- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
kızlar yaklaşık 6 aydır kendi annem babam ve kız kardeşim bizimle kalıyor maddi nedenlerden dolayı bize dedilerki sizinde borcunuz var bizimde kirayı elektriği suyu bölüşelim bizim size sizin bize faydamız olsun borçlarımızı ödeyelim toparlayalım kabul ettik böylece geçici bi süreliğine geldiler ama 6 aydır 1 kuruş vermediler elektirik 50 geliyorsa 100 geliyo su 50 geliyorsa 100 geliyor yeme içme 100 ise 200 tutuyor artık 6 aydır hepsini ödüyoruz üstüne bide annemin 1500 liralık kart borcunu da ödedik kendi borçlarımızı ödeyemedik eşim söyleniyor bu ayda onlar ödesin kaç aydır 1 kuruş vermediler ben kedndi borçlarımı ödeyemiyorum diyor bende işten çıkmak zorunda kaldım hamile olduğumu öğrendim bebek bekliyoruz allahın izniyle ..sorunlar sadece maddi değil annem babam ve kardeşim devamlı birbirleriyle kavga ediyorlar evde gürültü bian olsun eksik olmuyor devamlı gece gündüz hırgür huzursuzluk biz alışık değiliz eşimle böyle gürültü yapmayız defalarca tembihledim odama giriyor ben kendi çamaşırlarımı yıkarım yıkama diyorum yıkıyor tamam çalışıyordum bana yardım etmek için belkide ama eşim istemiyor istemediğinizde söyledi gene devam ediyor yediğimize içtiğimize yattığımıza kalktığımıza gittiğimize geldiğimize herşeyimize karışıyor bide çok felaket dağınık birisi bende düzen hastasıyım mutfakta hiç birşeyi bulamıyorum koyduğum yerde girip 2 lokma hazırlayasım gelmiyor heryer heryerde .evin içide aynı heryerde poşetler onlar bunlar delireceğim yeminle kabul ettik diye böylemi yapması gerekiyor olmuyor birlikte gitmeleri lazım yoksa eşimle aram bozuluyor.bikaç kere ev bulun buralardan bakın dedim umruna bile getirmedi hiç aramıyor bile sevdiğimiz birisine söyledim sen diyiver die demiş ben onun yanından çıkarsam bi daha evlat diye yüzüne bakmam demiş .ne yapıcam ben kızlar