Berbat hissediyorum bana ne oluyor. 😭

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
133
Anlatmaya utanıyorum. Akşam kızımla ilgili akıllara zarar bir sorumsuzluk yaptım. Nasıl yapabildim bilmiyorum anlam veremiyorum ne düşünüyordum ki o an hiçbir fikrim yok asla benlik olmayan bir hata yaptım ve içim içimi yiyor çok suçlu hissediyorum. 😭 Eğer yazıp içimi dökmezsem rahatlayamam uyuyamam bugün.

Akşam yemekten sonra uyuklamışım biraz salonda kızımla ilgilenirken. Uykumun arasında eşim alt sokakta oturan arkadaşımıza gitmesi gerektiğini söyledi işle ilgiliymiş. Telefonu da alıyorum dedi. Kendisinin telefonu kırıldı dışarı çıkarken çok lazımsa benimkini alıp gidiyor. Tamam git dedim gitti.
O çıktıktan 10 dk sonra kalktım kızım süt istedi baktım bitmiş. Market evin hemen karşısında alıp geleyim dedim kapanmadan. Gece de süt içmeden uyumaz çünkü.

Ama baktım ki eşim anahtarı da almış ve yedek anahtar yok yeni taşındık bu eve daha yaptıramadık bana anahtar. Napsam diye düşündüm. En son yapacağım şeyi yaptım. Kızım yazın ortalarından beri sorunsuz dış kapıyı açabiliyordu. Hatta zil çaldığında hep kızım koşar kapıya ille kendisi açar. Açamadığı hiç olmamıştı. Tehlikeli olabilecek odaların kapısını kilitleyip kızıma "bebeğim aşağıya birşey düşmüş onu alıp geleceğim, zile bastığım zaman kapıyı aç tamam mı?" dedim. Markete gideceğim desem peşimden gelmek ister çünkü. "Hıhı" dedi bunu bir oyun gibi algıladı. Biraz da eşimin çok yakında olmasına güvendim. Sütü aldım apartmana girdim zile bastım bebeğim ben geldim hadi aç kapıyı dedim. Geldi hemen ama kapıyı açamadı yaptığım hatanın büyüklüğünü o an anladım dehşete düştüm. 😭
Kızımı telaşlandırmamak için "tamam kızım ben açacağım kapıyı hadi sen odana git kule yap bana legolarla" dedim "hıhı" dedi yine. Ben de 5 dk hemen eşimden anahtarı alıp geldim kızım sorunsuz bir şekilde legolarıyla oynuyordu. Bu sırada da apartmanda henüz tanışmadığım bir komşu olaylara tanık oldu "yani iyi cesaret sizdeki" dedi. Gerçekten hayatımın en büyük aptallığı bu olmalı. 😭 Ya çok kötü hissediyorum. Belki de anne olması gereken son insanım ben. Off ağlamaktan helak oldum... Herkes zaman zaman hata yapar mı? Sizce kendimi affetmeli miyim? Eşim kendisini suçlu görüyor. Anahtarı bırakmayı unutan benim diyor ama hayır, ne olursa olsun bu yaptığım kabul edilemez.
😭😭

Yaptığınız bir ihmal bana göre olmaması gereken bir şey ama kendinize bu kadar yüklenmenin de bir anlamı yok. Bu hatayı yaptınız diye kötü anne falan olmadınız. Çok şükür bir şey olmamış. Bundan sonra bir daha bırakmazsınız asla çocuklara güven olmaz çünkü. Biraz silkelenip kendinize gelin bence.

En kotu ne olabilirdi? Tehlikeli odaları kapatmissiniz zaten. En kotu ihtimal çilingir ile yine actirilirdi kapı. Kendinize bu kadar yüklenmeyin. Çocuk korkmamis zaten, anlamamış bile. Siz iyi bir anne olmasaydiniz bu kadar uzulmezdiniz zaten🙋

Anne de olsak bazen hatalar yapabiliyoruz evet korkunç şeylerde olabilirdi Allah göstermesin..ama yapmışsinız ve sükürler olsun biseyde yok kötü..bi daha yapmazsınız..

Olay uzucuymus ama bence kapı açmayı hiç ogretmesemiydiniz acaba? Yani anne değilim akıl vermek gibi olmasın ama ya kaşla göz arası kapıyı açarsa? Hırsız vs yada kendisi dışarı çıkabilir . Bilemiyorum.. Sizin olayiniz yaşandı bitti ders almışsınız zaten. İnsanın bazen boşluğuna geliyor yapmayacağı şeyi yapıyor.

Anlatmaya utanıyorum. Akşam kızımla ilgili akıllara zarar bir sorumsuzluk yaptım. Nasıl yapabildim bilmiyorum anlam veremiyorum ne düşünüyordum ki o an hiçbir fikrim yok asla benlik olmayan bir hata yaptım ve içim içimi yiyor çok suçlu hissediyorum. 😭 Eğer yazıp içimi dökmezsem rahatlayamam uyuyamam bugün.

Akşam yemekten sonra uyuklamışım biraz salonda kızımla ilgilenirken. Uykumun arasında eşim alt sokakta oturan arkadaşımıza gitmesi gerektiğini söyledi işle ilgiliymiş. Telefonu da alıyorum dedi. Kendisinin telefonu kırıldı dışarı çıkarken çok lazımsa benimkini alıp gidiyor. Tamam git dedim gitti.
O çıktıktan 10 dk sonra kalktım kızım süt istedi baktım bitmiş. Market evin hemen karşısında alıp geleyim dedim kapanmadan. Gece de süt içmeden uyumaz çünkü.

Ama baktım ki eşim anahtarı da almış ve yedek anahtar yok yeni taşındık bu eve daha yaptıramadık bana anahtar. Napsam diye düşündüm. En son yapacağım şeyi yaptım. Kızım yazın ortalarından beri sorunsuz dış kapıyı açabiliyordu. Hatta zil çaldığında hep kızım koşar kapıya ille kendisi açar. Açamadığı hiç olmamıştı. Tehlikeli olabilecek odaların kapısını kilitleyip kızıma "bebeğim aşağıya birşey düşmüş onu alıp geleceğim, zile bastığım zaman kapıyı aç tamam mı?" dedim. Markete gideceğim desem peşimden gelmek ister çünkü. "Hıhı" dedi bunu bir oyun gibi algıladı. Biraz da eşimin çok yakında olmasına güvendim. Sütü aldım apartmana girdim zile bastım bebeğim ben geldim hadi aç kapıyı dedim. Geldi hemen ama kapıyı açamadı yaptığım hatanın büyüklüğünü o an anladım dehşete düştüm. 😭
Kızımı telaşlandırmamak için "tamam kızım ben açacağım kapıyı hadi sen odana git kule yap bana legolarla" dedim "hıhı" dedi yine. Ben de 5 dk hemen eşimden anahtarı alıp geldim kızım sorunsuz bir şekilde legolarıyla oynuyordu. Bu sırada da apartmanda henüz tanışmadığım bir komşu olaylara tanık oldu "yani iyi cesaret sizdeki" dedi. Gerçekten hayatımın en büyük aptallığı bu olmalı. 😭 Ya çok kötü hissediyorum. Belki de anne olması gereken son insanım ben. Off ağlamaktan helak oldum... Herkes zaman zaman hata yapar mı? Sizce kendimi affetmeli miyim? Eşim kendisini suçlu görüyor. Anahtarı bırakmayı unutan benim diyor ama hayır, ne olursa olsun bu yaptığım kabul edilemez.
😭😭
Olan olmuş ama daha dikkatli olun

Markete kizinizi neden goturmuyosunuz kapiyi acik birakip
Market yiyeceği kesinlikle yedirmiyoruz ve gittiğimizde mamma diye kendini yerlere atıyor bu yüzden götürmek istemedim ama kapıyı açamayacağı aklımın ucundan bile geçmedi dediğim gibi hep açıyordu. Eve gelince tekrar kapıyı açtırmayı denettirdim açabildi mesela. Açamaması da öyle bir ana denk geldi. 😭

Bir şey olmamış üzmeyin kendinizi bir daha daha dikkatli olursunuz. Şimdi ah vah yapmak bir şeyi değiştirmeyecek

Olan olmuş. Kendinizi üzmeyin. Ama eşiniz yakındaydı madem kızınızla gidip anahtarı da sütü de alıp gelebilirdiniz. Bazen işte akıl yürütememe hali oluyor. Kazasız belasız büyük bir ders almışsınız zaten. Bir daha yapmazsınız
Evet akıl yürütemedim mantıklı ama o an aklıma gelmedi. :(

😭😭
2.5 yasında bi çocuk.Birdaha sakın oyle bısey yapma.Olan olmuş ama birdaha sakın yapma.

Yaptığınız yanlış ama bunu siz de biliyorsunuz. Olan olmuş zaten o yüzden artık düşünmeyin. Bir daha aynı hatayı yapmazsınız zaten. Anneyiz ama insanız da aynı zamanda. Çok yüklenmeyin kendinize.

2.5 yasinda kizi birakip once bakkala sonra baska yere gitmek gercekten buyuk cesaret. Bir o kadarsa sorumsuzluk. Basina bisey gelse vicdan azabindan ölürsünüz.
Ben de bunu düşünüp düşünüp kendimi paralıyorum zaten ya neyim var bilmiyorum nasıl böyle bir hata yaptım nasıl bu kadar sorumsuz davranabildim 😭

Her insan hata yapar ama allah korusun o anda yabancı biride gelebilirdi ..
Eşinizde gelirken getirebilirdi aslında süt ,gerçi insan bazen gerçekten yapmayacağı şeyleri yapıyor . Olmuş artık , kendinizi suçlayıp durmayın. Beşer şaşar diye boşuna dememişler .

Anneler de insan. İnsanlar hata yapar. Bazı hatalar insana Allah'ın bir lütfu. Başka büyük hatalar gelmesin diye uyarı bence. Bundan sonra çok çok dikkat edersiniz. Kendinizi bu kadar üzmeyin

Olay uzucuymus ama bence kapı açmayı hiç ogretmesemiydiniz acaba? Yani anne değilim akıl vermek gibi olmasın ama ya kaşla göz arası kapıyı açarsa? Hırsız vs yada kendisi dışarı çıkabilir . Bilemiyorum.. Sizin olayiniz yaşandı bitti ders almışsınız zaten. İnsanın bazen boşluğuna geliyor yapmayacağı şeyi yapıyor.
Biz öğretmedik ki zaten. Bizden göre göre kendisi öğrendi. Biz de şaşırmıştık ilk kapıyı açtığını görünce. Gece kilitlemeden yatmıyoruz gündüz de zaten gözümüz üstünde. :(

Back
X