- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
başta böyle konuşulmadı herşey yarı yarıya düşülecekti masraflar bölüşülecekti birbirimize desteğimiz olur diye düşünmüştük ama bize olan ancak zarar oldu kaç aydır bizden geçiniyorlar.ben çalışırken pek ses etmedi ama ben işten çıktım çıkalı adam haklı olarak ben yetişemem diyor böyle anlaşmamıştık olan bize oluyor diyor
kızlar yaklaşık 6 aydır kendi annem babam ve kız kardeşim bizimle kalıyor maddi nedenlerden dolayı bize dedilerki sizinde borcunuz var bizimde kirayı elektriği suyu bölüşelim bizim size sizin bize faydamız olsun borçlarımızı ödeyelim toparlayalım kabul ettik böylece geçici bi süreliğine geldiler ama 6 aydır 1 kuruş vermediler elektirik 50 geliyorsa 100 geliyo su 50 geliyorsa 100 geliyor yeme içme 100 ise 200 tutuyor artık 6 aydır hepsini ödüyoruz üstüne bide annemin 1500 liralık kart borcunu da ödedik kendi borçlarımızı ödeyemedik eşim söyleniyor bu ayda onlar ödesin kaç aydır 1 kuruş vermediler ben kedndi borçlarımı ödeyemiyorum diyor bende işten çıkmak zorunda kaldım hamile olduğumu öğrendim bebek bekliyoruz allahın izniyle ..sorunlar sadece maddi değil annem babam ve kardeşim devamlı birbirleriyle kavga ediyorlar evde gürültü bian olsun eksik olmuyor devamlı gece gündüz hırgür huzursuzluk biz alışık değiliz eşimle böyle gürültü yapmayız defalarca tembihledim odama giriyor ben kendi çamaşırlarımı yıkarım yıkama diyorum yıkıyor tamam çalışıyordum bana yardım etmek için belkide ama eşim istemiyor istemediğinizde söyledi gene devam ediyor yediğimize içtiğimize yattığımıza kalktığımıza gittiğimize geldiğimize herşeyimize karışıyor bide çok felaket dağınık birisi bende düzen hastasıyım mutfakta hiç birşeyi bulamıyorum koyduğum yerde girip 2 lokma hazırlayasım gelmiyor heryer heryerde .evin içide aynı heryerde poşetler onlar bunlar delireceğim yeminle kabul ettik diye böylemi yapması gerekiyor olmuyor birlikte gitmeleri lazım yoksa eşimle aram bozuluyor.bikaç kere ev bulun buralardan bakın dedim umruna bile getirmedi hiç aramıyor bile sevdiğimiz birisine söyledim sen diyiver die demiş ben onun yanından çıkarsam bi daha evlat diye yüzüne bakmam demiş .ne yapıcam ben kızlar
haklısın artık çözüm ya eşimde ada babamda benim yapacak bişeyim kalmadı dediklerim duyulmuyor annem tarafından .biraz önce gebelik bölümünde yazdım hatırlarsın lahana yapıyor diye ya biliyor halimi görüyor midem bulanıyor en ufak kokuya dayanamıyorum hasta ediyor beni kadın kalkmış lahana yapıyor inadına mı yapıyorsun sabahtan beri odamdan çıkamadım hava buz gibi tüm camlar açık koku çıksın diye bütün midem altüst oldu yeminle
ama sanki sizin durumunuz biraz farkli canim dogru anladiysam sizinkiler hemen hemen bütün harcamari sizin üstünüze yüklemiyor dimi???
ve esiniz askerden dönene kadar sizde yani sonucta siz tek kalmayasaniz diye birde düsünsenize esiniz kendi tarafini getirmis olsaydi...
konu sahibini anliyorum cünkü annesi resmen borc yapip onlara ödetiyormus hadi gene kizina harcasa amenna ama millete harciyor ivir zivir aliyormus...
birsey yazmisiniz iscim ciz etti ne yalan söyliyeyim, evde esyalarim cok zarar gördü diye aklima hemen bu geldi bir anne baba 10 evlada bakabiliyor 10 evlat anne babaya zor bakiyor( bizler ufakken acaba ev esyalarina nekadar zarar veriyorduk yada evlenmeden önce hic mi evi dagitmiyorduk
evet dogru ev üstüne ev olmaz ama bilmiyom birden icim garip oldu annemiz babamiz yaslandigi zaman kimler bakicak onlara aslinda hayattayken kiymetlerini bilelim hizmetlerini yapalim yok olduklarinda pismanlik fayda etmez...
Ruhum daraldı senin yazdıklarından
Ah be canım,niye baştan kabul ettin ki.sonuçta senin annen en iyi sen tanırsın.
Tabi sizin ev kirası falan az.biz burda kira da ödemeden yaşarız dediler herhalde.
Ama çok ayıp çok,damatlarından utanmaları lazım.
Böyle yaşanmaz,kavga gürültü de ayrılsanız konuşmanız lazım.
Senin bir hatan yok sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?