Berenli Saatler :)

Densiz dolu etrafta uzme tatli canini haddini bildirdigin iyi olmus herkes yerini bilsin en kisa zamanda guzel haberler verirsin insallah rahatlat beynini bu dusuncelerden arindir keyfine bak
napim milyonum YA SABIR çekiyorumm

birakican adamlara cocuklari gidip caliscan nasil olurki :)

Densiz dolu etrafta uzme tatli canini haddini bildirdigin iyi olmus herkes yerini bilsin en kisa zamanda guzel haberler verirsin insallah rahatlat beynini bu dusuncelerden arindir keyfine bak

Evet düşüncesiz insan çok malesef canım...Ah etmedim Allaha havale ettim,şimdi kendileri ikinci çocuk için uğraşıyorlamış biliyor musun,tedaviye başlamışlar,Rabbim büyük...

Eskisi gibi sıkmıyorum kendimi,güzel şeyler düşünüyorum..Amin canım benim amin inşaallah vericem yakın zamanda o haberi,çok teşekkür ederim

kızlar neden bana bilgilerinizi özel mesaj olarak atmadınız çekilişi unuttunuzmu yaaaaaaaaaaa

yavrularım ben geldim
eslemcim o kadar öagırdım seni ben gittikten sonra gelmişsin
vuslatım sende öyle ya:18:
dün ne güzel kaynattık keşke melyonum ve sizde olsaydıız:18::18::18:

Vayy inanmamm diyette olduğunaa:):)
maşallah canım 2 kilo vermişsin bile
benim diyet yapmama gerek kalmadan 8 kilo verdim

çok güzell olur milyonum daa... daası var işteimkan olsada çalışamam ki gözüm arkada kalır köye götürüyor bazen
o zaman bile akşama kadar acaba napıyor karınları tokmu çocuklarıma kızıyolar mı diye düşünüp duruyom

yavrularım ben geldim
eslemcim o kadar öagırdım seni ben gittikten sonra gelmişsin
vuslatım sende öyle ya:18:
dün ne güzel kaynattık keşke melyonum ve sizde olsaydıız:18::18::18:

yaa berenim kaynatmışsınız şok oldum zaten ilerlemiş 10 syfyı görüncebak bugünde gelmişsin yine yakalayamadım

bu arada tatlım ben katılamıcam çekilişe harcamalrı kısıtladım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…