Berenli Saatler :)

bende bilirim mervem ya karnış taş gibi oluyo böyle geceleri uyuyamıyorum tamam ben beyaz ekmeyi kesiyim:26:

Ya kızlar ben anlamadım şimdi bu çörek otunu nasıl yiyeceğiz
Hepiniz farklı söylediniz güzelce izah edin kafam karıştı yavrilerrrrr:26::44:

ya bide ben kilo alınca direk popoya alıyorum kocaman oluyo ya offffffffffffffffffff

bende bilirim mervem ya karnış taş gibi oluyo böyle geceleri uyuyamıyorum tamam ben beyaz ekmeyi kesiyim:26:

ayyyy beyaz ekmeyii bendee birakamammmm... kizlarr yaaa aciktim sankimmmmm yemek mi konusuyorsunuzzz

ah kızlar dakikam dolmuş abim bilgisayarını istiyor ben çıkmak zorundayım hiç ama hiç uykum yok odamda tek başıma kıyafet seçiyim bari yarın için çok öpüyorum sizi iyi geceler hep böyle kalabalık olalım ne kadar güzel ya ay maşallah

merklaaa bekliyrumm:))

ya bide ben kilo alınca direk popoya alıyorum kocaman oluyo ya offffffffffffffffffff
benimm kilo almama gerek yokk popm zatenn kocamannn

canım inşallah blgsyrın hemen yapılır yaa:106: iyi geceler tatlım güzel rüyalaaaaarrrr

sahimi diyosun ya ben pantolon giyiyorum sanki kalçama herkes bakıyormuş gibi geliyo sevmiyorum ben :26:

Yok gülüm ya sen kendine kompleks yapmışsın kaç beden giyiniyorsun
40 'ı geçmiyordur eminim

yaa bebegim yaa daha yeni geldimmm isinamadikk bileee

hadiii yaptir su pcyiiii....

iyi gecelerrr tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…