Berbat Geçen Bi Hafta Sonu

Keşke daha çok vakit geçirilebilseymiş. Çünkü böyle bir ailenin bence kendini saklayabilmesine imkan yok. Çok ağızları bozuk ve kabalar. Ama eşinizde de mi hiç şahit olmadınız bu tarz hareketlere? Sonuçta eşiniz de o ailenin bireyiymiş.

....... ....... yazmaktan vazgectım farkında olmadan konuyu dagıttım özür dılıyorum konu sahıbı.

Son düzenleme:
defalarca konuştum anlattım söyledim yalnız kalınca haklısın aşkım tamam aşkım bi daha yapmayacam aşkım der ama gidince yine aynı yine aynı değişen hiç bişey yok

canım demekki güzellikle konuşmaktan anlamıyor eşin
sende ailesinin yanında tersle bi ikji kere
evde gayet güzel yiyosun yeme bundan sonra o zaman de
ananın yanına gelince benim yemeklerimi mi beğenmez oldun de
bi de öyle dene bakalım

bende mesafeliyim 3 güne bi ararım ama kayınvalidem niye hergün aramıyosun bir sürü bedava süren var diye azarlıyo görümceni niye aramıyosun diye kızıyo ben yinede o kadar samimi olmam ama farkeden bişey olmuyo.. görümcem daha önceden de yaptı hep imalı imalı konuşuyo bak söylerim şu tarihi hatırlıyosundur diye önemsemiyodum ama artık sinirlenmeye başladım

annesinin yaptığı yemeklerde güzel olsa içim yanmayacak ilk gittiğimiz gün tavuğu tüm olarak tepsiye koymuş yanına da patatesleri ortadan bölüp koymuş 2 tanede tüm domates koymuş hiç sos filan yok öylece fırına sürmüş sonrada benim yaptıklarıma laf ediyo. Bişey söylediğim zaman terbiyesiz oluyorum iste terbiye görmemişsin diyo anasının yanında

eşiminde ağzı çok bozuktu halada öyle hep uyarırdım haklısın dikkat edecem bana yakışmıyo fln derdi ama malesef hiç bi değişiklik olmadı

terslenince terbiyesiz oluyorum dağdan gelmiş oluyorum anneside oğluna destek çıkıyo daha cahil düşünemiyo diyo

terslenince terbiyesiz oluyorum dağdan gelmiş oluyorum anneside oğluna destek çıkıyo daha cahil düşünemiyo diyo

bence terslenme canım onların istedikleri de bu zaten..bize terslensin elimize koz geçsin..gülüp geç bir süre de böyle dene bakalım ne yapacaklar?

tek kaldığımızda da tartışmalarımız oluyo ama ailesinin yanına gidince daha da havalara giriyo ilk zamanlarda ordayken giderdim sarıldım öperdim fln bu hiç yüz vezmezdi karşılık vermezdi bende bi daha hiç yapmadım. 1.5 saatlik yol ama gidip dönmek olmuyo ısrar ediyolar kalın diye

eşiminde ağzı çok bozuktu halada öyle hep uyarırdım haklısın dikkat edecem bana yakışmıyo fln derdi ama malesef hiç bi değişiklik olmadı

Öyle bir aileden daha farklısı zaten bence çıkmazdı. Şu durumda evlenmeden önce bir şeyleri görmüşsünüz ama önem vermemişsiniz öyleyse kabul etmiş sayılırsınız. Şimdi de bu durumu gerçekten değiştirmek istiyorsanız çok çok sabırlı olmak zorundasınız çünkü eşinizin yaşı kadar o aileden aldığı şeyler var. Bunca seneyi bir anda yok sayıp bu kadar kısa sürede baştan bir insan yaratamazsınız. Ya zamana bırakacaksınız sakin davranacaksınız ya da böyle kavga gürültü gittiği yere kadar gidecek herkes daha da çok yıpranacak.

nasıl insanlar bunlar yaa...hepsi ayrı ayrı anormal, anormallikten başka bişey değil bu yapılanlar. öncelikle görümce denen kişinin ağzına aldığı o küfürler aman allahım şok oldum okuyunca, bir kız nasıl bu kadar terbiyesiz olabilir 10 kere nişanlansa 10 sefer nişan bozulur kim evlenir böyle kızla... eşin bambaşka bi dert ailesinin yanında otoriter erkek havalarına girmesi aslında çok ezik ve kompleksli bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor kusura bakma eşin hakkında sert şeyler söylüyorum ama çok kızdım okuyunca. açıkçası ben olsam bir gün bile katlanmam böyle saçma sapan davranan insanlara

görümcenizin yaşı küçük sanırım değilsede aklı küçük.. bence yapılacak en doğru şey söylediklerini umursamamak, geçmiş geçmişte kaldı sonuçta benimle evlendi diyerek susturmak seni huzursuz edemediğini anladığında inan bunu yapmak ona eskisi gibi keyif vermeyecektir.

bikaç kez yazdım ama yine de yazayım
bundan sonra yemek yapacağım aman aman diye uğraşma
yanlarında laf söyleme boşver
yemek pişmiyo diyordun bari yalan söylememiş ol dersin
biraz bazı şeyleri uygulamalı göstermek lazım

daha 17 yaşında ama ben onun kadar fesat birine görmedim hayatında eşimin arkasından küfürleri eder eder yüzünede abicim abicim der

öylede yaptım yaptığım yemeği beğenmiyodu sürekli bahane buluyo kusur buluyo şöyle olmuş böyle olmuş diye bende yemek yapmadım yine ben suçlu oldum dışarda buz gibi soğukta çalışıp geliyorum sen bi yemek yapamıyosun bu kadar vicdansızsın diye

Genelde böyle konularda konuyu anlatanın kendini haklı çıkarmak için yüzeysel ve kendi tarafından anlattığını düşünüp karşı tarafında haklı olabileceğini vurgulamaya çalışırdım ama
Sizin aile çok zormuş bacım be.. Bence görümce ile işe başla tatlım. Bırak anlatsın sen bir kere sinir olduğunu belli etmişsin üzerine geliyor .sinirlensen bile belli etme..O konuşup durursada " Amaann boşver gelmiş geçmiş gitmiş..kimi sevgili olup ayrılır, kimi nişanlanır ayrılır..geçmiş gitmiş şeyler ben dert etmiyorum sen niye bu kadar dert ediyorsun,Eşim unutmuş sen neden unutamıyorsun bu kızı de." hiç umursamadığın imajını verirsen bir kaç kez söyleyip unutur bence ..Telefonla falan arama ne gerek varmış görümceyi aramaya ..Söylenip dursunlar böyle söylenmelere falan takma..Ben olsam "evet haklısın devamlı arasak iyi olur ama iş güç unutuveriyor insan. ben zaten öyle telefon ilede fazla konuşamam ..sevmem " falan derim..
Eşinizinki densizlik ötesi.Ortamda bir karşılık vermek istiyorsanız ,lafları kızarak yada sinirlenmiş gibi söylemeyin. Alttan alttan gülerek söyleyin yapamıyorsanız hiç bir şey söylemeden tavır alın bence..Daha sonra Evde yanlızken aynen söylediği kelimeleri hatırlatın ve sizi çok üzdüğünü belirtin

Eşinizin üslubu çok çirkin ayrıca ailesinin yanında size böyle davranması son derece -affedersiniz ama- öküzce.Görümcenize zaten diyebilecek bir lafta bulamadım, resmen ara bozucu,ortalık karıştırıcı biri.Ancak eşinizin size karşı tavırları hakkında silkelenip kendine gelmesi lazım.Kendisi sizinle nasıl bir ömür geçireceğini sormuş ama acaba böyle bir adamla bu şekilde siz nasıl bir ömür yaşarsınız onu hiç düşünmemiş.Gerçekten içim sıkıldı okurken ,umarım eşinizle çözümleyebilirsiniz sıkıntılarınızı.

cnm çoğu erkekte vardır bu. ailelerinin yanında bi havalara giriyorlar. Benim eşim bana karşı çok iyidir. öyle rencide fln etmez. aileside doldurmaz. ama geçen yemeğe gittik kv ye. ben dedim bulaşığı yıkayım (her zaman yıkarım bulaşığı) kv yok kızım bırak oturalım dedi. eşim ordan hemen bırak anne yıkasın diyor

sanki ondan biliyorum. ben zaten hiç bırakmam bulaşık kv ye. sinirimden çatladım. bir daha derse sendenmi biliyorumm dicem valla

haaa senin olaya gelince tek çözüm gitmemek. kendi gitsin. çok mecbur kalınca bayramda fln . git tv izle. gazete oku. hiç konuşma muhatap olma. konuşsun duyma tepkisiz ol. ben öyle yapıyorumm valla

canım senin derdin 1 değil 2 değil
ailenin hepsinde var bi anormallik
ayy bende 7 aylık evliyim eşim gözümün içine bakar
o neymiş öyle ailesinin yanında aşağılamak falan
valla yüz verme yarın öbür gün iyice tepene binerler
baştan nasıl alıştırısan öyle gider
eşin seni aşağılıyosa sende aynısını ona yap
görsün insan içinde rezil olmak nasıl oluyo
kaynanana falan da yüz verme
o laf söylüyosa sende söyle
hepimiz insanız hepimiz bi defa geliyoruz dünyaya
ay durup durup sinir oluyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…