- Konu Sahibi Sevgili_Nil
-
bu ne böylee yaaa cansu deli mi bunlar?
görümcen kıskançlığından yapıyo senin kıskandığını da anladığı için
hepsini geçtim eşinin seni rencide etmesine çok kızdım
sen de bundan sonra yapma çeşit çeşit yemek
tost kızartma v.s. yap
yemek niye yok derse ee sen annenlerin evinde bizde yemek pişmez demiyo muydun
bari gerçekten yapmayayım da yalan söylememiş ol dee
görümcen de gamze muhabbeti açarsa bir daha
hiç umursama seni sinirlendiremedikçe kudursun
Eşinle oturup rahatsız olduğun konuşmaları, hareketleri v.s konuştun mu hiç?
elimde değil ister istemez sinirleniyorum suratım düşüyo her gittiğimde o kızın muhabbeti var ya anası açar ya kardeşi açar nası bi kızmış anlamadım ki zaten o kızla önceden sevgili olduğundan haberim vardı neler yaşadıklarından haberim vardı ama her gittiğimde bunu gözüme gözüme sokuyolar bıktım artık
valla içim daraldı bacım ya ayrılcan ya da umursamıycan..görümcen konuştuğu zaman gülüp geçicen..çünkü senin sinirlenmenden zevk alıyo bence inadına yapıyo..dikkat et kocan açtığın bu konuyu okumasın bu forumda çok oldu bu yüzden tartışmalar...
Evinize geldiğinizde, yalnız kaldığınızda geç karşısına güzelce anlat kırıldığın noktaları, böyle davranırlarsa ailesine gitmek istemeyeceğini belirt, bir daha eski konuları açmamaları için ailesini uyarmasını iste.ilk gün o yaptıklarından sonra konuştum bana milletin içinde bağırıp görümcem kahve yaptığında örnek al dediğinde gece söyledim ben bi daha gelmeyecem sen tek başına gel buraya gelince hep böyle yapıyosun ben zaten burda tek kalıyorum dedim oda özür dilerim haklısın kendimi affettirecem sana dedi ama ertesi gün yine aynı şeyler hatta daha fazlası oldu
canım bide beni düşün ne kadar daraldığımı sıkıldığımı..hazmedemiyorum artık onlar öyle yapıyo yaranıyo ama ben hiç bi şekilde yaranamadım bu adama her ağzını açtığında evlendik evleneli burnumdan getiriyo bunaldım sıkıldım hiç huzurum yok diye başlıyo saymaya
eşine söyleyeceksin o tembih edecek
anne yapmayın şöyle benim huzurum bozuluyo
gerçi eşin de bir garip
dediğim gibi yap canım yavaştan ilerle
önce yemek yapmamakla işe başla
sonra da yavaş yavaş sıkıntılarını anlat
bir de de benim ailem eskilerden birinden bahsetse hoşuna gider mi de
sinir oldum...
Evinize geldiğinizde, yalnız kaldığınızda geç karşısına güzelce anlat kırıldığın noktaları, böyle davranırlarsa ailesine gitmek istemeyeceğini belirt, bir daha eski konuları açmamaları için ailesini uyarmasını iste.
Ne kadar nişanlılık süresi geçirdiniz? Evlenmeden önce ailesini tanıma fırsatınız olmadı mı?
eğer benim ailem bu kadarını geçtim en ufak ters bişey yapsa durmadan laf eder demedik laf bırakmaz bi daha da gitmez
defalarca konuştum anlattım söyledim yalnız kalınca haklısın aşkım tamam aşkım bi daha yapmayacam aşkım der ama gidince yine aynı yine aynı değişen hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?