Berenli Saatler :)

tweestin oyuna gerek kalmıyor çünkü durum 5-3 yani twesst uzasın da dese durum değişmez uzamasın desede durum değişmez yani süre uzatılmıştır kızlar hediyeler şubatın 10nunda gönderilecektir

butun yenii gelen kizlar hosgeldinizzz:79::79::79::79:

canım 20sinde tatile giriyor okullar 24ünde kargoya veririsin 24ünde elinde olsun istedik ama canım.Biraz ggeç verebilirsin 2-3 gün kadar

Hmm anladım canım..Tatilde kesin memleketteyiz Allah'ın izniyle ama eşimin görevi nedeniyle birkaç gün geç gidebiliriz.Ne zaman gideceğimiz belli değil..Ama dönüşümüz okulların açılacağı haftasonu kesin...

Bence en geç,okulların açıldığı hafta hediyeler kargoya verilse daha uygun olur..Çoğunluk ne derse o tabi..:26:

tweestin oyuna gerek kalmıyor çünkü durum 5-3 yani twesst uzasın da dese durum değişmez uzamasın desede durum değişmez yani süre uzatılmıştır kızlar hediyeler şubatın 10nunda gönderilecektir

kizlarr yaaa benim bi sorunum daha varrrr:53::53::53:

mizikciyimm diyeceksiniz ama aslinda mizikcii hic degilimm ama bu iki ay biraz karisigimmm.....

yaa sanirim ben katilamicam :50::50::50: dusunuyorumda o tarihte kocam yanimda olucak ve onunla hediye hazirlayamam kii

offf walla suan cok kotu oldum ve mahcup oldumm:26::26:

kizlarr yaaa benim bi sorunum daha varrrr:53::53::53:

mizikciyimm diyeceksiniz ama aslinda mizikcii hic degilimm ama bu iki ay biraz karisigimmm.....

yaa sanirim ben katilamicam :50::50::50: dusunuyorumda o tarihte kocam yanimda olucak ve onunla hediye hazirlayamam kii

offf walla suan cok kotu oldum ve mahcup oldumm:26::26:

peki canım sen nasıl istersen:49:

peki canım sen nasıl istersen:49:

yaaa walla katilmayii cokkk istiyorum ama sanki hep bi engel cikiyoooo:43::43::43:

kizlarrr yaaaa bunuu bi daha yapalimm miiiiiiiii martda nisan mayiz hatta haziranda olabilirrrrrr

yaaa walla katilmayii cokkk istiyorum ama sanki hep bi engel cikiyoooo:43::43::43:

kizlarrr yaaaa bunuu bi daha yapalimm miiiiiiiii martda nisan mayiz hatta haziranda olabilirrrrrr

sanırım bir daha olmaz herlade çünkü ben daha yeni yılbaşı çekilişinden çıktım şimdide bu çekiliş var 3 sünü bilmiyorum:43:

Back
X