Berenli Saatler :)

Masallah ofeliyam yaa koyma resimlerini nazar değecek yemin ederim yaa. Cok yakışmış hamilelik
Ya evine nasıl gelim. Senin evin hangi tarafta olmazsa bir saatligine uğrarım esim beni bırakır

sizin nazarınız deymez bana canım..siz benım canımsınız..olur canım..tamam ben adresı sana verırım..gelınce cep numaranı yaz bana tamam mı?

Fıstıklı lokumum şu avatarındaki çirkin oğlan kim ya kaldır onu ordan

sizin nazarınız deymez bana canım..siz benım canımsınız..olur canım..tamam ben adresı sana verırım..gelınce cep numaranı yaz bana tamam mı?
Tamam canım benim ben gelince sana kocamın No veririm o sekilde konuşuruz.

Hadi kızlar bende yatiyom

backwood avatarin cok komigime gitti kime kuyruk salliyon bakiyim

ofeliyamm hamilelik yaramis MASALLAH bebisine

berenim gitmis bile ben katilamicam cekilise maglum yurt disindayim hem bana hem karsidakine pahaliya patlar ama kalbim sizinle

mervem sanada selam olsun vuslat ablayla milyonu demisinde beni dememisin burda olsalardi diye

evrenimm hemserim az kalmisin kavusmaya..kizlarla bulusursaniz kizilay alisveris merkezine gidin 7d sinema cok guzel keske bende olsaydim

Kız seni öbür topikle bağdaştırmışım valla yanlış anlama kuzum
yoksa açtım cacık topiğini seni bekledim yemin ederim dedim misafrleri gitmedi herhalde
şimdide öyle yazdığını görünce üzüldüm zatiii
Kırdıysam hakkını helal et canım

Kızz tiwim cevap yazsana çatlatma beni üzülrüm bak gönlünü kırdıysammmm

iyi canım ya hamile hamile taşınmakla uğraşmadın.

Bende seviyorum ama yapamadım bi kere denedim olmad
ayyy olsa yerdik hee bol limonlu

Hiç sorma ben kendi kendimi taşıyamıyorum bide ev mi taşıyacaktım
offf valla olsaa ne yerdim liomunlu limonlu
halim olsa yapmaya kalkar yaparımda halim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…