beraber olmuyor annemlerin gitmesi gerekiyor bana destek lütfen

ben de hiç yemek yapmıyorum.
babam yaptığım yemeklere burun kıvırıyor.
et yemeği istiyor ben sebze falan yapıyorum diye yemiyor.
1.5 senelik buzdolabımın kapağına o kadar yiyecek koymuş ki kapağı gevşedi.
mutfak sandalyelerimden 2 tanesinin bacağı kırıldı.
mutfaktaki jaluzilerim bozuldu.
yeni aldığım daha taksidi devam eden banyo dolabımın çekmecesi kırıldı.
beyaz salon halımın üstüne bir şeyler döküldü,
salon kanepelerimin hali harap.
benim de yeni aldığım tencerelerin 3 tanesinin altı yanmış ocakta unutulmuş.

işte daha sayarım ama uzatmak istemiyorum.
baba neden bu kadar kötü kullanıyorsun diyorum.
"tabi parası senden çıkınca kıymetli oluyormuş di mi?" diyor.

sağol, sen de en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah...

Canım ya neler çekiyosun sen böyle :-( annen artık annelik duygusunu kaybetmiş resmen. Bir de çocuğum riskli o yüzden işten çıktım demişsin. Bak hiçbişey düşünmuyosan çocuğunu düşün. Önce babanla konuş çünkü annenin pek dinlediği yok. Baktın babandan da hayır yok eşinden yardım iste çocuğumuz için yap de. O da olmadı annene biz eşimle ayriliyoruz çocuğumla size tasinirim artık de eminim ki o zaman gözü korkacaktir. Eşin yanlarında hiç durmasın odasına çekilsin bi kacgun sen de benimle.de konusmuyo çok bunalmis ayrilmak uzereyiz felan de. O zaman senle cocugunun masrafini da almamak kabul edecektir emin ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama sanki sizin durumunuz biraz farkli canim dogru anladiysam sizinkiler hemen hemen bütün harcamari sizin üstünüze yüklemiyor dimi???
ve esiniz askerden dönene kadar sizde yani sonucta siz tek kalmayasaniz diye birde düsünsenize esiniz kendi tarafini getirmis olsaydi...
konu sahibini anliyorum cünkü annesi resmen borc yapip onlara ödetiyormus hadi gene kizina harcasa amenna ama millete harciyor ivir zivir aliyormus...
birsey yazmisiniz iscim ciz etti ne yalan söyliyeyim, evde esyalarim cok zarar gördü diye aklima hemen bu geldi bir anne baba 10 evlada bakabiliyor 10 evlat anne babaya zor bakiyor ( bizler ufakken acaba ev esyalarina nekadar zarar veriyorduk yada evlenmeden önce hic mi evi dagitmiyorduk
evet dogru ev üstüne ev olmaz ama bilmiyom birden icim garip oldu annemiz babamiz yaslandigi zaman kimler bakicak onlara aslinda hayattayken kiymetlerini bilelim hizmetlerini yapalim yok olduklarinda pismanlik fayda etmez...

aılene tabıkı saygısızlık yapmak cok ayıptır onların karsısına cık onları kov dıyemeyız,emeklerı cok ustunde ama aılen senı anlamıyorsa cocugunu yuvanı da dusunmen lazım.uygun dılle durumu anlat sıkıntılarını soyle,duzelmezse de ayrılmak ıstıyorum de.sanmıyorum ben hıcbır anne evladına kıyıp da reddedemez.bır sure sonra dayanamaz sana.sımdıden dırekt cıksınlar dıye yuzlerıne soylemen de dogru degıl hatayı basta yapmıssınız.

Ruhum daraldı senin yazdıklarından
Ah be canım,niye baştan kabul ettin ki.sonuçta senin annen en iyi sen tanırsın.
Tabi sizin ev kirası falan az.biz burda kira da ödemeden yaşarız dediler herhalde.
Ama çok ayıp çok,damatlarından utanmaları lazım.
Böyle yaşanmaz,kavga gürültü de ayrılsanız konuşmanız lazım.
Senin bir hatan yok sonuçta.

Durumdan kurtulmak için biraz abartmanın zararı olmaz sanırım Alın karşınıza hepsini, eşin yanında değilken. Deyiverin böyle böyle, artık eşim yetişemiyor bunalımda, ayrılmalıyız, yoksa evliliğim bitecek. Karnımda bebeğim var, bunu kaldıramam ben deyin. E birazcık anneyse artık anlar.

Bu ne ya, benim icim daraldi. Kac yillik evlisiniz, hic ozeliniz yok mu sizin? Nasil boyle biseyi kabul ettiniz? Ben bekar halimle aile kalabaligina gelemiyorum iki gunden fazla.
Esiniz konussun annenizle bence. Aslinda bir aile buyugu babanizla konussa daha da iyi olur. Biraz dizginleri eline almasi, annene dur demesi lazim. Onlar da resmen sizin yaninizda siginti gibi bir duruma dusmusler. Adam gece gunduz calismasina ragmen, bir kendi evi duzeni yok bu yasta.

.

ne kadar zor bir durum.
bence mutlaka konuşmalısınız.babanız,anneniz,kardeşiniz çok rahat haraketler sergiliyorlar.kendilerinin size yardımı olsa yine dayanabilirsiniz ama hiçbirşey yapmamaları birde üstüne sizin düzeninizi bozmaları doğru değil.eşin yine iyiymiş bu zamana kadar sesini çıkarmamış ama ona hak veriyorum.
herhalde annen baban eşiniz tarafından kötü bir şekilde kovulmayı bekliyorlar.insan doluyor ve yaptıkları en ufak şey bardağı taşıran son damla oluyor.eşiniz heran sert bir dille konuşacaktır ailenizle.o yüzden kırgınlık olmadan,eşin aileni evinden kovmadan konuşmalısınız.:26:

okurken bile gerildim eşin ve sen iyi dayanmışsınız yine... bu saatten sonra öyle yumuşak konuşarak çözülmez bence.

baban emekli ve üstüne çalışıyor. babanın kazandıgı para nereye gidiyor peki? hepsi kredilere mi?

babanı ve kardeşini karşına alacaksın önce, anlatacaksın böyle böyle diye... baban sabahtan akşama çalıştıgı için babandan sadece onayı alacaksın ve ardından kardeşinle yeni ev aramaya başlayacaksınız. yeni ev bulduktan sonra da konuyu annene açarsın artık. babanla kardeşin gidelim dedikten sonra sizde kalmaya devam edecek degil ya? gerekirse de agzına geleni say gönder evden annene de artık para, kredi kartı falan vermeyin.

anlattıkların şaka gibi cidden var mı böyle insanlar :44:

geçen yıl anneannemle dedem, teyzeme dediler bizim ev ısınmıyor, gelelim sende kalalım yarıyarıya yakıt parası verelim diye. teyzemin de eşi çalışıyor haftasonları geliyor çocukları var. eşin gelince gideriz dediler. ama biz biliyoruz ki ne para verirler, ne h.sonu giderler ne de çocuklara huzur verirler. gürültü yapıyolar diye azarlayıp dururlar. her şeye karışırlar. teyzem de yalnız kalıyo bazen yardıma ihtiyacı oluyodu ama ona rağmen istemedi. açıkça söyledi. en başta kabul etmek hata olmuş. bi şekide evi ayırmaya bakın. muhtaç olurlar, hasta olurlar neyse. ama biraz keyfi gibi geldi bana. anne baba hakkı diyeceksiniz belki ama senin de yuvan önemli sonuçta.

Nekadar uzak o kadar iyi !! Uygun bi dille anlatin anlamazlarsa esin konussun o zaman bi caresini bulurlar.

O zaman sana evlat diye yüzüne bakmasin, sanki af edersin çok annelik yapiyorda. Artik tavirini koyman gerekiyor yoksa sana söyleyim, esin artik hakli olarak bosanma davasini açar. Herkezi topla ve artik açik açik konus. 1 ay kadar zaman verdigini ve o aydan sonra artik herkesin o evden çikacagini söylersin. O ay içerisindede annene hiç para vermiyeceksin. Eve et felan almayacaksin,.. kisacasi annene rahat vermiyeceksin. Zaten artik senden para sökemedigini görürse kendisi tipis tipis gider o evden zaten. Yemin ederim baze insanlar anneligi hak etmiyor resmen.

Esiniz gene iyiymis sizi de seviyormud bukadar dayanmis ama herkesinde bir sabri var, secim yapmak zorundasiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…