çekerim napıyım...

Sağol canım yerdeki sepet kıyafet dolu ama alınır daha bisürü ☺ oyuncaklar benim hepsi saklamisim bebis için iyi oldu renk katti☺

sağol betim...oyyy güzel gezmeler olacak sizin için ama küçük bi tavsiye tümden mavi yapma odayı bak belki ikinci kız olur...sağlık ocağına bizde 10. haftadan beri gidiyoruz...onlarda ayrıca takip ediyorlar evet benden en son kan ve idrar istediler...yaptırdım götürücem...tetanoz düşündüğün gibi sıkıntılı olmadı dimi kuzum

Bikac kisi yazmisti sanirim topikte.verilen vitaminler,ilac takviyeleri falan kilo aldiriyormus.gerci icsen dert icmesen dert.senin kilon iyi canim.sona yaklastin artik.allah kolay dogum verir ins
Amin canim inşallah :) ben bir tek kan ilacini düzenli kullandim o da günde bir tane vitamini yeterli beslendigime inanmadigim gunlerde aldım çünkü gerçekten kilo yapıyor hele decavit tasindigim ay oturacak vaktim yoktu iki kilo almistim

Amin canim inşallah :) ben bir tek kan ilacini düzenli kullandim o da günde bir tane vitamini yeterli beslendigime inanmadigim gunlerde aldım çünkü gerçekten kilo yapıyor hele decavit tasindigim ay oturacak vaktim yoktu iki kilo almistim

Canim mavi yapmicam demiştim ya oda geniş üç çocuğa kadar büyütür o yüzden altın sarisi falan düşünüyorum beyaz tabi ağırlıklı , olursa bi kız da aksesuarlarla destekleriz diye ☺ mavi yi renk.olarak da sevmiyorum kullanışlı açısından da en mantiklisi beyaz. .
Valla bilmiyodum oyleymis etsinler bakalim takip güzel bişe, canım hiçbse hissetmedim ne olurken ne sonrasında ,deride bile ağrı yoj o kadar yani ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…