ayyy inss yaaaa
kizlarrr yaa ins gunun birinde canli da goruruz birbirimizii yaa cok isterimmm sizinle tanismayiiii
ben çok meraklıydım
bide neredeyse hiç kullanmadan atıyodum pedleri 1saatte bir ped değiştiriyordum.Zaten ilk oluşta pek birşey gelmiyo
Ben biraz salak ve meraklı bir çocuk olduğumdn çok anım war
Ya bu şimdi geldi aklıma biz küçükken prezernativ bulmuştuk mahalledi çocuklarla balon yapmıştık.Hepimizin elinde balon.Bide bağırıryoz bebelere balon diye abim almıştı ellimizden ne kadar kızmıştım o zaman sonra anladım onun ne olduğunu
yaa kizlarr benim kuzenim benle yasit.. 9 yasinda adet gordu ama nasil gorduutabi 9 yasinda oldugumuz icin daha adet ney hic bilmiyoruz tabi kuzenim kani goruncee korkmus ilk olecegini falan sanmis kimseye anlatmamiss
sonra koltukta oturuyo bu ve evde misafirler geldiii kuzenimin babasida demis kizim kalk ordan teyzen otursun bizim kizda koltukta leke biraktigi icin hayir demis kalkmam diye inatlamis babasi anlamadi tabii oda kalk kizimmm demis... s
neyseki daha sonra teyzem anlamis kuzenimin yanina gitti kimse anlamasin diye onu ordan kaldirmis kizin yerine oturmus
daha sonrada kuzenim bana anlatiyooo iste boyle bisi var her kadinda olur diye.. bende saf safff inanmamistimm uyduruyoo demistimm
ben çok meraklıydım
bide neredeyse hiç kullanmadan atıyodum pedleri 1saatte bir ped değiştiriyordum.Zaten ilk oluşta pek birşey gelmiyo
Ya bu şimdi geldi aklıma biz küçükken prezernativ bulmuştuk mahalledi çocuklarla balon yapmıştık.Hepimizin elinde balon.Bide bağırıryoz bebelere balon diye abim almıştı ellimizden ne kadar kızmıştım o zaman sonra anladım onun ne olduğunu
yaa kizlarr benim kuzenim benle yasit.. 9 yasinda adet gordu ama nasil gorduutabi 9 yasinda oldugumuz icin daha adet ney hic bilmiyoruz tabi kuzenim kani goruncee korkmus ilk olecegini falan sanmis kimseye anlatmamiss
sonra koltukta oturuyo bu ve evde misafirler geldiii kuzenimin babasida demis kizim kalk ordan teyzen otursun bizim kizda koltukta leke biraktigi icin hayir demis kalkmam diye inatlamis babasi anlamadi tabii oda kalk kizimmm demis... s
neyseki daha sonra teyzem anlamis kuzenimin yanina gitti kimse anlamasin diye onu ordan kaldirmis kizin yerine oturmus
daha sonrada kuzenim bana anlatiyooo iste boyle bisi var her kadinda olur diye.. bende saf safff inanmamistimm uyduruyoo demistimm
bitanee daha anlatyım ama ben bu halimi çok özlüyrumm keşkee hep böyle kalablseymişim....
lisedeym yinee hiç sevgilim olmamşş bi çocuk 2 yıl peşimden koştuu böylee süreklii çıkalm sevgili olalm falann yakışıklıda bişeydii tüm arkadaşlarmn sevgilisi var diyee tamm demiştim onlarnda ısrarıı amaa biz böyle yemek yiyzz basket oynyrz falann arkadaş gibiyz halaa aradan 6 ay geçtii sinemaya gtmiştik çocuk elimden tuttu böyle elimi öptü ben hemen çektm kalktm eve geldm ama ne anneme bakablyrm ne babamaa odama kapandmm nasıl ağlıyorumm bi haftaa her dakikaa ağladm hastalandım böylee nasıl telaşlandılarr çocuktaa sürkli msj atıyo özür dilerm falann neyseki bnden büyük bi kuzenme anlatmştmda o banaa bundan bişey olmaz korkmaa demişti rahatlamştmm ozamnlar ne guzelmiş ne safmışızz
ayyy inss yaaaa
kizlarrr yaa ins gunun birinde canli da goruruz birbirimizii yaa cok isterimmm sizinle tanismayiiii
ben çok meraklıydım
inşallahh yaa bendee çok istiyorumm acaip merak edyrumm böyle kafamdaa canlandrmaya çalışyrm konşrkenn
bendee utanrm sanırım bayağı bi gülerm hatta ilk baştaa
çocukta şaşırmıştır.
sormaa canım yaa allahtan 4 yıl çıkmştmm o çcukladaa nasıl birisi olduğumu anladıı yazıkk nasılda korkardı bana doknrkenn elimi bilee titreyerek tutardıı
Ya ben bu kadar anıdan sonra görürsem canlı sizlerden birini çok utanırım
ayyy canimmm seslii guldumm yaaaaa cokkk sekersinnnnn.. bebelere balonnnn
sen yine erken anlamışsın ben daha geçen sene anladım onun ne oldugunu
o balonlar elimde pek şeker olduğumu zannetmiyorum.Bide mesela hatırlar mısınız okan bayülgenin reklamı vardı fındık aganıki naganiki derdi ben onun ne anlama söylediğini bilmiyordum.Her ramazan atom satardık mahalledekilerle tek kızdım mahallede :)) .Atom satarken aganiki naganiki atom diye bağırırdım
o zaman anlamadım canım bu geçen senelerde çözdüm olayı
ya ben evrenim ve elifi gördüğüm için twessti yorumlıcam
twesst : orta boylu siyah uzun saçlı beyaz tenli ela gözlü hafif toplu bir kız benceeee
bişeyy itiraff ediyimmii ben halaa hiç prezervatf görmedimm nasıl bişey onu bile bilmyrmm hatta marketlerdee kutusuna bakıyrm bazen çaktrmadan ama resmi falanda yok ciklet kutusu gibii:))sevgilim farketmiş bigün alşverştykenn oda bilir bnm saf salak hallerimii hiç görmedn dimii allahın cahili hangi yüzyılda kaldın demiştii
canımm benimm yaa bendee avatardaki kızım iştee resmim gözükmüyomuuhiçbiri tutmadı yaaa
dunyaa kucukk kizlarr belkii gunun birinde yollunu danimarka duserr misafirlerim olursunuzzya bende sizle canlı görüşmek istiyorum ya ay inşallah bi gün o da olur
bişeyy itiraff ediyimmii ben halaa hiç prezervatf görmedimm nasıl bişey onu bile bilmyrmm hatta marketlerdee kutusuna bakıyrm bazen çaktrmadan ama resmi falanda yok ciklet kutusu gibii:))sevgilim farketmiş bigün alşverştykenn oda bilir bnm saf salak hallerimii hiç görmedn dimii allahın cahili hangi yüzyılda kaldın demiştii
ay valaha ben avatarına hiç bakmadım içimden gelenleri söyledim
sen tahmin et bizi bakalım
Bende bilmiyordum.Hatta bimde var bilir misin okeyin ben onu internet paketi sanıp elime almıştım, alıcakmış gibi bide hava atıyorum etrafa
hımm senden başlayımm ozamann normal kiloluu uzun kıvırcık saçlı kahverengi gözlüü kumral tenlii hoş bi hatnsunn
ayyyy sevgilinin dedigine cokkk guldum yaaaa canim merak etme evlenince gorursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?