- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
aynıyız kız
Kızlar Sohbetinize Doyum Olmuyor..
Ama Eşim Geldi, O'na Yiyecek Bir Şeyler Hazırlayayım..
İyi Geceler..
aaa gercekten miiiicanim peki esinin boyu kacc.. benimkiii baya bi uzun kendimi cokkk kisa hisediyorum onun yanindaa
aaa gercekten miiiicanim peki esinin boyu kacc.. benimkiii baya bi uzun kendimi cokkk kisa hisediyorum onun yanindaa
Kızlar Sohbetinize Doyum Olmuyor..
Ama Eşim Geldi, O'na Yiyecek Bir Şeyler Hazırlayayım..
İyi Geceler..
ayy yok benim eşim kısa 171 falan uyumlu oluyoruzzz
benimkii 184lerdeee ben ancakk topuklu ayakabiyle uyumu yakalamaya calisiyorummmonceleri cokk zayiftim esimin yaninda cocuk gibi gorunmemek icin aldim kilo
herkess zayıfff bi benmi şişkoyum yaa valla acaip kompleks yaptımmm
5 kiloyu ne yapacann walla ben artik durdumm kilo falan istemiyommmmvalla ben bi 5 kilo daha alsam cok iyi olur ben biraz balık etli karuları seviyorum
herkess zayıfff bi benmi şişkoyum yaa valla acaip kompleks yaptımmm
sen kac kilosun canım boyun kaç
164 boyumm kilomdaa 58 amaa öküs gibiyimm heryerim ettt
5 kiloyu ne yapacann walla ben artik durdumm kilo falan istemiyommmmkiz senin bide beben vardiii kilo almadin mi dogumdaa:26::26:
canimm kafana takmican kilolarii en guzel sekilde oyle verirsin.... hem cok zayiflikta iyi degildir... hem merak ettim sakincasi yoksa kilon kaccc
Kızlar ben izninizle çıkıyorum.Yarın görüşemeyiz büyük ihtimalle.Size yeni yılda mutluklar, sağlık, huzur sizlerin olsun canlarım.Sizleri çok seviyorum.İyi geceler
inş. dinlersiniz
[video=youtube;X8--f05y6ZE]http://www.youtube.com/watch?v=X8--f05y6ZE[/video]
Kızlar ben izninizle çıkıyorum.Yarın görüşemeyiz büyük ihtimalle.Size yeni yılda mutluklar, sağlık, huzur sizlerin olsun canlarım.Sizleri çok seviyorum.İyi geceler
inş. dinlersiniz
[video=youtube;X8--f05y6ZE]http://www.youtube.com/watch?v=X8--f05y6ZE[/video]
164 boyumm kilomdaa 58 amaa öküs gibiyimm heryerim ettt
aaaaa canim sendee yaaa abarttin yaa siskoyum diyinceee bende sandim kiiicanim kilon gayet normal 60 olmadigina sukrettt
canım ben 70 kiloyla doğum yaptım daha cok alırdımda benim erken doğum oldu acil 7 aylık doğdu bebişim ondan pek kalmadı kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?