Kız demir atölyelerinde fırınlarda çalışanlar hiç çocuğu olmazdı sıcaktan olsaydı kuzenim var fırın ustası kaç bin derecelik fırında çalışıyo.adamın 4 çocuğu var evliliklerinin yüzde sekseni ayrılma kararıyla ayrı evlerde geçtiği halde bu kadar bide aynı evde geçse nasıl olur bilmem :))Gerçi bizim spermlere daha bakılmadı tam bakılcaktı ameliyat oldum ardından hamilelik çıktı koca da yırttı
Aynen öyle canım kadın nasıl şeker bebeğim diye Seviyo benimkini☺ basliyo canım yatış bitiyo ama çözüm buldum seminer dönemi ni kendi Evimin yanında alcam her gün Etliğe gidip gelmek yoj en azından iki hafta yolum uzun sonra da zaten 2 ay kalıyo geçer bi şekilde :) o öğrenciler yok mu sipalar yormasalar bari beni anlayışlı olsalar :)Buldun konuşan doktoru ne var ne yok sordun dimi :) maşallah yavruya, gulucukler falan artik tam bir sıpa olmus seninki, daim olsun gülücükleri. O eller zaten hic durmuyor bizimki de pek meraklı elleri havaya kaldırmaya :) Suyu kendine alıştır, seminerler başlayacak dimi sizin haftaya? Kendine güzel bi su kabı al şöyle gördükçe su icesin gelsin. Ay öğrencilerin gobusunu fark etcek ne güzel :)
elisa__ acele etme canım benim. Bak esin şehir dışında bi ise adapte olmaya çalışıyor, adamın da kafası yoğun akli sendedir. Ekime kadar hem siz bu düzene alışmış olursunuz, sen dinlenmiş olursun. Belki o arada bebeğin konuverir göbeğine. Aceleyle strese girmek zaten engel bebek olmasına aşılama dahi olsa tutunmasını etkilerin stresle. Sakinlestirmelisin kendini canım benim
Canim tabiki zorunlu degil eğer için rahat ise yaptırma ben ikinci yi yaptırdım birinci devleti içime sinmedi , aldırmak söz konusu değil tabiki ama bazı şeylere anne karnında müdahale edilebiliyor, onun önlemi aslında, varsa öyle bi durum sonra dan uzulmeyelim diye, parmak sayısına kadar bakıyo canım tek tek. DediğiM gibi yaptırmak daha iyi bence, ama sana kalmış ikiliyi üçlüyü de yaptirmamissin sabirli hatunsun ben tezcanli☺canım bu detaylı ultrason mecburi bişey mi kemiklerine falan bakılıyo sanırım allah korusun herhangi bi sorunla karşılaşılırsa bişey yapılabiliyor mu peki yani aldırmak dışında tedavi edici bişeyden bahsediyorum..ben 2li 3lü tarama testlerinide yaptırmamıştım doktorum sonunda aldırma gibi bişey düşünmezsen yaptırmana gerek yok demişti
Canim herseyin başıdoğru nefes almakta. Nefes terapistleri var sırf bu işle ugrasan.. hele de doğum gibi bi mucize esnasinda nefes kurtarıcı. Hatta ben hsg yi bile doğru nefesle anestezisiz yaptirdim☺ yaz bakalım hamilelikte yoga nefes google, izle bişeler uygulamaya çalış benceYaa gerçekten derin derin nefes almak iyi mi oluyor. Ben bazen bebis nefesimi kesiyor sıkıştırıyor o zaman nefes alıp veriyordum. O zaman daha sıkı yapim nefes hareketlerini. Herşeyin yolunda ve güzel olmasına da sevindim canım.:)
ben hep eskileri düşünüyorum annelerimizin zamanında böyle şeyler yoktu sapasağlam doğuruyolardı maşallah :) anne karnında müdahele edilebiliyosa yaptırmak güzel bencede ama bişey yapılamıyosa strese girmeyeyim diye canım çünkü bazı insanlarda görüyoruz bebeğe down sendromlu diyolar kadın 9 ay byunca kendini bitiriyor sonra bi doğuyo hiç bi sorun yok o yüzden sabredeyim diyorumCanim tabiki zorunlu degil eğer için rahat ise yaptırma ben ikinci yi yaptırdım birinci devleti içime sinmedi , aldırmak söz konusu değil tabiki ama bazı şeylere anne karnında müdahale edilebiliyor, onun önlemi aslında, varsa öyle bi durum sonra dan uzulmeyelim diye, parmak sayısına kadar bakıyo canım tek tek. DediğiM gibi yaptırmak daha iyi bence, ama sana kalmış ikiliyi üçlüyü de yaptirmamissin sabirli hatunsun ben tezcanli☺
Ikisinden de olabilir ama bi ara doktorunu senKızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?
Teyzemin de muayeneden sonra öyle lekesi gelmişti sonrada doğum olmuştu. Ama benim muayeneden sonra öyle birşey gelmedi. Herkeste farklı oluyor demek kiKızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?
Kızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?
Kuzuuuuum sende aydınlattın beni sağolasın bende dikkat edeyim katlanma şekline artık...Bizde seni seviyoruz oğluşumla kaygılı teyzesiMogamimm sorma dün arabamız geldi kv tutturdu kırmızısı ni alalım mağazaya gittik hadi kırılmasına kırmızısı ni aldık adam anlattı sağ olsun :) orda öğrendim ayrıca arabada bebeğin sırtını olduğu yer dik konumdayken katlanacak bu önemli ana kucagi ni arabaya koyduğunda tık sesini duyacaksınız kilitlendiginden emin olacaksın çıkarırken bastiriyorsun düğmesine herseyin düğmesi var ve rahat Güle güle kullanalım :):):) ayrıca bu detayida dedin sen benim paylaşımcı mogamimsin:) seni seviyoruzzzz
Bilgi için sağol bacım içimi rahatlattın..sizin sıpa da ufaktan gelme sinyalleri veriyo desene..sağlıkla gelsin inşallahTatlim o dedigin agrilardan farkli benm bu dedigim. Bnm de 20. Haftalarda agrim oluyodu ama o genislemeden kaynakli.. Bu agri ise bebeginkanala inmeye badladigindan oluyomus sordum bu haftalara gelince demek istedigimi anlicaksin o agrilar normal senin korkma
geçmiş çok şükür o sıkıntılar şimdi keyfini sürme zamanı bacım...beşiği bende park yatak aldım iyi yapmışsın daha kullanışlı oluyorlar...bi de hatun bak dolar günden güne artıyo alabiliyorsan hiç erteleme arabayı...al dursun evde...bu arada biz kaygılımla aldığımız arabayı çok sevdik sana da tavsiye ederim fiyatı da uygun üstelik kampanyada şuan 450 tl bi bak derim...ayrıntılı randevunu aldın mı bakayım...bi de tetanoz olacaksın 20. haftadan sonra unutmaiyiyim çok şükür canım biraz stresli bi dönem geçirdim lekelenme falan oldu bi dönem baya korkuttu bizi ama sonradan geçti çok şükür.. evet erkek bebekler çoğunlukta maşallah bende kız fikrine kendimi alıştırmıştım ki erkek çıktı :) bu arada arabanız hayırlı olsun çok güzel valla güle güle kullanın bende travel sistem düşünüyodum sonradan araba fikrini erteledim bebiş doğsun o yaza falan alırım diye düşünüp önden pusetini aldım oto koltuğu olarakda kullanılıyor bide beşiğini aldım bizim tayin meselesi olduğu için oyun parkı tercih ettik şimdilik bu kadar artık doğuma kadarda yavaş yavaş eksikleri bitiririz inşallah..
bacım çok sevindim iyi bi doktora denk gelmene...neler sormak lazım kız bende tedbirli gideyim gerçi aklıma geldikçe not ediyorum ama akıl akıldan üstündür...rahim boynu çok şükür iyiymiş...SU iç aman haa bak yavrucak içerde su içinde yaşıyor onu düşün annesi...onun gülüşünü yesin teyzeleri...hatun bu nefes egzersizleri ile ilgili nette videolar vardır dimi hiç bakmadım amaTeyzoslaarr detaylı dan geldik biz :)
Nihayet bülbül gibi sakiyan bi doktor denk geldi de açık açık konuşa konuşa anlattı herseyi.. çok şükür hersey gayet yolunda, bebisi çok net göremedik eller suratta sürekli bi de şu az içtiğim icinim, cidden içmiyorum yani ama suan şişeler yanımda bundan sonra böyle ☺ @lulus_k cd vermediler canım ama dedinin gibi bi ton ultrason çıktısı , babaya benzettik biz bi ara güldü resmen çok tatlı ☺
Mogami rahim boyu muydu neydi şu geceki mevzu onu sordum 3.6 cm gayet iyi dedi, aklımdaki diğer soruları da sordum aklıma sizler geldiniz ultrason esnasinda☺ blummmm fıstık gobus kocaman fizik taş maşallah, göbüşü sivri sanki erkek.olmasın benimki gibi kesinleşmiş miydi kız? @afrodit26 nenuya Y ysmn1096 doğum bekleyen hatunlar nefes çalışması yapın yoga yapın bakın nasıl tek.nefeste çıkıyo minnikler tecrübeyle sabit ilk dogumu işkence gibi geçen ablam.ikinciyi yirmi dk da doğurdu bu sayede :)
canım doktoruna sor ayyyy inşallah tez zamanda sağlıkla kolay şekilde doğurursun sıpayıKızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?
Aslında tam doğru yere bastın canım mutlu olamıyorum...kuzum hayırlısı olsun en azından adette gecikmeler yaşamıyorsun...sters düzeyine dikkat et canım yaa aslında bunu kontrol altına alsan hem fiziksel hem ruhsal durumun için nasıl güzel olur...yoga falan mı yapsan acep...spor yapmakta insanda mutluluk hormonlarını yükseltir...hayatını bebek fikrinden uzaklaştır bence balım kötü etkiliyorsun kendini...tamam doktorunla sürekli irtibatta ol ama o kadarla kal bence...
sadece bi yerden başlaman lazım... hoşuna giden bi uğraşla meşgul ol...mesela bi spor klübüne üye olabilirsin...boşluğunda gider yüzersin masaj yaptırırsın...ya da bi fotoğrafçılık kursu...belki bi enstrüman kursu olabilir...ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım...bebek fikrinin ve işin yanında hayatında gerçekten keyifli bişeylere ihtiyacın var gibi geldi bana... sen mutlu olacaksın ki yumlarda mutlu olsun dimi
Betiiim salı günü kesin olcak dr um kesin konustu ama ben değişme ihtimalini gözönünde tutuyorum bakalım hayırlısı canımTeyzoslaarr detaylı dan geldik biz :)
Nihayet bülbül gibi sakiyan bi doktor denk geldi de açık açık konuşa konuşa anlattı herseyi.. çok şükür hersey gayet yolunda, bebisi çok net göremedik eller suratta sürekli bi de şu az içtiğim icinim, cidden içmiyorum yani ama suan şişeler yanımda bundan sonra böyle ☺ @lulus_k cd vermediler canım ama dedinin gibi bi ton ultrason çıktısı , babaya benzettik biz bi ara güldü resmen çok tatlı ☺
Mogami rahim boyu muydu neydi şu geceki mevzu onu sordum 3.6 cm gayet iyi dedi, aklımdaki diğer soruları da sordum aklıma sizler geldiniz ultrason esnasinda☺ blummmm fıstık gobus kocaman fizik taş maşallah, göbüşü sivri sanki erkek.olmasın benimki gibi kesinleşmiş miydi kız? @afrodit26 nenuya Y ysmn1096 doğum bekleyen hatunlar nefes çalışması yapın yoga yapın bakın nasıl tek.nefeste çıkıyo minnikler tecrübeyle sabit ilk dogumu işkence gibi geçen ablam.ikinciyi yirmi dk da doğurdu bu sayede :)
senin oğluşun Da yavastan gösterir kendini kuzum ne iç karın varmış sende
Valla canım ben de sizlerden öğreniyorum işte ne sorsam diye suyu sor sen de nasilmis ayrıca gitmeden bol bol su iç sıvı miktarı ne kadar çoksa yüzü gözü o kadar net gorunurmus bilemedim ben bunu..bi de parmaklarını falan da sor atamasını tek tek saydi valla görene kadar evir di cevidi☺benimkinin burnu pek bi kalkik duruyodu bizim ikimizin de sivri niye boyle dedim kadin güldü kıkırdak daha bişe belli değil diye☺ bobreklerini kalp odaciklarini gösterdi mucize yaa allah in mucizesi..bacım çok sevindim iyi bi doktora denk gelmene...neler sormak lazım kız bende tedbirli gideyim gerçi aklıma geldikçe not ediyorum ama akıl akıldan üstündür...rahim boynu çok şükür iyiymiş...SU iç aman haa bak yavrucak içerde su içinde yaşıyor onu düşün annesi...onun gülüşünü yesin teyzeleri...hatun bu nefes egzersizleri ile ilgili nette videolar vardır dimi hiç bakmadım ama
he heee geliyorr geliyorr yenı bebısımızzBende inanamıyorum ama geliyormuş canim :) doktor muayene edince çok canim acıdı açıklık var 1 cm deyince şok oldum beklemiyordum dünden bu yana agrım vardi zaten bakalım ne zaman teşrif edecek
ooo fit bir hamiş maşallahh :) çok datluuuEki Görüntüle 1617873 Kızlar biz kızımla 5. Ayımıza merhaba dedik
Eskiler sansli canım artık o ki doğum anomalisi teknoloji sağolsun yedi bitirdi bizi..ben hep eskileri düşünüyorum annelerimizin zamanında böyle şeyler yoktu sapasağlam doğuruyolardı maşallah :) anne karnında müdahele edilebiliyosa yaptırmak güzel bencede ama bişey yapılamıyosa strese girmeyeyim diye canım çünkü bazı insanlarda görüyoruz bebeğe down sendromlu diyolar kadın 9 ay byunca kendini bitiriyor sonra bi doğuyo hiç bi sorun yok o yüzden sabredeyim diyorum
evet canım ıshal agrısı gıbı agrı ve bel agrısı dogum oncesınde oluyo hatta ben gun boyu ıshal olcam zannetmıstım usuttum heralde dıe dusundum gecede mıdem gurulduyo gıbıydı sonrada suyum geldıAyy gerçekten öyleyse oluyor bende valla. Hem bu sabah bir de dün akşam da oldu. Inşallah acilmam da olur hemencecik gelir bebeğim çok bekletmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?