Beraber Anne Olma Yolunda

Aminnn inşallah. Bazen dayanamicak gibi oluyoruz sabirsizlaniyorsun biliyorum aynı şeyleri bende yaşadım. Ama biraz daha bekle ekime kadar. Şimdi birazda bu konuları konuşuyoruz ya doğum filan ondan insan heyecanlaniyor sen anlıyorum. Sabırla bekle zor sabretmek ama olacak inanıyorum ben. Yeter ki biz dualarimizi eksik etmeyelim.

İnşaallah sen hayırlısıyla doğurda bize yine dua edersin cnm Allah dualarını kabuletsin

Birbirimizi anca biz anlıyoruz canım sabırsızlık korku hersey var asılamada kesın degıl cunku bıran once bırseyler yapmak ıstıyorum sankı boyle bos bos duruyormusum gıbı gelıyor oysa ben o kadar cok ıstıyorumkı canımdan sevdıgımden bır parcamızın olmasını ben suan bunları yazarken bıle gozlerım doluyor bazen guclu oluyorum umursamıyor gıbı gorunuyorum ama bazende tüm duygusallık üzerime çöküyor güçsüz hissediyorum kendimi

Yaa gerçekten derin derin nefes almak iyi mi oluyor. Ben bazen bebis nefesimi kesiyor sıkıştırıyor o zaman nefes alıp veriyordum. O zaman daha sıkı yapim nefes hareketlerini. Herşeyin yolunda ve güzel olmasına da sevindim canım.:)

İnşaAllah tekrar yüzümüz güler ve burdan şöyle oldu böyle çıktı yorum yapın kızlar sizce nasıl gibi paylaşımlara geçeriz bizde :))

Buldun konuşan doktoru ne var ne yok sordun dimi :) maşallah yavruya, gulucukler falan artik tam bir sıpa olmus seninki, daim olsun gülücükleri. O eller zaten hic durmuyor bizimki de pek meraklı elleri havaya kaldırmaya :) Suyu kendine alıştır, seminerler başlayacak dimi sizin haftaya? Kendine güzel bi su kabı al şöyle gördükçe su icesin gelsin. Ay öğrencilerin gobusunu fark etcek ne güzel :)
elisa__ acele etme canım benim. Bak esin şehir dışında bi ise adapte olmaya çalışıyor, adamın da kafası yoğun akli sendedir. Ekime kadar hem siz bu düzene alışmış olursunuz, sen dinlenmiş olursun. Belki o arada bebeğin konuverir göbeğine. Aceleyle strese girmek zaten engel bebek olmasına aşılama dahi olsa tutunmasını etkilerin stresle. Sakinlestirmelisin kendini canım benim

İnşaAllah tekrar yüzümüz güler ve burdan şöyle oldu böyle çıktı yorum yapın kızlar sizce nasıl gibi paylaşımlara geçeriz bizde :))

İnşallah tatlım inşallah bu kışı hamile olarak geçirirz Rabbim yüzümüze baksın :)

Doğru söyluyorsun canım ben yapı olarakta heyecanlı bir insanım onu bende diyorum zaten benım bu heyecan panıkle asılamada olacgaı varsada olmaz dıyorum :) huyumu bılıyorum cunku elım ayagıma dolasır o gun gergın patlamaya hazır bır bomba gıbı olurum oldumu olacakmı dıye bende oyle umut edıyorum ınsallah asılamaya kadar bebegım gelır dıyorm

iyiyim çok şükür canım biraz stresli bi dönem geçirdim lekelenme falan oldu bi dönem baya korkuttu bizi ama sonradan geçti çok şükür.. evet erkek bebekler çoğunlukta maşallah bende kız fikrine kendimi alıştırmıştım ki erkek çıktı :) bu arada arabanız hayırlı olsun çok güzel valla güle güle kullanın bende travel sistem düşünüyodum sonradan araba fikrini erteledim bebiş doğsun o yaza falan alırım diye düşünüp önden pusetini aldım oto koltuğu olarakda kullanılıyor bide beşiğini aldım bizim tayin meselesi olduğu için oyun parkı tercih ettik şimdilik bu kadar artık doğuma kadarda yavaş yavaş eksikleri bitiririz inşallah..

Ben diyorum sen çok narin bir yapın var hatta fotarimizda gördüğüm de de öyle içimden gecirmistim. Ama eslerden biri daha güçlü olunca bu süre daha kolay oluyor. Benim eşim de olmazsa dünyanın sonu değil diyordu beni hep böyle teselli ediyordu. Biz çocuk için evlenmedik diyordu bende tabi ki öyle ama bir çocuğumuz olsa diyordum. Zamanla birakiyorsun kendi haline şimdi ne kadar bıraktım desende aslında tam anlamıyla birakamiyorsun. Çünkü bende oyleydim her ay hayal kırıklığı oluyordu. Ama umudumu hiç yitirmedim Rabbim bize 4 yıl sonra nasip etti. Sende inşallah umudunu hiç yitirme

Geçiririz tabii ben çok umutluyum nedense düşükten sonra ucu içerde olurmuş dedi eltimde belki doğru çıkar

inşallah canım benım kuzenınde bebegı karnında oldu kurtaj oldu hıc bosluk vermedı anında tekrar hamıle kaldı sımdı dogum yaptı sanırım kasımdı kasımdı kurtaj olduaralıkta hamıelydı yenıden :) canım ama sızde sorun yok ınsallah gelecek bebegın ama bızde degerler dusuk bılıyorsun esımın ılerı hızlı spremlerı yarım saat sonunda öluyor boyle olunca umutlanamıyorum ılacın faydası olacakmı bılmıyorum cunku esımın calıstgıı ortam sıcak dr sıcaktan uzak duracaksın dedı buda mumkun degıl o yuzden ben umutlanamıyorum ama bu ay ınsallah senın bebegın gelır

canım bu detaylı ultrason mecburi bişey mi kemiklerine falan bakılıyo sanırım allah korusun herhangi bi sorunla karşılaşılırsa bişey yapılabiliyor mu peki yani aldırmak dışında tedavi edici bişeyden bahsediyorum..ben 2li 3lü tarama testlerinide yaptırmamıştım doktorum sonunda aldırma gibi bişey düşünmezsen yaptırmana gerek yok demişti

Hiç bilmiyorum neden yüksek çıkar ki kalp atışları acaba kasilma mi onlar. Bana doktor kasilmalarin normal demişti nst de. Kız sen benden önce mi doguracaksin yoksa)
Nst de sancı 40 larda çıktı canim olur mu olur kız dogururum bakarsın :)

Evet canım hassasım duygusalım alınganım kırılganım... Benım esımde öyle dıyor kısmet hersey olacaksa olur diyor benden rahat görunuyor ama dr gıtmeden once bana ben konuyu hıc acmıyorum dıye benı dusunmuyormu uzulmuyormu zannedıyorsun zaten zamanı gelınce yapılması gereken seyler yapılacak diyor şimdide dr gittik sorun bu şekilde çıkınca konu hiç açılmıyor ben bir ara açtım niye sürekli bu konuyu konusuyorsuz içiyorum ilaçları dedi ondan sonrada açmadım tekrar aşılama ile olacagına inanıyorum canım ama yinede korku peşimi bırakmıyor

Canım bu duayı 3 gündür çok okuyorum içimi rahatlatiyor
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Kız demir atölyelerinde fırınlarda çalışanlar hiç çocuğu olmazdı sıcaktan olsaydı kuzenim var fırın ustası kaç bin derecelik fırında çalışıyo.adamın 4 çocuğu var evliliklerinin yüzde sekseni ayrılma kararıyla ayrı evlerde geçtiği halde bu kadar bide aynı evde geçse nasıl olur bilmem :))Gerçi bizim spermlere daha bakılmadı tam bakılcaktı ameliyat oldum ardından hamilelik çıktı koca da yırttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…