Berenli Saatler :)

ayyy canimmm seslii guldumm yaaaaa cokkk sekersinnnnn.. bebelere balonnnn

bende küçükken anlatılanları dinlemezdin uyduruyo bunlar derdim ama büyüdüm anladım

sen yine erken anlamışsın ben daha geçen sene anladım onun ne oldugunu

çocukta şaşırmıştır.

ayyy inss yaaaa

kizlarrr yaa ins gunun birinde canli da goruruz birbirimizii yaa cok isterimmm sizinle tanismayiiii

Ya ben bu kadar anıdan sonra görürsem canlı sizlerden birini çok utanırım

bişeyy itiraff ediyimmii ben halaa hiç prezervatf görmedimm nasıl bişey onu bile bilmyrmm hatta marketlerdee kutusuna bakıyrm bazen çaktrmadan ama resmi falanda yok ciklet kutusu gibii:))sevgilim farketmiş bigün alşverştykenn oda bilir bnm saf salak hallerimii hiç görmedn dimii allahın cahili hangi yüzyılda kaldın demiştii

ya ben evrenim ve elifi gördüğüm için twessti yorumlıcam
twesst : orta boylu siyah uzun saçlı beyaz tenli ela gözlü hafif toplu bir kız benceeee

bendee utanrm sanırım bayağı bi gülerm hatta ilk baştaa

ayyy canimmm seslii guldumm yaaaaa cokkk sekersinnnnn.. bebelere balonnnn

o balonlar elimde pek şeker olduğumu zannetmiyorum.Bide mesela hatırlar mısınız okan bayülgenin reklamı vardı fındık aganıki naganiki derdi ben onun ne anlama söylediğini bilmiyordum.Her ramazan atom satardık mahalledekilerle tek kızdım mahallede :)) .Atom satarken aganiki naganiki atom diye bağırırdım

sen yine erken anlamışsın ben daha geçen sene anladım onun ne oldugunu

o zaman anlamadım canım bu geçen senelerde çözdüm olayı

ha anladım canım bendensin sende

ya ben evrenim ve elifi gördüğüm için twessti yorumlıcam
twesst : orta boylu siyah uzun saçlı beyaz tenli ela gözlü hafif toplu bir kız benceeee

canımm benimm yaa bendee avatardaki kızım iştee resmim gözükmüyomuuhiçbiri tutmadı yaaa

Bende bilmiyordum.Hatta bimde var bilir misin okeyin ben onu internet paketi sanıp elime almıştım, alıcakmış gibi bide hava atıyorum etrafa

Bakıyorumda mallık başa bela yhaa.Kendime konuşuyorum

ya bende sizle canlı görüşmek istiyorum ya ay inşallah bi gün o da olur
dunyaa kucukk kizlarr belkii gunun birinde yollunu danimarka duserr misafirlerim olursunuzz yada ben gelirimm sizeee

ayyyy sevgilinin dedigine cokkk guldum yaaaa canim merak etme evlenince gorursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…