Berenli Saatler :)

kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinizi öpüyorum
şimdiden hepinize iyi seneler diliyorum. 2012 hepinize sağlık, mutluluk, huzur getirsinnn inşallah

şimdiden hepinize iyi seneler diliyorum. 2012 hepinize sağlık, mutluluk, huzur getirsinnn inşallah

iyii gecelerr ablacmmm bizde öpüyoruzz..sen ne istiyorsannn hakkında hayırlı olan ne varsaa getirsin 2012 sanaa işi nee

canim sanada mutlu huzurlu yillar esinle cocuklarinla tum sevdiklerinlee
iyi gecelerr tatlimm
ayyyyyyyy tesettürlü kız 2. oldu vayy bee

ayyy o tesetturlu kizi cokk merak ediyordumm ve cokda sevindim ikincii olmasinaaaa pekiii birinciii kimmm

canim sanada mutlu huzurlu yillar esinle cocuklarinla tum sevdiklerinlee
iyi gecelerr tatlimm

ayyy o tesetturlu kizi cokk merak ediyordumm ve cokda sevindim ikincii olmasinaaaa pekiii birinciii kimmm

zümrüt yesilli yırtmacında danteli olan kız vardı esmer kasları kalın simsiyah o işte

ayy benim favorim zümrüt yesilli kıyafet giyen kadınn offffffff

devam ediyo mu hayla ben .Nur yerlitaşa gıcık oldum kpatttım herkesi eleştiriyo kendisi muhteşem giyiniyo sanki

iyi geceler.Mutlu huzurlu sağlıklı bir yeni yıl dilerim.

Arkadaşım Vardı..
Kilo Almak İçin Gece Pilav ve Makarnayı Ekmekle Yerdi..
Şimdi Aldığı Kiloların Önüne Kendisi Geçemiyor..

yazikkk ins istedigi kiloya gelirr

canim bende kilo almak icin her gece hatta gece yarisi yatmadan once nutellayi ekmeyime suruyorum ve bir bardak soguk sutle yiyorumm oyle oyle bir sene icersinde kilo aldimm suan ideal kilomdayim ama gece yemek yiyemedende duramiyorumm

devam ediyo mu hayla ben .Nur yerlitaşa gıcık oldum kpatttım herkesi eleştiriyo kendisi muhteşem giyiniyo sanki

iyi geceler.Mutlu huzurlu sağlıklı bir yeni yıl dilerim.
ayyy o kadina bende gicik oluyorum helekii bakislarii olduruyoo beniiiiii
zümrüt yesilli yırtmacında danteli olan kız vardı esmer kasları kalın simsiyah o işte

yaa hatirlayamadimm o kiziii off cokk pis merak ettimm simdiiii faceye bi bakim belki birincinin resmini koymuslardirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…