Beraber Anne Olma Yolunda

Tebrık ederım Rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın güzel düşün güzel olsun inşallah aynı üzüntüyü yaşamayacaksın bebegin senınle olacak tekrar hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim inşallah içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama korkuda yok değil . Hayırlısiyla keseyi ve kalp atışını bekliyorum

f
Çok teşekkür ederim inşallah içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama korkuda yok değil . Hayırlısiyla keseyi ve kalp atışını bekliyorum

Seni çok iyi anlıyorum benim kuzenimde seninle aynı durumları yaşadı 3 aylıkken dr gidiyor kontrole bebegının karnında oldugunu ogrenıyor kurtaj oluyor sonra hemen yıne hamıle kaldı sımdı dogum yaptı dunyalar tatlısı bır bebegı oldu oda senın gıbı hep korktu ama güçlü ol bebeğinle konuş hisset seninle olacak seni bırakmayacak sakın stres yapma stres senı olumsuz etkıler kendını yorma dinlenene bak ayaklarını kaldır havaya inan bebeğin seninle olacak Allah'ın izniyle kucağına alacağın günlerde gelecek

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok iyi geldi bu söyledikleriniz inşallah Rabbim kimseye yasatmasin psikolojik olarak cok zor. İçimi fershlattiniz

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok iyi geldi bu söyledikleriniz inşallah Rabbim kimseye yasatmasin psikolojik olarak cok zor. İçimi fershlattiniz

Allah semdende razı olsun rica ederim ne demek ne yaptımki seni çok iyi anlıyorum ben çok şükür bebeğin gelmiş tadını çıkar bebeğinden başka birşey düşünme güzellikler gelecek size inşalalh

Aşağı doğru baskı daha çok arttı canım. Zaten hafif bel ağrım oluyordu ama aşırı olmadı sende oldu mu
Belim agriyor dün geceden bu yana hala da devam ediyor bakalım bizim minik yolda kalp atışları diğer nst lere göre yüksek çıktı neden ki acaba

Amin inşallah adını biliyorum canım zaten aklımda varsın inşallah dille soyleyemesem de kalben getireceğim içimden Rabbim duyar niyetimi biliyir
Adımı bilmen duygulandırdı lakin benim isim hafızam pek yokta amcak ailede varsa isim aklımda kalıyo yoksa uçuyo :))Duaların için allah razı olsun senden ve tüm arkadaşlardan

Hoşgeldin canım bak bulmuşsun topigimizi.

Kızlar bana ekim ayı hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor bir akıl diyor eylülde git yaptır aşılamayı bir akıl bu kadar bekledin biraz daha bekle diyor eşime söylesem şimdi eylülde yaptıralm diye kızar bazen sabrımın tükendiğini hissediyorum içim çok garip kızlar çokk

Canım ekime kadar normal dene belki aşılamayada gerek kalmaz kimbilir rabbim büyük

Canım ekime kadar normal dene belki aşılamayada gerek kalmaz kimbilir rabbim büyük

Bende bir yandan öyle düşünüyorum canım gerçi ekime de bir ay kaldı ağustos bitti ama sanki o bir ay geçmeyecek gibi geliyor

Teyzoslaarr detaylı dan geldik biz :)
Nihayet bülbül gibi sakiyan bi doktor denk geldi de açık açık konuşa konuşa anlattı herseyi.. çok şükür hersey gayet yolunda, bebisi çok net göremedik eller suratta sürekli bi de şu az içtiğim icinim, cidden içmiyorum yani ama suan şişeler yanımda bundan sonra böyle ☺ lulus_k cd vermediler canım ama dedinin gibi bi ton ultrason çıktısı , babaya benzettik biz bi ara güldü resmen çok tatlı ☺
Mogami rahim boyu muydu neydi şu geceki mevzu onu sordum 3.6 cm gayet iyi dedi, aklımdaki diğer soruları da sordum aklıma sizler geldiniz ultrason esnasinda☺ blummmm fıstık gobus kocaman fizik taş maşallah, göbüşü sivri sanki erkek.olmasın benimki gibi kesinleşmiş miydi kız? A afrodit26 nenuya Y ysmn1096 doğum bekleyen hatunlar nefes çalışması yapın yoga yapın bakın nasıl tek.nefeste çıkıyo minnikler tecrübeyle sabit ilk dogumu işkence gibi geçen ablam.ikinciyi yirmi dk da doğurdu bu sayede :)

Çok sevindim betiboopum maşallah paşaya maşallah

Maaşallah benişine cnm.Bu duyguları bizede yaşamayı nasibetsin yüce rabbim çok heyecanlıdır kesin o anı yaşamak.

nenuyam bana öyle geliyorki sen bir iki güne doğurursun belkide bu gece :) hadi hayırlısı su gibi bir doğumun olur inşallah :)
Canim benim güzel yürekli arkadaşım Sağol inşallah öyle olur. Seni hasibeyi aklımdan geçirmek istiyorum Rabbimde biliyor ya inşallah o sanciyla aklıma gelirsiniz kalbimden geciririm sizleri de. Şu Nazlı bebisler bir gelseydi

Belim agriyor dün geceden bu yana hala da devam ediyor bakalım bizim minik yolda kalp atışları diğer nst lere göre yüksek çıktı neden ki acaba
Hiç bilmiyorum neden yüksek çıkar ki kalp atışları acaba kasilma mi onlar. Bana doktor kasilmalarin normal demişti nst de. Kız sen benden önce mi doguracaksin yoksa)

Canım benim bu güzel duyguların düşüncelerin için çok teşekkür ederim kocaman bir AMİN diyorum canım inşallah olacak canım hasibeyede banada isteyen tüm arkadaşlarımıza bebişleri gelecek sabır diliyorum Rabbim bizlere sabır gönlümüze sukunet versin güç versin Allah'ım bize ve hepimize annelik duygusunu tatlı heyecanı yaşatsın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…