Berenli Saatler :)

Kızlar Sohbetinize Doyum Olmuyor..
Ama Eşim Geldi, O'na Yiyecek Bir Şeyler Hazırlayayım..
İyi Geceler..

valla ben bi 5 kilo daha alsam cok iyi olur ben biraz balık etli karuları seviyorum
5 kiloyu ne yapacann walla ben artik durdumm kilo falan istemiyommmm kiz senin bide beben vardiii kilo almadin mi dogumdaa:26::26:
herkess zayıfff bi benmi şişkoyum yaa valla acaip kompleks yaptımmm

canimm kafana takmican kilolarii en guzel sekilde oyle verirsin.... hem cok zayiflikta iyi degildir... hem merak ettim sakincasi yoksa kilon kaccc

Kızlar ben izninizle çıkıyorum.Yarın görüşemeyiz büyük ihtimalle.Size yeni yılda mutluklar, sağlık, huzur sizlerin olsun canlarım.Sizleri çok seviyorum.İyi geceler

inş. dinlersiniz
[video=youtube;X8--f05y6ZE]http://www.youtube.com/watch?v=X8--f05y6ZE[/video]

canım ben 70 kiloyla doğum yaptım daha cok alırdımda benim erken doğum oldu acil 7 aylık doğdu bebişim ondan pek kalmadı kilo

mutlu yillar canim

simdi dinlicemm
iyi gecelerrr

ayy canım benimmmm tesekkürler sarkı için sanada mutlu yıllar öpüyorumm eee hadi iğrenç espriyi yapadan olmaz demi ........ seneye görüşürüz.......

aaaaa canim sendee yaaa abarttin yaa siskoyum diyinceee bende sandim kiii canim kilon gayet normal 60 olmadigina sukrettt

yanii odaa bi bakış açısı amaaa çok yemek yiyen briside değil çikolataa yiyorum hep dayanamyrm şimdi bilee üzüldüm elimde kaşık nutellaa yiyorum engelleyemiyrum kendimii yedikçee üzülüyorum üzüldeükçedee yemeye devam ediyorumm

canım ben 70 kiloyla doğum yaptım daha cok alırdımda benim erken doğum oldu acil 7 aylık doğdu bebişim ondan pek kalmadı kilo

ayy kiyamam bebiseee sagligi yerinde olsunda hic bir seyin onemi yok wallaa...
esin kilonu seviyorsa bosver bence alma... hem ne guzel zayif bir annesinn masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…