Canim teşekkür ederiz :) cok fazla hareketli ya ayaklandi mi nasil tutacagiz bilmem. 2-2.5 aylikken yan donuyordu düşünbakışlardan yaramazlık akıyor demedi deme benim oğlan gibi kök söktürecek annesine Alper. ama çok tatlı ve çok büyümüş maşallah kuzuma
Benim de isirasim geliyo ama kiyamiyorumÇoook tatlısın sen maşallahbebem canım delikanlı olmuş senin minnak Rabbim sana bağışlasn çok tatlı ısırasm geldi
İnşallah mogişim inşallahvalla çok şükür ucuz atlattılar teyzemde gebelik tansiyonu çıktı 9 unda apar topar doğuma aldılar daha 30 haftalıktı kuzum... şükür iyi şimdi...prematüre olunca daha da bi zor oluyor süreç inşallah bizim miniğimizde evine gidecek
Canim teşekkür ederiz :) cok fazla hareketli ya ayaklandi mi nasil tutacagiz bilmem. 2-2.5 aylikken yan donuyordu düşün
oh maşallah sıpaya. iyi beslemişsin demek enerjisi fazla gelmiş :)) bizimki 4 aylık falandı sanırım hepimiz odadayken yanımızda yatan çocuk pat diye düşüvermişti koltuktan. aman dikkat hele ayaklanınca akıllara zarar...
MasaAllah canim buyusunde evine cabucak gitsinoyy minnak fıstığın minnak dişleri çıkarmış demek maaşallah cimcimeye inşallah kolayca atlatır... teyzemin miniği küvezde hala... 33 haftalık oldu geçen hafta solunum cihazındanda kurtuldu...3 hafta kadar daha kalması gerekiyormuş küvezde...fena hareketliymiş kablolarını çekiyormuş sıpa...çok şükür büyüyor küvezde... adı da bizim E elf21 in kuzusuyla aynı oldu Ali Eymen
Ay ne korkmussunsdur ben kendimi dusunemiyorum.Biz iki cekyati acip birlestirdik yatip yuvarlaniyoruzzaten mahsur kaldk evde baya fazla kar var. Ne biri geliyo ne biz gidebiliyoruz tadini cikariyoruz :)
Aslinda tv yok patliyorum sıkıntıdan o kötü :-/ cok kar var cokohh ne güzel tadını çıkarın
Aslinda tv yok patliyorum sıkıntıdan o kötü :-/ cok kar var cok
Canim Allaha emanet ol insallah her sey cok guzel olacakGünaydın.. Artık bebeğim benimle değil dün kürtaj oldum. İnşallah 4. gebeliğim sağlıklı olur. 2 ay korunma verdi dr. Biraz uzaklaşıcam. Allaha emanet olun.
Himmmm evet keske baska bisey cekseymis neyse kuzum Allah geer dert versin evlatlarimz saglikli huzurlu olsunlar insallah...walla subata az kaldi kasik agrilarim basladi ayaga kalkinca 3.4 adimi zor atiyorm kasik agrisindan hayirliiyla bi gelse benm dnacik :)bacım o yarı sünnetli olmasının yanında birde idrar çıkışı yarım santim altta o yüzden 9. ayda hem sünnet hem o deliği yukarı alma operasyonu olacak oğlumgenetik bi durummuş benim kayınpederde var...benim sıpada dededen ala ala bunu mu almış anlamadım ben yaaa sen napıyon bakayım şubata az kaldı
Kuzum okudum yazilanlari ama yazamadim anneannemdeydim bugun misafr vardi kasik agrim var bilemiyorm dogum habercisimi :) sen nasilsin dr gitin mi?blummmm canm nerelerdesin canm yoksa doğum mu yaptın
Anaaaaam bu sipa ayni anasi :) masallahAma cok sekerdir ya dusunuyorum da :) o saclar dokulmeden babayla cek resmini bol bol :) bizde anneyi iseyip pisman olup poz takiniyoruzEki Görüntüle 1755318
Doğum yakın canım olacak o tur ağrılar Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canım gitt doktora şükür herşey yoluna girmiş kalp atışı istediği gibi iyimis iki test için gün verdi hayırlısı inşallahCanim Allaha emanet ol insallah her sey cok guzel olacak
Himmmm evet keske baska bisey cekseymis neyse kuzum Allah geer dert versin evlatlarimz saglikli huzurlu olsunlar insallah...walla subata az kaldi kasik agrilarim basladi ayaga kalkinca 3.4 adimi zor atiyorm kasik agrisindan hayirliiyla bi gelse benm dnacik :)
Kuzum okudum yazilanlari ama yazamadim anneannemdeydim bugun misafr vardi kasik agrim var bilemiyorm dogum habercisimi :) sen nasilsin dr gitin mi?
o niye yok ki çocuktan dolayı kaldırdınız falan mı??
Kv de itiraf etti sonunda sana bak ona bak ayni dedi hic sesimi cikarmadimAnaaaaam bu sipa ayni anasi :) masallah
Masallak ikinci minige. Geldi de büyüyor :) bulantilar nasil?Doğum yakın canım olacak o tur ağrılar Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canım gitt doktora şükür herşey yoluna girmiş kalp atışı istediği gibi iyimis iki test için gün verdi hayırlısı inşallah
Insallah hemencik kurtulurum :) iyi bakalim kalp atisida yoluna girmis 2 li test gunu bile hemen gelcek bi bakicz senin 2. Bebiste gelmis kucagina :) zaman cabuk geciyoDoğum yakın canım olacak o tur ağrılar Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canım gitt doktora şükür herşey yoluna girmiş kalp atışı istediği gibi iyimis iki test için gün verdi hayırlısı inşallah
Hahaha iyi cabuk kabullenmis oglun beni daha cok sevmis demekki de sen ona :) walla kaldi son 15 bakalim ne zaman gelecek kizim :)Kv de itiraf etti sonunda sana bak ona bak ayni dedi hic sesimi cikarmadimbu arada 15 gün kalmis enemm. Rabbim koayiklar versin insallah :)
Sağol canım herşey yolunda görünüyo şükür kızıma oranla çok iyi gidiyor hamilelik kızımda mutfağa giremezken bu sefer çok rahatım ufak tefek bulantıların oluyo ama kızıma gore bin şükür hayırlısı buda pipili olsa fena olmaz tabi evvela sağlıklı olmasını diliyorum rabbimdenMasallak ikinci minige. Geldi de büyüyor :) bulantilar nasil?
4 ayi aldi kabullenmesiHahaha iyi cabuk kabullenmis oglun beni daha cok sevmis demekki de sen ona :) walla kaldi son 15 bakalim ne zaman gelecek kizim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?