Evet canım ya arada bir yemekten bir şeycik olmaz ayda bir felan
Evet şekerim o çok fena kabız yapıyor benim bağırsaklarımı tıkıyor resmen
Tıkaç oluyor valla bir hafta yapamadığımı bilirim ben
yok canim iyiyiiimmm
catlada patla bananee ben 49 kiloyum bende patlamak istiyorum olmuyor
yok kiz kurdan gibiiyim kilo almak istiyorum olmuyor
yok yok iyiyimm keyifsiz degilim
Ya kızlar ben anlamadım şimdi bu çörek otunu nasıl yiyeceğiz
Hepiniz farklı söylediniz güzelce izah edin kafam karıştı yavrilerrrrr:26::44:
bende bilirim mervem ya karnış taş gibi oluyo böylegeceleri uyuyamıyorum tamam ben beyaz ekmeyi kesiyim:26:
biz ceydayla topik acalalim kocasindan ayri olanlarin kulubu olsunn
ya bide ben kilo alınca direk popoya alıyorum kocaman oluyo ya offffffffffffffffffff
merklaaa bekliyrumm:))kuzum o iş biraz karışık face işi benim bilgisayar bozuldugu için o faceyi bir düzenleyemedik resimler var ama gözükmüyo bende vakit ayırdıkça topiğe geliyorum faceye ugrayamıyorum yani anlayacagın şu bilgisayarım yapılsın faceyle ilgilencem kaynıcak orası
benimm kilo almama gerek yokk popm zatenn kocamannnya bide ben kilo alınca direk popoya alıyorum kocaman oluyo ya offffffffffffffffffff
Açalım canım ya
ne güzel keşke bende popodan kilo alabilsem
ya bide ben kilo alınca direk popoya alıyorum kocaman oluyo ya offffffffffffffffffff
ne güzel keşke bende popodan kilo alabilsem
Bende kilo alsam popişimden ya
Göğüslerime alıyorum memelerim kocaman oluyor valla
ah kızlar dakikam dolmuşabim bilgisayarını istiyo r ben çıkmak zorundayım hiç ama hiç uykum yok odamda tek başıma kıyafet seçiyim bari yarın için çok öpüyorum sizi iyi geceler hep böyle kalabalık olalım ne kadar güzel ya ay maşallah
sahimi diyosun ya ben pantolon giyiyorum sanki kalçama herkes bakıyormuş gibi geliyo sevmiyorum ben :26:
ah kızlar dakikam dolmuşabim bilgisayarını istiyo r ben çıkmak zorundayım hiç ama hiç uykum yok odamda tek başıma kıyafet seçiyim bari yarın için çok öpüyorum sizi iyi geceler hep böyle kalabalık olalım ne kadar güzel ya ay maşallah
Bende kilo alsam popişimden ya
Göğüslerime alıyorum memelerim kocaman oluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?