Beraber Anne Olma Yolunda

hahaha esimde aynısını dedi dr a dr daa ee kımısı sıgara ıcıyor kanser olmuyor ama ıcmeyen oluyor bunu bılemıyorsun dedı bzıe :) aman Rabbım nasıp ettıyse bır sekılde olur canım ya hayırlısı esınınde test yaptırmasına gerek kalmamıs canım sanslıymıs valla esın :) bız yaptırdık esım nasıl cıkacak acaba sonuclar dıyordu esımde ayrı bende ayrı stres oluyordu esım hep dedı ama bu zamana kadar olmadıysa var bır sorun dedı adamın ıcıne dogmus gıbı

Aynen öyle canım kadın nasıl şeker bebeğim diye Seviyo benimkini☺ basliyo canım yatış bitiyo ama çözüm buldum seminer dönemi ni kendi Evimin yanında alcam her gün Etliğe gidip gelmek yoj en azından iki hafta yolum uzun sonra da zaten 2 ay kalıyo geçer bi şekilde :) o öğrenciler yok mu sipalar yormasalar bari beni anlayışlı olsalar :)
Suyu dediğin gibi yapıcam canım sayılı ölçülü hergün 2.5 lt en az başka yolu yoj resnem ultrason kalitesi düştü su az içtiğim için bilsem damacanayi devirir giderdim

Canim tabiki zorunlu degil eğer için rahat ise yaptırma ben ikinci yi yaptırdım birinci devleti içime sinmedi , aldırmak söz konusu değil tabiki ama bazı şeylere anne karnında müdahale edilebiliyor, onun önlemi aslında, varsa öyle bi durum sonra dan uzulmeyelim diye, parmak sayısına kadar bakıyo canım tek tek. DediğiM gibi yaptırmak daha iyi bence, ama sana kalmış ikiliyi üçlüyü de yaptirmamissin sabirli hatunsun ben tezcanli☺

Canim herseyin başıdoğru nefes almakta. Nefes terapistleri var sırf bu işle ugrasan.. hele de doğum gibi bi mucize esnasinda nefes kurtarıcı. Hatta ben hsg yi bile doğru nefesle anestezisiz yaptirdim☺ yaz bakalım hamilelikte yoga nefes google, izle bişeler uygulamaya çalış bence

ben hep eskileri düşünüyorum annelerimizin zamanında böyle şeyler yoktu sapasağlam doğuruyolardı maşallah :) anne karnında müdahele edilebiliyosa yaptırmak güzel bencede ama bişey yapılamıyosa strese girmeyeyim diye canım çünkü bazı insanlarda görüyoruz bebeğe down sendromlu diyolar kadın 9 ay byunca kendini bitiriyor sonra bi doğuyo hiç bi sorun yok o yüzden sabredeyim diyorum

Kızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?

Kızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?
Teyzemin de muayeneden sonra öyle lekesi gelmişti sonrada doğum olmuştu. Ama benim muayeneden sonra öyle birşey gelmedi. Herkeste farklı oluyor demek ki

Canım bi yerde vajinal muayeneden sonra nisan gelebildigini okumuştum Dr Una da şöyle istersen bilgisi olsun yalnız nisanda sonra hemen doğum olmayabilir ama senin açılma nda var :):)

Kuzuuuuum sende aydınlattın beni sağolasın bende dikkat edeyim katlanma şekline artık...Bizde seni seviyoruz oğluşumla kaygılı teyzesi kırmızı renklisi de çok güzel olur fotosunu çekte gönder bakayım nasılmış...çok güzel oldu yaa oto koltuğunun takılabilmesi acayip mutlu oldum...güzel araba aldık bacım benim çok içime sindi paşalarımızda güzelce kullansınlar artık
Bilgi için sağol bacım içimi rahatlattın..sizin sıpa da ufaktan gelme sinyalleri veriyo desene..sağlıkla gelsin inşallah
geçmiş çok şükür o sıkıntılar şimdi keyfini sürme zamanı bacım...beşiği bende park yatak aldım iyi yapmışsın daha kullanışlı oluyorlar...bi de hatun bak dolar günden güne artıyo alabiliyorsan hiç erteleme arabayı...al dursun evde...bu arada biz kaygılımla aldığımız arabayı çok sevdik sana da tavsiye ederim fiyatı da uygun üstelik kampanyada şuan 450 tl bi bak derim...ayrıntılı randevunu aldın mı bakayım...bi de tetanoz olacaksın 20. haftadan sonra unutma

bacım çok sevindim iyi bi doktora denk gelmene...neler sormak lazım kız bende tedbirli gideyim gerçi aklıma geldikçe not ediyorum ama akıl akıldan üstündür...rahim boynu çok şükür iyiymiş...SU iç aman haa bak yavrucak içerde su içinde yaşıyor onu düşün annesi...onun gülüşünü yesin teyzeleri...hatun bu nefes egzersizleri ile ilgili nette videolar vardır dimi hiç bakmadım ama

canım doktoruna sor ayyyy inşallah tez zamanda sağlıkla kolay şekilde doğurursun sıpayı

blummmm maaşallah göbüşüne de bebişine de hatun benim sıpa bi tam belli edemedi kendini

Aslında tam doğru yere bastın canım mutlu olamıyorum...
Canım spora başladım aerobik yapıyorum bazen step bazen yürüyüş. Rahatlatıyor gerçekten ama sanki başka bi şey var bilmiyorum tatmin olmuyorum eski zevkim heyecanım yok. Aslında rusça öğrenmek istiyorum fakat işle çakışıyor başkada ne bileyim ya aslın da yaşadığım şehri değiştirebilsem keşke sıkıldım. Ne bileyim insanların iki yüzlülüğü vurdumduymazlığı...Benim memleketim konya ama 16 yıldır antalyadayım hala sevemedim. Millet yaşadığı şehre bak turistik yer cıvıl cıvıl beğenmiyor diyecek ama öyle. Ben daha çok sessiz sakin yerleri severim doğayla iç içe olmayı. Eşim ve ailem antalyada olmasa çoktan giderdim...

Betiiim salı günü kesin olcak dr um kesin konustu ama ben değişme ihtimalini gözönünde tutuyorum bakalım hayırlısı canım
blummmm maaşallah göbüşüne de bebişine de hatun benim sıpa bi tam belli edemedi kendini
senin oğluşun Da yavastan gösterir kendini kuzum ne iç karın varmış sende

Valla canım ben de sizlerden öğreniyorum işte ne sorsam diye suyu sor sen de nasilmis ayrıca gitmeden bol bol su iç sıvı miktarı ne kadar çoksa yüzü gözü o kadar net gorunurmus bilemedim ben bunu..bi de parmaklarını falan da sor atamasını tek tek saydi valla görene kadar evir di cevidi☺benimkinin burnu pek bi kalkik duruyodu bizim ikimizin de sivri niye boyle dedim kadin güldü kıkırdak daha bişe belli değil diye☺ bobreklerini kalp odaciklarini gösterdi mucize yaa allah in mucizesi..
Kuzum youtube da hamilelik yoga yazınca cikiyomus ben de sonlara doğru bakıcam şimdilik ilgilenmiyorum :))

Bende inanamıyorum ama geliyormuş canim :) doktor muayene edince çok canim acıdı açıklık var 1 cm deyince şok oldum beklemiyordum dünden bu yana agrım vardi zaten bakalım ne zaman teşrif edecek
he heee geliyorr geliyorr yenı bebısımızz Hayırla gel güzel bebekk

Eskiler sansli canım artık o ki doğum anomalisi teknoloji sağolsun yedi bitirdi bizi..
Bak bi tanıdığımız var kadın rahmini aldırdı kadın doğum servisinde yattı , dün anlattı diuo ki yatarken doğum yaptı biri,bebeği anneye göstermediler bi sorunu varmış nerde bilmiyorum,kizmislar hatta görünmedi mi bu güne kadar ultrasonda diye.. yani down falan da degul ama dedim ya belki Karnimizda iken yapılacak bişe vardır onu atlanayalim diye.. Allah herkesin evladına sağlık versin düşüncesi bile kötü yasayanlara da sabır versin şifa versin

Ayy gerçekten öyleyse oluyor bende valla. Hem bu sabah bir de dün akşam da oldu. Inşallah acilmam da olur hemencecik gelir bebeğim çok bekletmeden
evet canım ıshal agrısı gıbı agrı ve bel agrısı dogum oncesınde oluyo hatta ben gun boyu ıshal olcam zannetmıstım usuttum heralde dıe dusundum gecede mıdem gurulduyo gıbıydı sonrada suyum geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…