Beraber Anne Olma Yolunda

sweet42 sweet42 @betiboop şuan yine tekme yiyorum teyzeleri :-):-):-) bu defa eşimde farketti...o küçük ayaklarla başladı gol atmaya benim aslan parçam:KK36: sweet bacım sen eşini takma bebiş doğsun boncuk boncuk baksın babasına bak nasıl pervane olacak babası:KK37:
Olursa hoş amannn ama sever dogdugunda herhalde daha nerdebcok yiycen tekme annesi bazen gobisi aç ittiği yere çıkıntı görünüyor

Yaaa bugün öyleler demek ki :KK36:sende dikkat et bak havalar çok fena serinleyince çık yürü ve yavaş yavaş yürü kuzum olur mu... kız şaşırtıcı olan biz malatyalıyız doğulu sayılırız az buçuk ama bizimkiler kız delisi ben anlamadım bu işi arkadaş:confused::confused::confused: en son geçen bi teyzeme fena çıkıştım bozuldu gitti:KK47: erkekime laf yok :KK69: sende sok lafı kapasınlar çenelerini o ne öyle kız olunca üzülüyormuşta erkek olunca sevinmiş lafa bak yaa:KK62:
Oyleler bazı aileler erkeğe bazıları kıza dusdüşkün oluyorlar bizimde erkek tarafi eşim ve ailesi erkek delileri erkek olsun istiyorlar :)

hımmm bakim ne der doktor bey yarın bi gösterim sonuçları evicap falan bilmiyo burda doktorlar sanırsam :KK70:
E vitamini sadece biliyolarda pahalisini kullandirmayi seviyorlar dr lar inşallah iyi şeyler söyler yinede tatlim gerek kalmaz bide sor hormonlarla alakalı Bisi olabilir mi die tatlım doktora bence bnm eşime yapmıştı

Oyleler bazı aileler erkeğe bazıları kıza dusdüşkün oluyorlar bizimde erkek tarafi eşim ve ailesi erkek delileri erkek olsun istiyorlar :)
Allahın verdiğine illa bi kulp takıcak bu millet ne doyumsuz insanlar arkadaş...Ben kendi aileme susturdum valla artık kimse gık diyemiyo

E vitamini sadece biliyolarda pahalisini kullandirmayi seviyorlar dr lar inşallah iyi şeyler söyler yinede tatlim gerek kalmaz bide sor hormonlarla alakalı Bisi olabilir mi die tatlım doktora bence bnm eşime yapmıştı
canım doktor sadece spermiogram testi yaptı normal dedi dünya sağlık örgütüne göre iyi sonuclar cok yüksek değil ama olmayacak gibi değil dedi dedim morfolojiye hormonlara da bakılsın dedik dediki sorun olsa burda belli olur ama yinede içiniz rahat etsin diye morfolojiye bakalım dedi erkekler kadınlar gibi değilmiş tek testle hepsi hakkında bilgi alınabiliyormuş bunları özel deki doktor dedi devletteki doktor zaten hiç problem görmedi bi tatile gidin işe yarar kafanızı rahatlatır dedi öbür özeldeki doktor proxeed olus kullanın demişti bundan 6 ay önce ....öbür devletteki doktor zaten neyinize yetmiyor bu değerler demişti ....galiba bende sorun var ....bi başka doktor diyince eşim kızıyo o zaman sen illa sorun arıyosun diye haliyle haklı .....bu E vitamininde recete arıyolar mı

He yaa yat yat nereye kadar dimi bizde son ay yururuz artik
Hele son ayın gelsin görecem sizi. Yürümeye takatiniz kalıyomu. Yürüme konusunda kimse beni geçemez.5inci katta oturuyorum. Hiç çıkmasam günde 3kere bu merdivenleri çıkıyorum. Yürümesi gezmesi temizliğide cabası.

Hele son ayın gelsin görecem sizi. Yürümeye takatiniz kalıyomu. Yürüme konusunda kimse beni geçemez.5inci katta oturuyorum. Hiç çıkmasam günde 3kere bu merdivenleri çıkıyorum. Yürümesi gezmesi temizliğide cabası.
Ayyyy o vakit sende kolay doğurgan 38+6 da doğdu kolayca ınşallah denince kolay olur cnm cesaret olursun bize

canım doktor sadece spermiogram testi yaptı normal dedi dünya sağlık örgütüne göre iyi sonuclar cok yüksek değil ama olmayacak gibi değil dedi dedim morfolojiye hormonlara da bakılsın dedik dediki sorun olsa burda belli olur ama yinede içiniz rahat etsin diye morfolojiye bakalım dedi erkekler kadınlar gibi değilmiş tek testle hepsi hakkında bilgi alınabiliyormuş bunları özel deki doktor dedi devletteki doktor zaten hiç problem görmedi bi tatile gidin işe yarar kafanızı rahatlatır dedi öbür özeldeki doktor proxeed olus kullanın demişti bundan 6 ay önce ....öbür devletteki doktor zaten neyinize yetmiyor bu değerler demişti ....galiba bende sorun var ....bi başka doktor diyince eşim kızıyo o zaman sen illa sorun arıyosun diye haliyle haklı .....bu E vitamininde recete arıyolar mı
yok canım biz reçetesiz aliyoduk dr bi kere yazdı sonrasında evicap plus diodum aliodum sende ben gibisin aynen sende kendimi gördüm olsun çok istedikçe hep sorun aradım belki dr dedikleri gibi biraz kafa dinlesek tatlım ben hurma da yapmıştilar anneannem ve annem. 41 hurma meryem suresi okutup düşün onlara da dert olmuştu eşimle yedik sende bi denesene

İnşallah sona yaklaşıyoruz bacım

Olsun kuzum bak bende hep yakalamama rağmen aynı gün ilişki olmayabiliyordu türlü sebeplerden...sen yine de bugünü değerlendir...olacağı varsa her türlü olur zaten:KK39:

canım çok geçmiş olsun ama keşke buz koymasaydın bende o hatayı yapmıştım sonra internette küçük bi araştırma ile öğrendim ki buz koymak daha da kötü yapıyormuş...böyle durumlarda yanan yeri önce suyun altında tutacakmışsın 5 dk kadar...sonra sargı beziyle sıkmadan saracakmışsın...ben aynını yapmıştım ve dakika kesmişti sızlamayı

canım genelinde üst kat 9 kg. alt kat 15 kg.... bi de sana tavsiyem pamuk yatak kullanmayın...bebekler için en ideali içi sünger olup dış kaplaması pamuk olanlarmış

kuzum her bünye farklı olur bak benim annem ben doğduktan 9 ay sonra adet görmüş üstelik beni 2,5 yaşına kadar da emzirmiş @hanfendi25 bebeğim aman süt korur deme bak annemin olayı ortada emzirmeyi bırakınca adet olursun diye bişey yok üstelik sütte korumaz insanı valla buna kanıp hamile kalan çok fazla...aman kızlar dikkat edin korunun...bebişler daha minik:KK39::KK39:
Doğru diyorsun canım olacağı varsa her türlü olur :) işte değerlendiremedik o günü ertesi gün ve sonrasını değerlendirdik hayırlısı artık canım

Böyle

Böyle günlerde hiç misafir falan çağrmayın eve eşinede tembihle 1 gün yüzünden koca bir ay gidiyor bekle geçsin 1 ay sonrada adet olda tekrar yumurtlama dönemi gelsin. Bu geceyi kaçırmayın kapı çalsada açmayın :KK31::KK39:
Ayy güldürdün canım beni :) ama doğru diyosun 1 gün için 1 ay değil 2 senemiz geçti bekle bekle ... valla ben de kızdım ama ne yapsın o da bilse çağırmazdı

kuzularıım... çok özlettirdim kendimi di mi :KK43:

bu aralar ekstra yoğunluklarım vardı , hala var .. bu pazar nasipse kızıma dua yapıyoruz , evet geç kalınmıs bir dua :))
araya ramazan girince böyle oldu...

kuzucum 2 buçuk aylık olmak üzere ama 2 aylık fotosunu ancak ekleyebiliyorum...
sizler nasılsınız , hepinizi teker teker merak ediyorum inanın :) ama fırsatım olmuyor çok girmeye..
Zülal teyzelerini öper :))
Ayy ama yerim ben fıstığı maşallah berakallah çok tatlı yaa ısırasım geldi :):)

Hatunlaaar ne çok konusmussunuz oku oku bitiremedi ayy. Yoğun geçti haftasını yazamadim size, bebisimin yatağını ve arabasını aldık sonunda minik erkeğinin eşyaları evde arttıkça huzur doluyorum araba salonun ortasında duruyor resmen :)
Mogami Mogami Mete, Metelere yakışır güçte olacak erkenden tekmeleri hissettirmis :) @betiboop sende hissettin sonundaaa artik hep hissedeceksiniz kızlar. Biz her gün haberlesiyoruz oglusumla masallahi var ama dışardan bakınca belli olacak kadar değil sanırım izlemem gerek gobusumu. @betiboop senin araba stokke marka miydi?
@KAYGILI hyb77 hyb77 Lillyyy Lillyyy Siyetem Siyetem bebeem bebeem ve diğer hatunlar opuyorum sizleride, coook uykum var benden bu kadar :)

Hatunlaaar ne çok konusmussunuz oku oku bitiremedi ayy. Yoğun geçti haftasını yazamadim size, bebisimin yatağını ve arabasını aldık sonunda minik erkeğinin eşyaları evde arttıkça huzur doluyorum araba salonun ortasında duruyor resmen :)
Mogami Mogami Mete, Metelere yakışır güçte olacak erkenden tekmeleri hissettirmis :) @betiboop sende hissettin sonundaaa artik hep hissedeceksiniz kızlar. Biz her gün haberlesiyoruz oglusumla masallahi var ama dışardan bakınca belli olacak kadar değil sanırım izlemem gerek gobusumu. @betiboop senin araba stokke marka miydi?
@KAYGILI hyb77 hyb77 Lillyyy Lillyyy Siyetem Siyetem bebeem bebeem ve diğer hatunlar opuyorum sizleride, coook uykum var benden bu kadar :)
Ohh ne güzel kolay gelsin. Güzel güzel kullansın bebişiniz inşallahh.

Olmamıştı o gün ama ertesi gün ve sonrası oldu canım benim bu sefer inşallah tutar da bende yum günü takip etmek yerine bebeğimin haftalarını takip ederim :):)
Amin insallah canım o günde gelecek inşallah olur gelmistir melegin ona gorev dikkat et ağır iş yapmak yok dinlen bol bol keyfini çıkar

Back
X