kızçelerim ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor iyi geceler allah rahatlık versin
anneniz sizi seviyor
Ablam bugün yağmur yağmasa bende almaya gidecektim bebişe ama hiç çıkmadım dışarıya.Yarın alacağım inş. ilk deneyiyimim olacaka hataları görmezden gelirsin artık
ahahhaaakız var ya ben de bazen markafoni, trendyol falan gezerken bişeyi çok beğeniyorum mesela ama inş. tükenmiştir diyorum almayayım diye çünkü tükenmemişse dürter beni alayım diye. Almayınca da aklıma takılıcak. beğendiğim şey tükensin diye dua ettiğim oluyo zaman zaman. Öyle de bi deliyim yani
internetten mi aldın canım yoksa mağazadan mı? :26:
Amanınnn ikincisi çok tatlıı maşallah
Ama ilki büyük değil mi biraz:26:
Niye ikiside erkek çocuğu için ya pembişde alsaydın
İnşallah giydirmek nasip olur yaa Rabbim gönlüne göre versin canım benimm
Eveett kızlar,bunlarda benim doğmamış bebeklerime aldığım cicilerBu oğluşum içinn Eki Görüntüle 349486 Bu da arkası Eki Görüntüle 349487 Bu da kızım için,alt üst takım Eki Görüntüle 349488 Bu üstü Eki Görüntüle 349489 Bu da altı Eki Görüntüle 349490 Mevlam inşaallah hayırlı ve en kısa zamanda,içlerine girecek hayırlı evlatlar nasip eder
Hadi cümleten hayırlı geceler
Allah'a emanet olun hepinize tatlı rüyalarr
Yok canım bizim burada toptancı var oradan almıştım ben.Ama içi falan çok güzel çok beğendim buradada sorduuğumda 45-50-35 civarındaydı
eğer beğenerek kullanıyorsan problem yok kuzum, rengi de çok güzelmiş. Çoğu renk kıyafetle rahatlıkla takarsın sen de güle güle kullan canım[/COLOR]
Eveett kızlar,bunlarda benim doğmamış bebeklerime aldığım cicilerBu oğluşum içinn Eki Görüntüle 349486 Bu da arkası Eki Görüntüle 349487 Bu da kızım için,alt üst takım Eki Görüntüle 349488 Bu üstü Eki Görüntüle 349489 Bu da altı Eki Görüntüle 349490 Mevlam inşaallah hayırlı ve en kısa zamanda,içlerine girecek hayırlı evlatlar nasip eder
Hadi cümleten hayırlı geceler
Allah'a emanet olun hepinize tatlı rüyalarr
İstiklal de her rengi var canım 20 tl ydi orda da
İyi gecelerrr Berenimmmmm Allah rahatlık versinnnn
Ben de kaçıyorum artık kızzlarrrr duş almam lazımmmm erkek arkadaşımla buluşcaz sabah
Herkese iyi gecelerrrrrrrrr
İyi geceler canım Allah rahatlık versin
Bende çıkayım yahu eslemmmmm seni bekliyorum hadi gelllllllll
iyi gecelerr bitanemmm Allah rahatlık versinn
yavrucuklarında seni seviyorr şekerrr
elifiimm duymamış olayımm ne hatasıı canım benimm benim için değeri bambaşkaa
aman da amannn ne tatlıymışşş.. Rabbim bu cicileri giyecek sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
AY insALLAH kisa zamanda anne olurda giydirirsin bebisine
çok güzel ciciler tatlımmRabbim inşallah sanada en kısa zamanda hayırlısıyla verir bebişini canım
inş. alnımın akıylada çıkarım anneme de sorarım ama yardım etmesin ben yapıcam
ayy ayy teyzesi yesin bunları yaaa.Canım inş. hayırlı evlat sahipleri olurusnuz inş.
Bende çıkıyorum herkese hayırlı geceler dilerimm.Allah rahatlık versin tatlı tatlı rüyalar
Bende çıkıyorum herkese hayırlı geceler dilerimm.Allah rahatlık versin tatlı tatlı rüyalar
Elimi tut bacım beraber çıkalım
Herkese hayırlı geceler, tatlı rüyalar....
birazdan bol limonlu patates salatası yapıcam kızlar
BAnada yolla Berenimmm
özledim seni nassssınn iyimisinnn aNTEP fıstığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?