merak etme guzelim 2012 yede alisirsin benimsersinyaa aslinda seneler okadar hizla akiyo kii bazen 2011 oldugumuzu bile unuyordum 2010 yaziyordum
canim yaa daha 20 yasindasinnnn ufaciksinnnn.. en guzel yas 20den sonra baslar bunu unutmaaaher yasinin kiymetini bil sakin yaslaniyorum deyipde uzulmeee canim ne guzel hedeflerin var senelerin bos gecmeyecek...
ben yumurta yemiyorum dokunuyor bide kızartmalar turunçgiller. aslına bakarsan sevdiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum
mahvediyor mideyisende demi var canım reflü
hosbuldum canımcımmm neler kaynatıyonuz
inşallahhh hasta falan değildir yaa merak ettim hep buralarda oluyoduu:44::44:
inşallahhh hasta falan değildir yaa merak ettim hep buralarda oluyoduu:44::44:
Yazdım..
Kızlar Yarın Neler Yapacaksınız Bakalım ?
ohh iyi iyi bende bugun ne giysemi izliyorumm
aferin guzelimmins haber gelir kisa zamanda.... yarin annem babam ablam enistem kardesler falan filan beraber olacaz... yarin bide babamin dogum gunuu onuda kutlariz artik.. sen neler yapacan canim
İnsan Sanalda Olsa Ne Kadar Alışıyor Arkadaşlarına Değil mi ?
1 Gün Gelmese Merak Ediyor İnsan..
Hele Bir de Hep Aktifse Sitede..
ohh iyi iyi bende bugun ne giysemi izliyorumm
yaaa bende bakiyordum ama sonra baba gelince kanal degistirme yaptikbabisko pek sevmez oyle programlari.. artik yarin oburgun tekrari cikinca kaldigim yerden devamm.... canim peki belli oldumu kazanann
ben ders çalışıcammmm
Bende Yarın Aslında Çalışıyordum, Ama Vazgeçtim Evdeyim..
Markete Mutfak Alışverişine Gideceğim..
Akşam da Kayınvalideme Geçerim..
Sabaha Kadar Eğleniriz..
aaaaa bugün gala vardı dimiiunutmuşum ben
evett yaa çok alışmıştım bıcır bıcır neşeli halleri yokmu bayılıyorumm birdee 49 kilo olmasayydı daha çok severdimmİnsan Sanalda Olsa Ne Kadar Alışıyor Arkadaşlarına Değil mi ?
1 Gün Gelmese Merak Ediyor İnsan..
Hele Bir de Hep Aktifse Sitede..
yoktur inşallah birşeyi canımbelki yoğundur o yüzden gelemiyordur:106:
evett yaa çok alışmıştım bıcır bıcır neşeli halleri yokmu bayılıyorumm birdee 49 kilo olmasayydı daha çok severdimm
Kıyamam Ağlama..
Bizde Geçtik O Yollardan..
Gerçi Ben Her Yılbaşında İstanbul'a Ailemin Yanına Kaçardım..
Kötü Örnek Olmak İstemem Ama
yok canım ben bildiririmsana tatlım canlı yayın yaparım senin için
kaçamıyorumkii hiçbiyereee hattaaa dışardaa eğlenmeye bile gidemiyorumm çünkü 2 0caktaa finalleri olann bi öğrenciyim ben ağlamaymda kim ağlasınn
Hangisi Twety mi ?
hı hıı 49 kilo kendilerii bense camış gibiyimm durmadan yiyorumm halaa amaa acaipp kıskanıyorum yaaa
]
merciiii canimmm yaa walla cokk isterdimm defileniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?