Beraber Anne Olma Yolunda

bakışlardan yaramazlık akıyor demedi deme benim oğlan gibi kök söktürecek annesine Alper. ama çok tatlı ve çok büyümüş maşallah kuzuma
Canim teşekkür ederiz :) cok fazla hareketli ya ayaklandi mi nasil tutacagiz bilmem. 2-2.5 aylikken yan donuyordu düşün

Çoook tatlısın sen maşallah bebem canım delikanlı olmuş senin minnak Rabbim sana bağışlasn çok tatlı ısırasm geldi
Benim de isirasim geliyo ama kiyamiyorum bi mesaji yazana kadar kirk takla attiriyo sipa :) Rabbim saglik sihhat versin hepsine ama cabuk buyuyorlar gercekten doğduğu haline bakiyorum simdiki hali kocaman geliyo bana :)

İnşallah mogişim inşallah

Canim teşekkür ederiz :) cok fazla hareketli ya ayaklandi mi nasil tutacagiz bilmem. 2-2.5 aylikken yan donuyordu düşün

oh maşallah sıpaya. iyi beslemişsin demek enerjisi fazla gelmiş :)) bizimki 4 aylık falandı sanırım hepimiz odadayken yanımızda yatan çocuk pat diye düşüvermişti koltuktan. aman dikkat hele ayaklanınca akıllara zarar...

Ay ne korkmussunsdur ben kendimi dusunemiyorum.Biz iki cekyati acip birlestirdik yatip yuvarlaniyoruz zaten mahsur kaldk evde baya fazla kar var. Ne biri geliyo ne biz gidebiliyoruz tadini cikariyoruz :)

MasaAllah canim buyusunde evine cabucak gitsin

Ay ne korkmussunsdur ben kendimi dusunemiyorum.Biz iki cekyati acip birlestirdik yatip yuvarlaniyoruz zaten mahsur kaldk evde baya fazla kar var. Ne biri geliyo ne biz gidebiliyoruz tadini cikariyoruz :)

ohh ne güzel tadını çıkarın

Günaydın.. Artık bebeğim benimle değil dün kürtaj oldum. İnşallah 4. gebeliğim sağlıklı olur. 2 ay korunma verdi dr. Biraz uzaklaşıcam. Allaha emanet olun.
Canim Allaha emanet ol insallah her sey cok guzel olacak
Himmmm evet keske baska bisey cekseymis neyse kuzum Allah geer dert versin evlatlarimz saglikli huzurlu olsunlar insallah...walla subata az kaldi kasik agrilarim basladi ayaga kalkinca 3.4 adimi zor atiyorm kasik agrisindan hayirliiyla bi gelse benm dnacik :)
blummmm canm nerelerdesin canm yoksa doğum mu yaptın
Kuzum okudum yazilanlari ama yazamadim anneannemdeydim bugun misafr vardi kasik agrim var bilemiyorm dogum habercisimi :) sen nasilsin dr gitin mi?

Doğum yakın canım olacak o tur ağrılar Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canım gitt doktora şükür herşey yoluna girmiş kalp atışı istediği gibi iyimis iki test için gün verdi hayırlısı inşallah

Tvye ters tutuyorum koltugun konumu sayesinde izletmemek kolay oluyor ama bizim sıkıntı kar. Cumadan beri kanallarin hicbiri yok. Kar yarim metreyi gecti :-/
o niye yok ki çocuktan dolayı kaldırdınız falan mı??

Masallak ikinci minige. Geldi de büyüyor :) bulantilar nasil?

Insallah hemencik kurtulurum :) iyi bakalim kalp atisida yoluna girmis 2 li test gunu bile hemen gelcek bi bakicz senin 2. Bebiste gelmis kucagina :) zaman cabuk geciyo

Kv de itiraf etti sonunda sana bak ona bak ayni dedi hic sesimi cikarmadim bu arada 15 gün kalmis enemm. Rabbim koayiklar versin insallah :)
Hahaha iyi cabuk kabullenmis oglun beni daha cok sevmis demekki de sen ona :) walla kaldi son 15 bakalim ne zaman gelecek kizim :)

Masallak ikinci minige. Geldi de büyüyor :) bulantilar nasil?
Sağol canım herşey yolunda görünüyo şükür kızıma oranla çok iyi gidiyor hamilelik kızımda mutfağa giremezken bu sefer çok rahatım ufak tefek bulantıların oluyo ama kızıma gore bin şükür hayırlısı buda pipili olsa fena olmaz tabi evvela sağlıklı olmasını diliyorum rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…