- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
aynı durumdayız sanırım evet sanki mutfak falan benim değilmiş gibi hissediyorum girmek gelmiyor içimden benim eşyalarımın çoğunada zarar verdi attı pek çoğunu çeyizimi hiç çıkartmamıştım kiracıyım kırılır dağılır diye yemek takımlarım kahvaltı takımlarım tencereler hepsini açmış ben işteyken eskileride atmış kaldırmış hep halılarım falan mahvoluyor ben tüm kış soba yaktım açık renk halılarım var tertemiz durduler annem geldi 1 ay geçmeden simsiyah oldu hepside çamaşır makinem 8 kiloluk dolduruyor 10 kilo makinam daha yeni ama 10 yıllık gibi oldu 6 ayın için sesler çıkartıyor devamlı biyerlere birşeyler döküyor aynısını onun eşyasına yapsan kıyameti kopartır çok kızdım dedim sen yarın 2 gün sonra gidince ben ne yapacağım niye atıp zarar veriyosun benim eşyalarıma die umrunda değil eşim tepki veremiyor işte kötü olurum diye sorun orda.bende evliydim askere gittiğinde ozaman kaynanamla kaldım hep bilirim zorluğunu allah kazasız belasız kavuştursun inşallah canım hayırlı tezkereler inşallah
ben de hiç yemek yapmıyorum.
babam yaptığım yemeklere burun kıvırıyor.
et yemeği istiyor ben sebze falan yapıyorum diye yemiyor.
1.5 senelik buzdolabımın kapağına o kadar yiyecek koymuş ki kapağı gevşedi.
mutfak sandalyelerimden 2 tanesinin bacağı kırıldı.
mutfaktaki jaluzilerim bozuldu.
yeni aldığım daha taksidi devam eden banyo dolabımın çekmecesi kırıldı.
beyaz salon halımın üstüne bir şeyler döküldü,
salon kanepelerimin hali harap.
benim de yeni aldığım tencerelerin 3 tanesinin altı yanmış ocakta unutulmuş.
işte daha sayarım ama uzatmak istemiyorum.
baba neden bu kadar kötü kullanıyorsun diyorum.
"tabi parası senden çıkınca kıymetli oluyormuş di mi?" diyor.

sağol, sen de en kısa zamanda feraha çıkarsın inşallah...