hahaaaa iyii barii canımm sevndimmm gelincedee görrsün zatenn bitanee elbisee aldımm umarım olur bedeniii parfümm aldımm mutfak önlüğü diktimm hediye kesesi diktm sonraa bide takı aldım kolyee küpe yüzük takımm bukadarrcıkk beğenrmisin bilmyrm yaa çok riskli bu hediyee işi ben beceremem hiççsevgilimede hediyee almamm hiçç gideriz beraber beğenirr ben alırımm anlaştık böylee alıyozz hediyeyii birbirimize ufak tefek şeyler alıyz tabidee sormaa canımm beni takip ediyoo çok merak ediyomşş ne konştuğumuzu falann aradaa bakıyoo böylee
off ablaaa yaa offfffffffffffffffffffffffffff özürr dilerimm ablayaa oflanmazzz
kızzz tweetyy esleminn hediyee kesesininn resminee iyi bakk dikerkenn seni andımmmm
canımm berenn senin kurbanınn hediyeleri hazırr yolluycak deyncee banaa yaa melez yadaa vuslat ablaa gibi geldi amaa off bilemyrmkii evrenmde olablrr bilmyrmm hiçç
keşkee biride ben olsaydımm
kızzz tweetyy esleminn hediyee kesesininn resminee iyi bakk dikerkenn seni andımmmm
kim:26::26::26::26:
off ablaaa yaa offfffffffffffffffffffffffffff özürr dilerimm ablayaa oflanmazzz
canımm bedenii elbise bedenii 2miydi neydii göğüss kısmı olursaa olur heraldee yaaa aynısından kendimede siparş verdimm gelmiş aradılardaa gidip alamadım dahaa telaştann inşallahh olurr canım yaa olmazsadaa valla yollaa değiştreymm yadaa bii sevdiğinee olacak birinee hediyee et sendee hediyeyi hediyee etmek sevapmşş annemm derdii heppBedeni kaç canım,malum kilo sorunum var yaaOlmasa bile sağlık olsun,sıkmaya değmez o güzel canını
Kesene bereket şimdiden canım
Ben kıyafet almadım kurbanıma hiç,beden sorunu olur diye,yinede belli olmaz belki kafama eserse alırım olmazsa başka şekilde değerlendirirÇok hoş bir atkı aldım süslü masmavi Takılar,oje,roll on,evine hoş bir süs eşyası ve diğer aldıklarımı söylemiyim,anlaşılmasın kurbanım Ayy inşaallah beğenir ya
kızz kese tüldenn üzerindee tweety varr ondann aklımaa hep sen geldinn dikerkennhani nirde haniii ne diye andin kiz
biliyorumm ablacımmmmmtatlım sen yollamıştın zaten o zamanberen göndermeyenlerin isimlerini yazdı ya
ben onlardan dedim içlerinde katilimin olmasını istediğim kişiler var diye
Ayy nerde kesem,hadi hadi göster çabuk onla bari hasret gidereyim kuzum yaaa
ya katilin olmasini istedigin kisiyi niye soylemiyonsöylemeeeeeeeeeeemmmmmmmmm
ayy kızz yerim seni bennnede ince düşünceliymiş tatlımm
tam benlik hediyeymis hacanımm bedenii elbise bedenii 2miydi neydii göğüss kısmı olursaa olur heraldee yaaa aynısından kendimede siparş verdimm gelmiş aradılardaa gidip alamadım dahaa telaştann inşallahh olurr canım yaa olmazsadaa valla yollaa değiştreymm yadaa bii sevdiğinee olacak birinee hediyee et sendee hediyeyi hediyee etmek sevapmşş annemm derdii hepp
kızz kese tüldenn üzerindee tweety varr ondann aklımaa hep sen geldinn dikerkenn
biliyorumm ablacımmmmm
canımm yaa resmini çekmedimkii amaa bende yokk
Aaa kim bu ziyaretçiler,okumayın gelin aramıza amaaa
canımm bedenii elbise bedenii 2miydi neydii göğüss kısmı olursaa olur heraldee yaaa aynısından kendimede siparş verdimm gelmiş aradılardaa gidip alamadım dahaa telaştann inşallahh olurr canım yaa olmazsadaa valla yollaa değiştreymm yadaa bii sevdiğinee olacak birinee hediyee et sendee hediyeyi hediyee etmek sevapmşş annemm derdii hepp
canımm yaa resmini çekmedimkii amaa bende yokk
söylemeeeeeeeeeeemmmmmmmmm
gelemezkiiii biri erkekkkkkkkkkkkkkeslemcimm senin kocandaa kızıyomu sanaaa ne anlıyosun burdan girmee bnmle ilgilenn diyomuuu
ya katilin olmasini istedigin kisiyi niye soylemiyon
tam benlik hediyeymis ha
söylemeeeeeeeeeeemmmmmmmmm
Zaten göğüslerden girerse olmuş demektir,maşaallahları varBelim ince ama onlar felaket
Şimdi olmazsa sonra olur canım,iki gündür rejim yapıyom ve çok azimliyim,vericem bu kiloları
birini söledim yaa eslemdidiğerini söyleemeeemm
seviliyorsunn ablacımmmmmmmm muckk muckkk ohhhh bebişidee öptümmm
gelemezkiiii biri erkekkkkkkkkkkkkkeslemcimm senin kocandaa kızıyomu sanaaa ne anlıyosun burdan girmee bnmle ilgilenn diyomuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?