beraber olmuyor annemlerin gitmesi gerekiyor bana destek lütfen

Keşke baştan kabul etmeseydiniz bölüşülse bile sıkar insanı bir süre sonra bence ailenizle konuşun bir an önce ne demek çıkarsam bu evden biter gibi konuşmuşlar aile çocuklarının huzurunu düşünmek zorunda herkes bir yere kadar başının çaresine bakmalı

canım seni çok iyi anlıyorum. benim annemler de kışın kömür falan almamak için birde köyde kış şartları kötü olduğu için yanımda kalıyorlar. birde annem çocuklarıma bakar kışları ama ev ev üstüne gerçekten olmuyor. çıkıp gezmek istiyorsun peşine takılıyorlar, bir arkadaşına gidecek oluyorsun bin laf ediyorlar. çocuklarla kal desen surat eğiyorlar. istediği bişey olmasın laf söz. herşey onlarının da biz misafirmişiz edaları falan. özellikle mutfak malzemelerinin yerini değiştirmeler off of say say bitmez. canım annenle konuş bence. ister darıl ister darılma anne de. bu borcu harcı bana yapmadın ama bana ödetiyorsun de. 6 aydır 1 kuruş vermediniz eve de. benim de bir ailem var çocuğum olacak artık onu da düşünmem gerekiyor de. eşimle sorun yaşıyorum sizin yüzünüzden de. ev ev üstüne olmuyor herkes evini düzenini bilsin birbirimize öyle gelip gidelim de. kızar ederse de zaten seni silmeye dünden hevesliymiş de geç. valla bu devirde kimse kimseyi düşünmez olmuş maalesef. Allah kolaylık versin inşallah. sitresten uzak dur canım bebeğin de doğduktan sonra sitresli olur.

ama böyle de olmaz ki
eşin sabırlı biri belli
ama sizin de huzurunuz bozulmuş
aranızın bozulması da uzak değil gibi
küsselerde darılsalarda gitmeleri lazım

kvalideden kpederden çeken çok da kendi annesi tarafından üzüleni ilk kez görüyorum
genelde erkek tarafı oğlumun evi diyip gelip yerleşir
eşiniz çok sabırlıymış maşallah takdir ettim
işin sonu huzursuzluğa gidiyor, aranız açılmadan bence önleyin
gerekirse açıkca söyleyin annenize

evet lahanayıda duydum..haklsıın ne desen haklsın ama böyle gitmez sen yada eşin sonu ne olursa olsun konuşmalısınız.bunu kaynananlar yapsa böyle olmazdı artık tavır göster bence

bu durumda zaten eni sonu kötü bir şey yaşanacak.o nedenle güzelce konuşmakta fayda var.biliyorum büyük ihtimal vicdan yapıyorsunuz.ailenizin hali tavrını düşünüp cesaret bile edemeyebilirsiniz.ama yuvanız için,kendiniz için bu şekilde gitmeyeceğinin zaten farkındasınız..

evde eşyalarım zarar gördü diye üzülmüyorum ben cnm bile bile yapılmasına içerleniyorum evet bizde çocuktuk bizde yaptık mutlaka ama ben bilerek hiç bir zaman evimizin eşyasına zarar vermedim sonuçta bende para ödüyorum aldıklarıma daha borcu bitmedi bazılarının ...anneminki başka bi durum annem 3-5 yıl öncesine kadar çok titiz temiz biriydi ama son 3-5 yıldır kendi evine karşı gene aynı ama başkalarının eşyalarına evlerine karşı çok umarsız oldu aman nasılsa benim değil boşver düşüncesinde o benim canımı sıkıyor niye böyle yaptığını anlayamıyorum.evde atmadığı tabak çanak kalmadı nerdeyse ben işteyken biz tabak çanakmı atıyorduk sokağa çocukken sebebide eskiymiş güzel değilmiş ben bunu kabul edemiyorum maalesef bilinçli yapılan davranışlar bunlar

bu kadar yapacağını tahmin edemedim bide bikaç ay dediler kafama göre bi ev buluncaya kadar dediler ama ne ev bakıyor ne gitmeyi düşünüyor konuşucaz bikaç gün içinde olmuyor

Eşine de yazık sana da

Ailen çok sorumsuz ve gerçekten gurursuzlar kusura bakma..

Baban damadının eline nasıl bakabiliyor hasta degil,kör değil,eli ayagu saglam keza annenin de öyle..

Çalışıp ödesinler.

Eşinle aran açılacak bu durumun önüne geçmelisin..

dün gece saatin 12sinde babamla annem tartıştılar kızlar .babam diyorki bıktım senin bu borçlarından masraflarından heryerden bilmediğimiz borçlar çıkıyor habire daha bilmediğimiz nerlere borçların var kimbilir ben hem emekliyim hem çalışıyorum bide yetmiyor mesaiye kalıyorum nereye gidiyor bu paralar ben bıktım artık yeter dedi.. annemin dediğide ben eve harcıyorum alınması gerekeni alıyorum diyor.babamda diyorki eve ne harcıyorsun sen kira vermiyoruz elektrik su ödemiyoruz yiyecek almıyoruz kızın sana masraf mı ettiriyor kaç aydır 1 kuruş paramı harcadın eve salak yerine koyma ne olduğunun farkındayız herhalde dedi.diyecek laf bulamıyorum laf desem dediğim laf tutulmuyor zaten sıkıldım herşeyden diyr babam.sonra sustular sanırım bizi uyudu sandılar bu arada annem kredi kartını başkasına verirken başkası harcarken ve ödemezken haberi yok kimsenin taki son raddeye gelene kadar artık ödenmesi gerekene kadar haberimiz olmadı en son duyduk

Son düzenleme:
Canımcım sen bekarken bunlara nasıl katlandıysan gene öyle katlanmaya çalış kötü olma. Baştan kabul etmişsiniz ama antlaşmanıza uymaları lazım. Eşin "bu faturalar ödenecek" diye resti çekmeli. Maddi yönden acımasız olun annene karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…