belkii kızıcaksınnn utanyrum amaaa diycemm benn aslındaa çokk istedimm dedimm nolucak nasıl olsa evlenicezz bide çok güveniydumm denemek istedimm zorladmm defalarcaa herseferndee dahadaa aşıkk oldumm amaa yapsaydıı yaparmıydımm sanırım yapardımm dayanamazdmmneysee benii banlamasnlarr şimdii kırmızıda değilimm
yok niye kizimkii canim yaa aslinda seni cokk iyi anliyorum.. bak benim esimle tanismam cokk farkliydi,, kisaca anlatim.. biz faceden tanistik ve birbirimizi gormeden sozlendik. ben danimarkada oda turkiyede telefonla sozlendik. (uzaktan akrabayiz ama esimle daha once hic birbirimizi gormemistik ilk defa facede tanistik ve birbirimizden hoslandik) herneysee
tam 6 ay sozlu kaldik birbirimizi canli gormeden ama birbirimize asiktik cok tuhaf ama oyleydikbana soruyorlardi canli gormeden nasil asik oldun diye ama tuhaf bi duyguyduu seviyordum... neyse en sonunda yaz geldii ve ben turkiyeye geldim ve ilk defa birbirimizi gorecez o gun bizim ev kalabalik kuzenler falan hepsiii merak icinde acaba birbirimizi gordugumuzde ne olcak diye yani elektirik alirmiyiz almazmiyiz ben onu ilk defa gordugumde kalbim yerinden cikicak gibiydi bu arada daha onceden konusuyorduk ve hemen hemen her konuyu konusuyorduk... hani o konuyu bilee bende senin gibiydim merak ediyordum oyle seylerii ama onu ilk gordugum an hic konusmadim daha sonra yanliz kaldik odada butun merakimi giderdii
canimm yaa walla insan merak ediyooo birde sevgilin olunca insan bisiler istiyooo ama sevgiline helal olsun walla biz olsaydiii kboyle olurdum
anamm ne cesarett kızz hiç görmedenn sözlenmişsinn falann nasip kısmet iştee buluyoo birbirini insan bi şekildeeçok güzelmiş amaa hikayenzzz iyikii bizim gibi değilmişsinzz ozamann yoksaa vuslat ablaylaa beraberr 2.yi falan doğrrdnn sen benn bbiraz safım o konulardann çakmıyrmm tamm odaa yanaşmıyo açıkcasıı saygısındanmı dini yöndenmii bilemyrm tamm amaa banaa sennle imam nikahı yaptrsakya demişti ben kabul etmedmm bizim el elee tutuşmamz bilee günah şu anda hem sen kendini daha rahat hissedersnn demişti bende istemedm annmden babamdan habersz olmaz diye..vallaa bu aralarr çok özledimm bi aydr görmyrmm cuma gtcem yanınaa 2 gün kalıcamm inşallahh sağsalim gelirimm
canimm imamnikah yapsaniz bile olmazdikii yani adi ustunde imamnikahi oyle gizli tutulmasida iyi degilmis iyikii kabul etmemissiniz azz sabret bakimmmm iki sene su gibi akarrwalla siizn yerinizde biz olsaydikk belki vuslati bile gecerdikk yaa walla suan o cesaretime inanamiyorum zaten ama cok sukur iyikide cesaret gelmis bize ben esimden cok memnunum beni cok sevdigine inaniyorum.. ask baska bisi yaa insan birini sevince gozu hic bisi gormuyomus
senin adina cok sevindim canim git gor sevgilini hasret giderin birbirinize siki siki sarilinama cok ilerii gitmeyin
canım yaa nasıl bi iradesi varsaa anlamadmm ben soyunup geçsem karşısınaa üstümü örter heraldee değişik bişeyyiyikidee size cesarett gelmişş bak negüzel mutlusunuzz iştee A llah daim etsinnn aşkınızı öncee benn gitcemm sonraa ordan evimee geçicemmm sonra haftasonları görşcezz 2 hafta sonradaa bnmle denizliye gelcek 1 haftaa kalcazz sonra yine ayrılıkk kimbilir nekadar göremycemm off çok zorr ayrılık yaa
ayrilikk cokk zor canim yaaa... ama bu gunlerinizi degerlendirin canim sayili gunler cabuk gecer dolu dolu yasayin gunlerinizi.. rabbim sabir versin sizee... canim yaa sabah olduuu gozlerimden yas geliyo artikkben cikiyorum yarin devam ederiz bu tatli sohpetee
tamm tatlımm iyi uykularrr öptümm çok senii
hoşgördük canım nasılsın
h.gdiniz kızlar
tabi canımyatırbakalım kocbebği sonra gelebilirmisin bilmemHoşgeldin canımm
Kızlar ben kocişimi yatırıp geliyorumGörüşürüz birazdan
beniyiyim ama kürküm yokayyyyy prensesimm gelmissssssshosgeldinn
bakkkk kurkumm nasilll
hosgeldinn canimm.... biz iyiyizz kurkluyuzz havaliyizzz.... sen nasilsinn
sende kendi facene resim koysandaa bizde senin o gul cemalini gorekkkkkk bebekkkkk:82::82:
hoşgördük canım ya bi sorun olmassa akşama görüşürüzbirr ann öncee resimm istiyrumm amaaa merak ettmmm
hoşgeldinn canım iyiyizz sen nasılsnn
evett tatlım bnm bildiğimm berenn ilgileniyorr sadecee ama tamda bilgi sahibi değilimm belki yardm eden vardırr
kızlar akşammmnet yoktu şimdi okuyabildikelrime cvp vereyim dedim
hoşgördük canım nasılsın
tabi canımyatırbakalım kocbebği sonra gelebilirmisin bilmem
beniyiyim ama kürküm yok
havada çok soğuk
apla banada kürk alcanmı
üşüyom bak çok üşüyom heheheheh
hoşgördük canım ya bi sorun olmassa akşama görüşürüz
Oooh ne guzel kaynatışsınız
hic birinizin aklına da gelmemişim
küstüm hepinize ama
şaka şaka ne guzel yazmışsınız oku oku gozlerım agradı.
hepinizi cok özledim öptüm
evrenim n'aber tatlımm
online forum takibinde gördüm yazdığını geldim hii hii
Hosgeldin canimbebisim nasil
hoşbuldum canım tam çıkıyordum seni gördüm
sorma canım ya sabah başlıyor gün boyu bulantılar bitmiyor akşama rahatlıyorum ancak
bitse şu bulantılarda rahatlasam
Sabret canım benim gecer ins hemen..
aayy inşllhevrenim bende biraz dolaşıp çıkarım canım.
öpüyorum canım seni
benn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmburdaaa heryerrr karr olmuşş millet kartopu bile oynamşş amaa benn yeni uyandmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?