Berenli Saatler :)

evett avatrdakii benimm yazınn öküzz gibi kilo aldığmm zamandannn kalmaa:)))

seninn kilon zatenn iyii canımm yaa bnmde babamaaa kadın dedğin etli butlu olur tuuttğnda elee gelmeli derr hep kızar banaa şişkoyum dyncee:))

canimm baban bisi biliyoda soyluyoo inan banaaa.....
bekarkenn zayif olmak hep guzeldir diyordum ve kendimii daha guzel hisediyordum kilomu dert etmiyordum ama kocacimmmm kizzzz biraz kilo allll yanima yakis diyinceee:52::52::52::52: bir sene icersinde migdemi genislettimm:1::1:

Ayrı bi hesapmı adam oyar beni :)
Ben ayrı hesap açtım,burdaki kızlara özel:1:

Canım katıl bencede,bende bu akşam katıldım,çok eğlenceli :27:

adama sor tabiii.... ama desifre olsakta kotu bisi yapmiyoruz kiii.... yani ilk baslarda bende desifre olmak istemiyordum ama gercii burda hala olmak istemem ama zaten facede herkes katilmiyo sadece buraya katilanlar var.... yani burda hep aktiv olanlari aliyoruz... biraz karisik yazdim sankiii:1::1::1: ama duzelme yapamicam cunkuu kafam karisiyoooo:27::27: anladiginiz kadar artik:1::1:

Eşime soraym tamam drse katılırım dedgn gbı kotu brsey yapmıyoruz sonucta :-)

canimm baban bisi biliyoda soyluyoo inan banaaa.....
bekarkenn zayif olmak hep guzeldir diyordum ve kendimii daha guzel hisediyordum kilomu dert etmiyordum ama kocacimmmm kizzzz biraz kilo allll yanima yakis diyinceee:52::52::52::52: bir sene icersinde migdemi genislettimm:1::1:
senindee işinee geldii tabii ohhhh:))))benimm sevgilmdee şişko falan değilsinn neden takıntı yapıyosun diyee kızıyo amaa takıntı iştee spora yazıldmm 2. dönemm okullarlaa beraberr başlıyrummm:)))
Hayirli geceler kizlaaaarrr...

hayırlıı gecelerr canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn

canimm istersen kocana soyle hani yinede desifre olmak istemezsen ayri bi face acarsin.. tabi kocanda bilsin ozaman sorun olmaz ins

Ayy niye oysun ayol:1:

Benim kendi facemde resimlerim yoktu canım,o yüzden yeni bir face açtım kızlar için :27:

Tabi kocamında haberi var,ondan habersiz hiiçbirşey yapmam kii:16:

senindee işinee geldii tabii ohhhh:))))benimm sevgilmdee şişko falan değilsinn neden takıntı yapıyosun diyee kızıyo amaa takıntı iştee spora yazıldmm 2. dönemm okullarlaa beraberr başlıyrummm:)))

hayırlıı gecelerr canım hoşgeldinnnnnnnnnnnn

canimm yaa en guzeliii sporrr... bencee cok guzel bisi yaptin.. bende eskiden gidiyordum ama bu 6 aydir biraktim:50: biraz toparlaninca yine yazilmayi dusunuyorumm

canimm yaa en guzeliii sporrr... bencee cok guzel bisi yaptin.. bende eskiden gidiyordum ama bu 6 aydir biraktim:50: biraz toparlaninca yine yazilmayi dusunuyorumm

tekrarr yazıll canımm hocaa beni sıkılaşmaa programınaa yazdıı boyunaa göre kilo fazlaan çok değil dedii birde bisürüü test yaptılarr yağ fazlası kas oranı bilmemneee hiçbişey anlamadm amaaa iyi bişi yaptılar sanrmm:)))

kizlarrr bi kendini tanitma topigine bakacamm........ sabahtan berii kurbanimi okuyorummm:1::1::1:

Bu facemi zor actırdm pek sewmiyor oyle yerlerı soraymda katlnca haber verirm sımdı tlfndan gryorum uyuz oldum:60:
Ayy niye oysun ayol:1:

Benim kendi facemde resimlerim yoktu canım,o yüzden yeni bir face açtım kızlar için :27:

Tabi kocamında haberi var,ondan habersiz hiiçbirşey yapmam kii:16:

tekrarr yazıll canımm hocaa beni sıkılaşmaa programınaa yazdıı boyunaa göre kilo fazlaan çok değil dedii birde bisürüü test yaptılarr yağ fazlası kas oranı bilmemneee hiçbişey anlamadm amaaa iyi bişi yaptılar sanrmm:)))

canimm bende butun o testleri yaptimm.. hatta hocam bana dedi beden yasin 15:52::52::52: o ne anlama geliyorsa anlamadimm:1::1:
benimde aslinda hic fazlam yok ve benim hocada bana program yapmisti sikilastirma ve gobek... hatta cogu zaman ekstra yapiyordum gogus bacak arasii sporlari bilee:1::1::1:

ama ise yariyormuuuu??? walla bana sorarsanizz yariyooo insan kendiniii cok dik ve tas gibi hisediyoo...
6 aydir gitmiyorum sankiiii pufflendimmm:27::27:

Back
X