olurmu hiç ya bebek teni ne kadar hassas bi kıyafeti kaç gün giydiriceklermiş ki
ben hergün başka cici giydiriyodumazızık ağzı aksa hemen yeni kıyafett
Aslında denemek lazım burada ucuzcu bi ayakkabıcı avr diyorum alayım oradan bi topuklu evde deneye deneye öğreneyim iyi olur demi:26::26:
Ben sevmiyorum benimde var öyle küçük topuklu ama rahat edemiyorum yakışmıyormuş gibime geliyo.
19.90TL canım ama hepsi tükendi
Alttakinin pembesini aldım ben de
Güle güle kullan canım yukarıdakiler daha güzelmiş
Aslında denemek lazım burada ucuzcu bi ayakkabıcı avr diyorum alayım oradan bi topuklu evde deneye deneye öğreneyim iyi olur demi:26::26:
Ben sevmiyorum benimde var öyle küçük topuklu ama rahat edemiyorum yakışmıyormuş gibime geliyo.
bende bebişe yelek başlıcam bitince fotosunu koyarımm
bakim beğenecekmisinizz
sağol kuzumalttakinden de alayım dedim ama onun askısını beğenmedim. Zincir askı ama zincir de çok adi duruyodu kopar 2 günde
evet canimmmay çok şık ya pantolon ve üstüne beyaz bir tişört altına bu çok yakışır ya
tessekurler bende bir takimin altina almistim yurumek zor ama mecburBayılıyorum pudra rengi ayakkabılara ama daha hiç alamadım
Güle güle kullan kızzzz
ayy cok guzeller
INSALLAH kalayimda varsin giymeyeyim zaten zor yuruyorum topukluylaTiwim çok şıklarrrrrrrr
Yaa tamda benim favori rengimmm
bende istiyorummmmmmmmm
Güle güle giyin tatlım
Ama inşallah hamile kalırsında giyinemzsin bu ayakkabıyı
doğurduktan sonra giyer oda
aaa nereye yakızçelerim ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor iyi geceler allah rahatlık versin
anneniz sizi seviyor
zaten param da yok ki bu günlerde olsun iyiki tükenmiş canım
Bendede var benzeri ama ben 30liraya almıştım bide 50den inmişti
Bendede var benzeri ama ben 30liraya almıştım bide 50den inmişti
kızçelerim ben çıkıyorum gözlerim kapanıyor iyi geceler allah rahatlık versin
anneniz sizi seviyor
anneniz sizi seviyor
Ohh ne güzel vuslat ablacığım mis gibilerdidir şimdi senin çocukların bebekken
Burcu burcu kokuyorlardıdır bebekkenn
anneniz sizi seviyor
Güle güle kullan canım
Yeşilide şıkmış ama
ayy cok guzeller
İstiklal de her rengi var canım 20 tl ydi orda da
İyi gecelerrr Berenimmmmm Allah rahatlık versinnnn
Ben de kaçıyorum artık kızzlarrrr duş almam lazımmmm erkek arkadaşımla buluşcaz sabah
Herkese iyi gecelerrrrrrrrr
benimkiler biraz tikli gibi oldular yaa sayemde sürekli üst değiştirdiğim için onlarda üzerlerine su bile damlasa azcık bu ıslandı çıkarıcam diyolar bende kızıyorum bu sefer çocuklara
Eveett kızlar,bunlarda benim doğmamış bebeklerime aldığım cicilerBu oğluşum içinn Eki Görüntüle 349486 Bu da arkası Eki Görüntüle 349487 Bu da kızım için,alt üst takım Eki Görüntüle 349488 Bu üstü Eki Görüntüle 349489 Bu da altı Eki Görüntüle 349490 Mevlam inşaallah hayırlı ve en kısa zamanda,içlerine girecek hayırlı evlatlar nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?