Berenli Saatler :)

$dsc07033kk.webp
kızlar bakın bir örnek ben kurbanıma bunları almıştım :49:

ya kızlar biz bu kadar erken olmasını istememizin sebebi topik yeni açıldı hem işte o yüzden hemde çok büyük bi çekiliş yapmayacağız dostluk çekilişi çok ahım şahım hediyeler olmayacağnı düşündüğümüz için.EE bide heyecanladık beren melez falan o yüzden erken olsun istemiştik

yaaaaa offffffff berenn yaaaaaa.....

benn katilcammmmmm kesinn kararliyimm simdiii....

kocam gelmeden paketii hazirlamaya caliscam ve ayin 10dada yollarim hattaa biraz erken yollarim cunku malum burdan turkiyeye paket ancak iki hafta suruyoo gelmesii....:1::1:

benii geriiiii yazzzzzzz

bana yollicak kiside ankaraya yollar esimin evine bende ondan alirim:34::34::34:

ohh beee sorun sankii bi anda hal olduuu....

simdide diyer topige gececem ve kendimi tanitacammm

vuslatcım konuşuyoruz ya bu arada sen nasılsın hamileliğin nasıl:49:

ne bilim canım sayfaların böyle yavaş ilerlemesine alışkın değilim:1:
bulantılarla başım dertte gündüz bulantıdan hiçbişey yiyemiyorum:50:
gece yiyorum biraz:49:

kizlarr yaaa benim bi sorunum daha varrrr:53::53::53:

mizikciyimm diyeceksiniz ama aslinda mizikcii hic degilimm ama bu iki ay biraz karisigimmm.....

yaa sanirim ben katilamicam :50::50::50: dusunuyorumda o tarihte kocam yanimda olucak ve onunla hediye hazirlayamam kii

offf walla suan cok kotu oldum ve mahcup oldumm:26::26:

canım eğer fikrin değişrse katıl çünkü sen topiciğin demirbaşısın:32::32::32:

canım eğer fikrin değişrse katıl çünkü sen topiciğin demirbaşısın:32::32::32:

katilcammmm katilcammmm..

cekilisi simdii yapsakk yarin hemen bisiler almaya baslicammmm....

hediyemiii kocam gelmeden yapacam kiii kocam geldiginde ugrasmimmm

evrenim listeden sildim adını canım
evet kızlar toplam 9 kişiyiz süremiz 10 şubat
durum budur:49:

kocam gelmeden paketii hazirlamaya caliscam ve ayin 10dada yollarim hattaa biraz erken yollarim cunku malum burdan turkiyeye paket ancak iki hafta suruyoo gelmesii....:1::1:

benii geriiiii yazzzzzzz

bana yollicak kiside ankaraya yollar esimin evine bende ondan alirim:34::34::34:

:118::118::118::118::118::118::118:

benii geriiiii yazzzzzzz

off berenmi:31:
tatlım daha 2 dk önce katılmıcam dedin kendi ağzınla benim burda suçum ne anlamadım:31:

ne bilim canım sayfaların böyle yavaş ilerlemesine alışkın değilim:1:
bulantılarla başım dertte gündüz bulantıdan hiçbişey yiyemiyorum:50:
gece yiyorum biraz:49:

oy kuzum benim ay inşallah bana sen çıkarsın çünkü ben senin bebeğine neler alırım neler:52:

off berenmi:31:
tatlım daha 2 dk önce katılmıcam dedin kendi ağzınla benim burda suçum ne anlamadım:31:

canimm benim yanlis anladinn offum sana degillll:1::1:

haklisin demin katilamam demistim yaa ama inan bana bir suru engeller cikiyodu karsimaa nasil olur nasil yapilir diye bide uzuntuluyum aklimdan bi turlu atamiyorum o kadinii...

ama ben gercekten taa en bastan berii katilmayii cokk istiyordum hatta paketimi nasil hazirlarim diye dusunuyordum...

canimm yaa ben kesin kararliyimm istiyorumm sakincasii yoksa katilmak istiyorum:17::17:

Back
X