Berbat Geçen Bi Hafta Sonu

O kadar tuhaf bi aile ki bu sadece 2 gün içinde gördüklerim kızlarının nişanlısı ayrıldıktan sonra gidip başka kızla konuşuyo diye kayınbabam gece vakti gidip çocuğun arabasının tekerlerini kesmiş.. Artık gitmek bile istemiyorum çok bunaldım hele kayınvalidem konuştuğu zaman bi sıkıntı basıyo o erkektir yapar bakar diye başlıyo ama kendi kızının nişanlısına demedik laf bırakmıyo o.ç nolacak biz öyle olduğunu nerden bilelim diyo

Esinize bir sorun bakalim, evlilikten anladigi sey neymis?!
Madem sen karini begenmiyorsun, hatta daha da ileri gidip baskalarinin yaninda bir de asagaliyorsun, ne diye evlendin o zaman?
Ben cevap verdigimde, kendimi savundugumda terbiyesiz oluyorsam, baskalarinin yaninda esine, namusuna hakaret eden adam ne oluyormus acaba diye bir sor?
Evlilik iki kisinin fedarliklariyla yürür, bir taraf devamli susup altdan alirsa, o hep altdan alan taraf her zaman mutsuz olur.
Sizinde ananiz, babaniz var, böyle insanlarin kahrini cekesiniz diye mi sizi dünyaya getirdiler?
Mutlaka esinizle konusun, ya size olmasi gerektigi gibi insanca davranir, yada sizde bundan sonra onun gibi davranacaginizi söyleyin.

bende o kadar çok sinir oldum ki düşündükçe kafayı yicem keşke şöyle deseydim böyle deseydim diyorum içimden ama ben bişey desem olay iyice büyüyecekti o yüzden sustum birazda ama yine azarı yiyen ben oldum

kaç kere konuştum canım ama fayda etmiyo dedim ya hep tamam aşkım haklısın der ama yine yapar aynı şeyi oraya gidince bizi aşağılar hep abimlere laf söyler yaşadığım memlekete laf söyler bana laf söyler hep öyle ama iyice bunaldım artık

eşinizin sürekli sizi eleştirmesinin, sizinle huzurlu olmadığının ve ömür geçmeyecegini söylemesinin sizi bi hata, hatta ceza olarak görmesinin nedeni sizce nedir??

seni üzüp kıran insanları neden arıyosun hiç arama, eşine de; ailene gittiğimizde bir kere daha beni üzen kıran davranışlar olsun özel günler dışında gitmeyeceğini sert bir dille belirt.

eşinizin sürekli sizi eleştirmesinin, sizinle huzurlu olmadığının ve ömür geçmeyecegini söylemesinin sizi bi hata, hatta ceza olarak görmesinin nedeni sizce nedir??

en büyük nedeni onun hatası olduğunda tepki göstermem ona göre tepki vermiyecem hiç bişey demiyecem o ne diyosa yapmaya devam edecem ve ona karışmayacam.

seni üzüp kıran insanları neden arıyosun hiç arama, eşine de; ailene gittiğimizde bir kere daha beni üzen kıran davranışlar olsun özel günler dışında gitmeyeceğini sert bir dille belirt.

aynen öyle yapacam bundan sonrada kolay kolay gitmem zaten kayınbabam bana bağırıyo böyle yapacaksanız gelmeyin bi daha buraya yanıma uğramayın diye sanki suç bende gibi

Onlar tuhaf bir aile,sen onlardan tuhaf.Nasıl böyle 5 ayda laçkalaştınız,nasıl yüzgöz oldunuz.Sen eşinin karı kız lafına nasıl olur da tepkini koymazsın.Seni rencide ettiği zaman nasıl sessiz kalırsın.Görümcen abisi için bunca küfürlü lafı söylediğinde nasıl oluyor da tepki verip orayı terketmiyorsun.Nasıl olur da bunu eşine söyleyip ben asla oraya gitmeyeceğim herkes haddini bilsin,beğenmiyorsan kapı orda diyemiyorsun.

Aileniz hakkindada mi elestiride bulunuyor?
Benim en dayanamayacagim seydir birinin ailem hakkinda ileri geri konusmasi.
Izin vermeyin buna.
Hatta sizin nasil hissettiginizi anlamasi icin ayni seyi ona yapin, sizin ailesine gittiginiz birgün sizde onun ailesi hakkinda bir iki fikrinizi beyan edin, bakalim beyfendi nasil tepki verecek.
Esiniz normal degil, yani sizi es olarak benimseyememis, birde ailesinin yanina gidince sanirim totosu kalkiyor o yüzden böyle yapiyor.
Gitmeyin bir daha oraya, neden gelmek istemiyorsun derse, bu yaptiklarini siralarsiniz.

eşimin o lafından sonra ben kalkıp başka odaya gittim zaten sonra eşim özür diledi bi daha yapmayacam haklısın kendimi affettirecem dedi diğer olaylar ertesi gün oldu görümcem o lafları ettikten sonra ben kalkıp başka yere gittim zaten eşimede söyledim arkandan böyle söylüyo annen ağzını açıp hiç bişey demiyo diye ama eşim hiç bişey demedi hatta yarım saat sonra annesini arayıp anne napıyon diye normal bi konuşma yaptı peki ben napabilirim bu durumda ??

benimde en tahammül edeyemeceğim şeydir her defasında da tepkimi gösteririm dediğiniz gibi bende onun ailesi hakkında söylerim sırf sussun bi daha yapmasın diye ama anlamayınca anlamıyo malesef öyle bi adamla evliyimki ne anlaşmak mümkün ne memnun etmek mümkün. Daha 2 gün öncesinde rüyasında onu terkettiğimi görüp gece kalkıp kollarımı öpen adam 2 gün sonra anasının yanında seni istemiyorum hayatı zehir ettin bana diyo

kaç kurtar kendini bence.
ya sinir hastası olursun bunlarla ya da başa çıkabilmek için onlar gibi olursun.
yol yakınken .....

Yapacağın şey çok basit,ya haddini bilir kendine gelir bana saygı gösterirsin ya da evliliği kaldıramıyorsan bitirirsin dersin.Ve en ufak yumuşamasın özründe de yelkenleri indirip taviz vermezsin.Kayınpederin kayınvaliden görümcen eşin kimsenin seni çocuk gibi aşağılamaya azarlamaya hakkı yok.Kalkıp başa odaya gitmek tavır olmuyor malesef.Ben olsam eşimin burnu sürtüne kadar,onlar haddini bilene kadar adım atmam oraya.

o görümcenin ettiği küfürleri ben erkeklerden duymadım o ne öyle. ayrıca ne biçim bir aile o yaa allah korusun berbat. babası böyle yapacakssanız gelmeyin bir daha demiş ya bence gitme bir daha birisi bana öyle birşey dese ben daha evinin önünden geçmen

görümce kim oluyor da seni bu kadar üzebiliyor ya da buna nasıl izin veriorsun buna hakkı yok. sen eşinle iyi geçinmeye çalış özellikle de onların yanında. belli ki görümcen sizi kıskanıyor ve sürekli sizi birbirinize düşürmeye çalışıyor. onu hiçççç takma. eşinle evde birbirinizi bile yeseniz özellikle onların yanında birbirinize çok aşık gibi davranın eşine de söyle onların yanında seni üzmesin buna tahammül edemediğini ne derdiniz varsa bunları evde hallebileceğinizi ama ailelerin yanında kesinlikle iyi görünmeye çalışmanız gerektiğini söyle bak eşin bir süre sonra onların yanında seni üzmez olacak görümcene de fırsat doğmamış olacak. zaten erkek ailesine de böyle bir fırsat lazım ne zaman birbirlerine gireceklerde biz de seyredeceğiz derler çoğu böyle mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…