hastaydmdaa babamm greyfurtt all portakall yee deyip durmştuu bana ekşi gelirdee pek yiyememm amaa şuann dolabaa saldrcam yarım greyfrt yiycemm:)))nutellaa yee sen muzlaa
evrenim bende acıktımda benim miğdem yanıyor iyi dğlm
artık bize yollarsın şekerim
canimm yaa ben eksi severim ama portakal, mandalina hicc sevmem hic yememdee... kucukken zorla yedirdiler.. zorla yedirmeselerdii greyfurt gibi tadini bilmezdimmgreyfurt hic yemedim yememdeeee
ne olduu canimm niyee yaniyoo migden???
yollarım tabi sorun olmaz ya adres vs
düşünmen yeter güzelim çok sağol:)
öğlesine söylemedim ciddi anlamda yollaya bilirim beren
öğlesine söylemedim ciddi anlamda yollaya bilirim beren
vuslat abladann etkilendimm sanırımm bendee hiç sevmem vee yememm babam zorla yedirr faydalı diyedee canım çektii hamilemiyim yoksaa
gerçektenmiii ay ben çok isterim ya ama öyle çok değil paran gitmesin ama şimdi kargo masrafı filan çıkar sana yok olmaz canım ya
vuslat abladann etkilendimm sanırımm bendee hiç sevmem vee yememm babam zorla yedirr faydalı diyedee canım çektii hamilemiyim yoksaa
bilmiyorumki evrenim ya
yollarım istersen sorun değil
3 aylikk hamilesinizz
canim bende hamile gorunce etkisinde kaliyorum daha sonra yanliz olunca onlar gibi yuruyorum
dikat et berenim... ilac falan alsann:26::26:
3 aylikk hamilesinizz
canim bende hamile gorunce etkisinde kaliyorum daha sonra yanliz olunca onlar gibi yuruyorum
dikat et berenim... ilac falan alsann:26::26:
uyutmadı beni miğde yanması evrenim
bu arada kimse yanlış anlamasında bende çok yemek yediğimde karnım şişiyo annem yanımda yokken dışarda hamile gibi elimi karnıma koyuyorum ya herkes bna bakıyo off çok hoşuma gidiyor bu duygu hamile bu kız filan denmesi ne biliyim 2 canlı denmesi
ben bi kere greyfurt yiyim dedim faydalıdır die bir daha yemedim
ayyyyyy berennnnnnnnnuyutmadı beni miğde yanması evrenim
bu arada kimse yanlış anlamasında bende çok yemek yediğimde karnım şişiyo annem yanımda yokken dışarda hamile gibi elimi karnıma koyuyorum ya herkes bna bakıyo off çok hoşuma gidiyor bu duygu hamile bu kız filan denmesi ne biliyim 2 canlı denmesi
canimm benim iste ne guzel yaaa sevdigin sana dokunmuyoo walla helal olsunn.... hic bi erkek dayanmaz kolay kolayevrenimm benimm sevgilideee iş yokk yaa bişiyy olmazz banaburdaa okuyorumm millet sevgililerylee neler neler yapıyomşş bizz anca film izleyelm yemek yapalımm sarılıp uyuyalmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?