orduya gelmiştin canım buluşmuşuz geziyoruzz falan sonra diyorum gel kk ya girelim kızları çatlatalımm diyorumm
geleceğimi gördüm acep:26:
canım ben onlara kötü olan herşeyi işliyorum küçüklükten berii zaten
örnekler vererek anlatıyorum özellikle kendimi örnek veriyorumm bende çok saftım başımdan öyle şeyler geçtiki
artık çok fazla sertim hatta bazen eskilerin acısını eşimden çıkarıyorum
hoşgeldinn canım benimm
tivitim selammmmmmmmmmmmm
hoşgeldin tatlımmm
ayyy ne güzel olurduuu
ayyy ablam ne güzel olur valla allah nasip kısmet ederse bi işe girsem düşünüyorum valla
kızlarrrr tivittimmm takipte sizlere çok selamı varr.El sallayın
Tivitiiiiiiiiiiiiii
Noldu ki tivitiyeeeee
bugün bir oyun başlatıyorum anketi herkes doldurcak birbirimizi daha iyi tanıcaz kızlar hadi bakalım
en sevdiğiniz yemekler .Hımmm çok yemek seçmem ama taze fasulyeye ve pırasa yemeğine hayır demem
en sevdiğin renk: Siyah, parlement mavisi, toz pembe, ve mavi
şuna çok kızarım dediğin şeyler nelerdir: Kalp kıran bir kişiyi bile bile üzen kişilere çok kızarım.Bide yalan
en sevdiğiniz atasözü yada sık kullandıgınız atasözü: Doymayacağın yere açlığını belli etme.
anlaşamadıgınız burçlar:Yok.Koçlarla bazen
anlaştıgınız burçlar?:burç önemli değil insan olsun
erkeklerde yada (eşinizde,sevgilinizde)sevmediğiniz genel huylar: Kaba saba konuşan böyle havalı argo ve küfür eden erkekler
en çok sevdiğiniz huylarınız:nan ben bunu yanlış anlamışım.Şevkatli olmam çabuk insanlara kanmam.Kimseye kötülük düşünmemem ve dedikoducu olmamam
sevmediğiniz huylarınız:Hmmm...Tezcanlı olmam ,haksızlığa tahammül edemem, ve iyiliği olduğu gibi kötülüğüde unutamam
içinizde ukte kalmış yapamadıgınız hayaller varmıdır? varsa nelerdiraha gençim hayallerimi yerine getirebileceğimi düşünüyorum tabi sadec düşünüyorum
kendinizi 3 cümleyle kısaca tanıtınız.Öff en sevmediğim soru.
size bir tatil hediye edilmek istense nasıl bir yere tatile gitmek istersiniz.Maldivler,Floransa ve azerbaycan
günlük hayatta spor mu yok klasikmi giyinirsiniz?:Sporr
kalabalık ailem mi olsun yoksa çekirdek aile yeter mi diyenlerdensiniz: Eğer başkasının ailesi ise kalabalık ama ben doğuruyorsam çekirdek tek çocuk
en sevdiğiniz diziler? Yalan dünya, 7numara eski ama, Avrupa yakası, Criminal minds,Dexter, Monk
hayranı oldugunuz bir ünlü varmı ? varsa kim yada kimler?: Var. Serdar Gökalp, Kenan doğulu
anammm bi soruda benden bi adaya düşsen yanına alacağım 3 yakışıklı kimm
biskolata pia
.
ofelia berenBende bir ikizlerim ama
Tivitimmmde cevaplıyo kızlarr yazacam ben onun için sizlere
.
ofelia berenBende bir ikizlerim ama
Tivitimmmde cevaplıyo kızlarr yazacam ben onun için sizlere
bugün bir oyun başlatıyorum anketi herkes doldurcak birbirimizi daha iyi tanıcaz kızlar hadi bakalım
en sevdiğiniz yemekler ? Sarma..Mantı..Börek..Kebap çeşitleri
en sevdiğin renk: Kırmızı
şuna çok kızarım dediğin şeyler nelerdir? Haksızlık...Bencillik...Şımarıklık...Sorumsuzluk...
en sevdiğiniz atasözü yada sık kullandıgınız atasözü? Ağaç yaşken eğilir.... Sükut ikrardan gelir... Alma mazlumun ahını,çıkar aheste aheste....
anlaşamadıgınız burçlar İkizler...Terazi... (Anlaşamam demeyelimde,o burçta olan iki kişiden hoşlanmıyorum pek)
anlaştıgınız burçlar Aslan...Başak...Boğa...
erkeklerde yada (eşinizde,sevgilinizde)sevmediğiniz genel huylar? Eşimde sevmediğim huy var diyememGenel olarak erkekler,daha çabuk kalp kırabiliyorlar ama
en çok sevdiğiniz huylarınız? Cömert,açıksözlü,yardımsever oluşum
sevmediğiniz huylarınız ? Çok sinirliyim
içinizde ukte kalmış yapamadıgınız hayaller varmıdır? varsa nelerdir Var malesef,arkadaşımla eğitimimizi tamamlayıp,yurtdışında görev yapmak
kendinizi 3 cümleyle kısaca tanıtınız Dürüst...İnatçı...Kocasına çok aşıksize bir tatil hediye edilmek istense nasıl bir yere tatile gitmek istersiniz Umre'ye gitmek isterim.. Onun dışında adalara,ormanlara vs sessiz gizemli yerler tercihimdir
günlük hayatta spor mu yok klasikmi giyinirsiniz? Ortaya karışık
kalabalık ailem mi olsun yoksa çekirdek aile yeter mi diyenlerdensiniz? Kalabalık ailem olsun,ikizlerim dördüzlerim beşizlerim olsun
en sevdiğiniz diziler? Yer Gök Aşk...Yalan Dünya...
hayranı oldugunuz bir ünlü varmı ? varsa kim yada kimler? Yok,onlar bana hayran olsun
ay sahimi kuzucum bir an önce gelsin tivitim yaaaaaaaaa
kuzum valaha sen hariç diğer tüm ikizlerle anlaşamıyorum olmuyoooo
hoşgeldin tatlımmm
kızlarrrr tivittimmm takipte sizlere çok selamı varr.El sallayın
ben cevaplıyorum.Serdar gökalp olsun gerisine gerek yok ama yinede yazayım.
Ji jin Hee
dahaaaa yok nan amma tok gözlüyüm
Ayın 20sinde 23:00dan sonra gelecek canım
tamam o zaman
Kızlar lahana dolması sevenleriniz varmış galiba,bayılırım bendeBuyrun bakalım kendi ellerimle sardım Eki Görüntüle 350110
Kızlar lahana dolması sevenleriniz varmış galiba,bayılırım bendeBuyrun bakalım kendi ellerimle sardım Eki Görüntüle 350110
bitanem senle alakalı diyil yaaaaaaaaaaa ben senınle e guzel anlaşıyorum ama
benden de cok selam soyle tıvıtımeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?