Berenli Saatler :)

sağolasın canım yaa.Alışıcaz artık mecbur

ben yumurta yemiyorum dokunuyor bide kızartmalar turunçgiller. aslına bakarsan sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum
mahvediyor mideyi sende demi var canım reflü

evet canım.Ben sık sık atıştırmayıncada çok kötü oluyorum ama en kötü pastane poacaları kötü ediyor birde yumurta beni diğerleri o kadar değil

hosbuldum canımcımmm neler kaynatıyonuz

hoşgeldin cnaım bi varsın bi yok bu gece

inşallahhh hasta falan değildir yaa merak ettim hep buralarda oluyoduu:44::44:

İnsan Sanalda Olsa Ne Kadar Alışıyor Arkadaşlarına Değil mi ?
1 Gün Gelmese Merak Ediyor İnsan..
Hele Bir de Hep Aktifse Sitede..

ohh iyi iyi bende bugun ne giysemi izliyorumm

yaaa bende bakiyordum ama sonra baba gelince kanal degistirme yaptik babisko pek sevmez oyle programlari.. artik yarin oburgun tekrari cikinca kaldigim yerden devamm.... canim peki belli oldumu kazanann

aferin guzelimm ins haber gelir kisa zamanda.... yarin annem babam ablam enistem kardesler falan filan beraber olacaz... yarin bide babamin dogum gunuu onuda kutlariz artik.. sen neler yapacan canim

Bende Yarın Aslında Çalışıyordum, Ama Vazgeçtim Evdeyim..
Markete Mutfak Alışverişine Gideceğim..
Akşam da Kayınvalideme Geçerim..
Sabaha Kadar Eğleniriz..

Bende Yarın Aslında Çalışıyordum, Ama Vazgeçtim Evdeyim..
Markete Mutfak Alışverişine Gideceğim..
Akşam da Kayınvalideme Geçerim..
Sabaha Kadar Eğleniriz..

oooo sabaha kadar haaa keske benimde kaynanam kocam burda olsaydida bende onlarla gecirseydim yaa cokk ozluyorum hepsinii

İnsan Sanalda Olsa Ne Kadar Alışıyor Arkadaşlarına Değil mi ?
1 Gün Gelmese Merak Ediyor İnsan..
Hele Bir de Hep Aktifse Sitede..
evett yaa çok alışmıştım bıcır bıcır neşeli halleri yokmu bayılıyorumm birdee 49 kilo olmasayydı daha çok severdimm

yoktur inşallah birşeyi canım belki yoğundur o yüzden gelemiyordur:106:

inşallah öyledirr yadaa kocasylaa tatile falan çıkmşlardırr geziyodurr gelince anlatrr bizde evham yaptığmzla kalırız:))

Kıyamam Ağlama..
Bizde Geçtik O Yollardan..
Gerçi Ben Her Yılbaşında İstanbul'a Ailemin Yanına Kaçardım..
Kötü Örnek Olmak İstemem Ama

kaçamıyorumkii hiçbiyereee hattaaa dışardaa eğlenmeye bile gidemiyorumm çünkü 2 0caktaa finalleri olann bi öğrenciyim ben ağlamaymda kim ağlasınn

kaçamıyorumkii hiçbiyereee hattaaa dışardaa eğlenmeye bile gidemiyorumm çünkü 2 0caktaa finalleri olann bi öğrenciyim ben ağlamaymda kim ağlasınn

Nerede Yaşıyorsun Bilmiyorum Ama..
Yılbaşında Dışarı Çıkmak Akıl Karı Değil..
Sen En İyisi Derslerine Çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…