Berenli Saatler :)

Ayy canım genetik malesef belim ince,basenlerin maşaallahı var,e bide yemeyi yapmayı mutfağı çok seviyorum,çok kolay kilo alıyorum Fazlalıklarım var,boşuna mı boydan fotomu koymuyorum

Yaza kadar daha çok zaman var,belli mi olur kapanırsın belki,hakkında hayırlısı canımm

kızz sormaaaa yaaa bendee derdim varaa girdiğimdeee sevgilimm oduncanımmm neler çekiyoduu ordaa biri sevgilisine böylee yapmş aldatmş evlilerden kocası aldatanları falan takıp kafamaa burnndan getrdmm onunn ozamann çok kızıyodaa burayaa ses etmiyo pek işine geliyoo onu rahat bırakıyrum ders çalşıyo amaa fazla rahat bırakmşmm sanırımmm korkmşş bende bakıcam ne konşynzdaa beni unutysunn ddedii dimi aşkımm en başndanmı başladı yoksaa okumayaa nee

kızlar ben yatıyorumm öpüyorum hepinizi
iyi geceler tatlı rüyalaaaaaaaarrrrrrr
inşallah rüyamda katilimi görürümm

Rüyanda görmeye gerek yok ablacım,faceye gel sende gör boy boy hepimizi

Sende öpülüyosun,çok seviyorum ben seni yaa

Hadi hayırlı geceler,Allah'a emanet ol

herşeyinn hayrlısı canm yaa bi dk sonramz belli değil sonçtaaaaa herşeyy olablrrr
benimki ilk baslarda kiziyordu,ne anliyorsun sabah aksam ordasin diyordu,simdide laptop ondaysa istersem ne yapacaksin diyor bende ver bende birseylere bakayim diyorum oda sanki neye bakican kadinlar kulubu ne varsa orda diyo falan
kızzz sormaa banadaa napıyosun aşkım desee netteymm diyorumm nettee nerdesin onu deee sen yinemii kk yaaa off diyooo
kızlar ben yatıyorumm öpüyorum hepinizi
iyi geceler tatlı rüyalaaaaaaaarrrrrrr
inşallah rüyamda katilimi görürümm
ablacımm iyi gecelerrrrrrr tatlı rüyalarrr
ben sadece ziyaretçiyim

kızz konşsanaaa neden sess vermiyonn ordann izliyonnn aaaaa gell kaynaşş kimsinn nesinn kimlerdnsnn nerdnsnnnn de bakıyımmm

Kocam bana girme okuma o topikleri deyince ben ne diyom hemen biliyomusun,aşkım sanada anlatıyom ne kocalar var ya,onları okudukça senin kıymetini daha iyi anlıyom diyorum Konu kapanıyo

En baştan başladıysa sabahı eder kesin

kiz demin bahsettigin ilumantiyemi ne o ne oyle be ALLAH KORUSUN !

kiz demin bahsettigin ilumantiyemi ne o ne oyle be ALLAH KORUSUN !

Son zamanlarda hep ondan bahsediliyo ya canım,illuminati her yerde sembolleriyle falan,bi araştırsan aklın durur,nerelere kadar sızmışlar;,ne planları varmış neler yapmışlar ve dahasını hedefliyolar,Allahım her türlü şerden korusun,zalimlerin zulümlerine fırsat vermesin canım

AMINNNNNNay ben simdi herseye herkesin kiyafetine dikkat ederim o tek goz varmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…