İnşallah sona yaklaşıyoruz bacım
Olsun kuzum bak bende hep yakalamama rağmen aynı gün ilişki olmayabiliyordu türlü sebeplerden...sen yine de bugünü değerlendir...olacağı varsa her türlü olur zaten
canım çok geçmiş olsun ama keşke buz koymasaydın bende o hatayı yapmıştım sonra internette küçük bi araştırma ile öğrendim ki buz koymak daha da kötü yapıyormuş...böyle durumlarda yanan yeri önce suyun altında tutacakmışsın 5 dk kadar...sonra sargı beziyle sıkmadan saracakmışsın...ben aynını yapmıştım ve dakika kesmişti sızlamayı
canım genelinde üst kat 9 kg. alt kat 15 kg.... bi de sana tavsiyem pamuk yatak kullanmayın...bebekler için en ideali içi sünger olup dış kaplaması pamuk olanlarmış
kuzum her bünye farklı olur bak benim annem ben doğduktan 9 ay sonra adet görmüş üstelik beni 2,5 yaşına kadar da emzirmiş
@hanfendi25 bebeğim aman süt korur deme bak annemin olayı ortada emzirmeyi bırakınca adet olursun diye bişey yok üstelik sütte korumaz insanı valla buna kanıp hamile kalan çok fazla...aman kızlar dikkat edin korunun...bebişler daha minik