Berenli Saatler :)

hoşbulduk tweestcim aslında ben sana kızmadımda hani sonuçta seni çekilişe dahil ettim bide kurbanını özel mesajla sana yolladım sende beni unuttunuz diyince birazcık tepem attı:43:
telefonum bozuldu bilgisayarım bozuldu üstüne bide misafir geldi düşün beni:1::1:

canımm benm haklısındaa bikaç gündürr iyi değildimm manyak gibi dolanydum etraftaa bideee saat uyuşmazlığı olduu ondann anlaşmazlık çıktıı atmasın tepenn kıyamammm:)))iyikii geldinnn canım benimm:16::16::16:

canımm benm haklısındaa bikaç gündürr iyi değildimm manyak gibi dolanydum etraftaa bideee saat uyuşmazlığı olduu ondann anlaşmazlık çıktıı atmasın tepenn kıyamammm:)))iyikii geldinnn canım benimm:16::16::16:

sağol canım sen nasıl oldun iyimisin:49:

duvarndann sil tatlım ozaman berenee msjlaa yolla bitanee sitede dursunn ordaa kimse göremez bizdenn başkaaa için rahat olsunn:16::16:
benim gerçekk face hesabım meselaa rahatsız olmadım gizllk ayarndann istediğini gizleyeblysn çünküü:52::52:

Oldu canımcım hallettik:16:

:1::1::1::1: walla popo hareketleri bende istemedim ama bacak arasiini almistim ve sana bisi diyim miiii ilk baslarda o hareket cokk acitiyorduuu dikat et biraz.... walla inss bende yakinda baslarim tekrar... bide benim gittigim yer sadece kadinlar icindii sauna,,, buharlii oda hersey vardiii cokkk guzeldii yaaaa...

burasıı karışıkk canım amaa bayanlara özel saatleri varr banaa uyarsaa onlaraa katılcamm uymazsadaaa karışık kuruşk demycem gtcemm mecbrenn:27::27:geçen yıl sevgilimlee ev arkı gitmiştii bu salonaa daha doğrusu 4 yıldrr gidiyolardıı ondan bana orayaa git ben arycam hocayı özel olarak içim rahat eder dedii bendee başüstünee beyyy dedimm:37::37:

ben kabul etmenizi istemiştim sohbetinizi okudum hoşuma gitti tanışmak istedim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın özür

canım sen yanlış anladın bizi face grubuna girmenin belli bir kuralları var o yüzden kabul etmedim seni arkadaşlarında haberi var .:49:

ben kabul etmenizi istemiştim sohbetinizi okudum hoşuma gitti tanışmak istedim yanlış anlaşıldıysa kusura bakmayın özür

berenli saatler face grubu kuralları :
1- face adresimizdeki yayınlanan resimler asla başka bir yere kopyalanmıcaktır.
2-bu grubu dahil olan her üye kendi seçtiği şahsi resmini koymak zorundadır.
3-gruba berenli saatler topiğinde aktif olan üyeler kabul edilecektir.
4-Gruba üye olmak isteyen arkadaşlar bana forum aracılığyla kendi facebook mail adreslerini göndermelidirler.
5-mail adresini gönderen her arkadaş gruba üye olamaz.
6-sürekli aktif ve güvenilir isimler gruba üye olabilirler.

kurallarımızı okurmusun canım:49:

Evet tatlım beraber girdik ama benim aynı hızla çıkmam lazım.Bugün çok salladım dersi,
sabah erken kalkıp çalışmam lazım:14:

İyi geceler herkeseeeee:54::54::54::54:

İyi geceler canımmmm

tamam güzelimmm iyi geceler allah rahatlık versin yarın telefonumu yaptırıyorum bol bol mesajlaşırız:52:

burasıı karışıkk canım amaa bayanlara özel saatleri varr banaa uyarsaa onlaraa katılcamm uymazsadaaa karışık kuruşk demycem gtcemm mecbrenn:27::27:geçen yıl sevgilimlee ev arkı gitmiştii bu salonaa daha doğrusu 4 yıldrr gidiyolardıı ondan bana orayaa git ben arycam hocayı özel olarak içim rahat eder dedii bendee başüstünee beyyy dedimm:37::37:
:1::1::1: amann sevgilinn sana oraya git demisse sakincasii yoktur demek:1::1: canim bide zumba varr oraya kesin katil derimm harikaaa bisii yaa insan hem spor yapiyo dansla hemde egleniyooo...

bende seni gördüğüme çok sevindim :16::16::16: eee napıyosun bakim kurbanını beğendinmi:16:
:16::16::16::16: oooo bayildimm kurbanimaaa... deminden beriii tanitma topigine bakiyorummm kurbanim icin bisilerr dusunuyorumm:1::1:

hemendeee öbürlerii oldukkkk:27::27::27:Allahım nedenn bukadar kıskancım benn yaaa:14::14::14:

:16::16::16:sevdnmmm

bakkk gordunuzz kendii agziyla itiraff ettiiii ben demedimmmm kiskanccc kariiiiiiii:27::27::1::1::1:

evrenimm budaa bişeyymii yaaa bnm nee kıskançlıklarım varr anlatmaklaa bitmezzz:))babamı annemdenn kıskanıyorumm düşün artıkk:37:

evrenimm budaa bişeyymii yaaa bnm nee kıskançlıklarım varr anlatmaklaa bitmezzz:))babamı annemdenn kıskanıyorumm düşün artıkk:37:

:1::1::1: canimm aslinda benziyoruz bendee cokk kiskancimdir ama tek bi farkla ben sadece askimiii kiskanirimm:16::16::16:

serapcım facebook mail adresimizi sana kim söyledi acaba?:31: yani ben mail adresini burda yayınlamadım sen nasıl buldun:49:
yanlış anlama topic sahibi olarak bunları sormam lazım burdaki bayanların güvenliğinden ben sorumluyum

Back
X