Berenli Saatler :)

Bedeni kaç canım,malum kilo sorunum var yaa Olmasa bile sağlık olsun,sıkmaya değmez o güzel canını

Kesene bereket şimdiden canım

Ben kıyafet almadım kurbanıma hiç,beden sorunu olur diye,yinede belli olmaz belki kafama eserse alırım olmazsa başka şekilde değerlendirirÇok hoş bir atkı aldım süslü masmavi Takılar,oje,roll on,evine hoş bir süs eşyası ve diğer aldıklarımı söylemiyim,anlaşılmasın kurbanım Ayy inşaallah beğenir ya

canımm berenn senin kurbanınn hediyeleri hazırr yolluycak deyncee banaa yaa melez yadaa vuslat ablaa gibi geldi amaa off bilemyrmkii evrenmde olablrr bilmyrmm hiçç

keşkee biride ben olsaydımm

tatlım sen yollamıştın zaten o zaman beren göndermeyenlerin isimlerini yazdı ya
ben onlardan dedim içlerinde katilimin olmasını istediğim kişiler var diye

canımm bedenii elbise bedenii 2miydi neydii göğüss kısmı olursaa olur heraldee yaaa aynısından kendimede siparş verdimm gelmiş aradılardaa gidip alamadım dahaa telaştann inşallahh olurr canım yaa olmazsadaa valla yollaa değiştreymm yadaa bii sevdiğinee olacak birinee hediyee et sendee hediyeyi hediyee etmek sevapmşş annemm derdii hepp
hani nirde haniii ne diye andin kiz
kızz kese tüldenn üzerindee tweety varr ondann aklımaa hep sen geldinn dikerkenn
tatlım sen yollamıştın zaten o zaman beren göndermeyenlerin isimlerini yazdı ya
ben onlardan dedim içlerinde katilimin olmasını istediğim kişiler var diye
biliyorumm ablacımmmmm
Ayy nerde kesem,hadi hadi göster çabuk onla bari hasret gidereyim kuzum yaaa

canımm yaa resmini çekmedimkii amaa bende yokk

söylemeeeeeeeeeeemmmmmmmmm

ayy kızz yerim seni bennnede ince düşünceliymiş tatlımm
ya katilin olmasini istedigin kisiyi niye soylemiyon
tam benlik hediyeymis ha

Zaten göğüslerden girerse olmuş demektir,maşaallahları var Belim ince ama onlar felaket

Şimdi olmazsa sonra olur canım,iki gündür rejim yapıyom ve çok azimliyim,vericem bu kiloları

gelemezkiiii biri erkekkkkkkkkkkkkkeslemcimm senin kocandaa kızıyomu sanaaa ne anlıyosun burdan girmee bnmle ilgilenn diyomuuu

benimki ilk baslarda kiziyordu,ne anliyorsun sabah aksam ordasin diyordu,simdide laptop ondaysa istersem ne yapacaksin diyor bende ver bende birseylere bakayim diyorum oda sanki neye bakican kadinlar kulubu ne varsa orda diyo falan

söylemeeeeeeeeeeemmmmmmmmm

ayy kızz yerim seni bennnede ince düşünceliymiş tatlımm

Zaten göğüslerden girerse olmuş demektir,maşaallahları var Belim ince ama onlar felaket

Şimdi olmazsa sonra olur canım,iki gündür rejim yapıyom ve çok azimliyim,vericem bu kiloları

kızz inşallahh olurdaaa facetekii resmndee böylee şişko gibi durmuyonkii bennondann çok büyük almadımmm olur gibi geldii yaaaa boydan elbisee üzerinee ceketlee falaann hoş oluyo kapalılardaa amaa benn çıplakk çıplakk giyicemmmmsonradaa yanacammm

gelemezkiiii biri erkekkkkkkkkkkkkkeslemcimm senin kocandaa kızıyomu sanaaa ne anlıyosun burdan girmee bnmle ilgilenn diyomuuu

Aa o erkeğe söyle çıksın artık,bazen dengesiz konuşabiliyoz

Canım ben dert topiklerine dalınca kızıyo girme diye,bide bu bikaç aydır illuminatiye taktım,faceden falan bakıp duruyom hep deşifrelere,orda gördüğü anda aha yakaladım yine diyo,kafana takıyosun girme diyo ama işte ben giriyom yinede

Haa bu arada onunla ilgilenip giriyom zaten,mesela şimdi mışıl mışıl uyuyo,uyuttum öyle girdim

o degilde tamam 1isi tweestin manitasi diger ziyolar kim ya 1 degil 2 degil abooooo

kızlar ben yatıyorumm öpüyorum hepinizi
iyi geceler tatlı rüyalaaaaaaaarrrrrrr
inşallah rüyamda katilimi görürümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…