bende başakımmmmmmmm
ayy benim 8senelik cancazımm başak burcu bide babam başak burcu.Titizlikleri ve didikleme huyları haricinde süperler
Ablaa bende Aslanımm
Benim erkek arkadaşım yay vuslat ablacım o yüzden yazdım onu ironi olsun diye
Yoksa en arkadaşım da yaydır bana zıt olsalar da severimmm
Koca bi tabak yogurtlu makarnayı kaptım geldim
Gelsin kilolarrr:18::18::18:
ay canım benım ne yazık ki bende de var o huylar.ayy benim 8senelik cancazımm başak burcu bide babam başak burcu.Titizlikleri ve didikleme huyları haricinde süperler
Kardeşim başak benim
En sevdiğim huyu asla sır çıkmaz ağzı çok sıkıdır
ayy benim 8senelik cancazımm başak burcu bide babam başak burcu.Titizlikleri ve didikleme huyları haricinde süperler
Benim bacım niye pasaklı ki
kızlar bide ben karadeniz lokantasına gittim ünlü bir yer yemekleri muhteşem bir yer bayıldım kara lahana sarmasına yaaaaaaa
Eki Görüntüle 350112
of bende çok acıktım ama bugün yedikerimi saysam yuh beren daha ne yiceksin diceksiniz
ama bi başak tanıdığımda titizliğiyle deli eder herşeyi hergün yoklar
kızlar bide ben karadeniz lokantasına gittim ünlü bir yer yemekleri muhteşem bir yer bayıldım kara lahana sarmasına yaaaaaaa
Eki Görüntüle 350112
Eki Görüntüle 350112
Ayy babam acayip titiz ve düzelidir herşeyin yeri olacak
hımmm bizim lahana dolması.Buna iç yağı yada kuyruk yağı katılmadığı takdirde çok severim
Ayy babam acayip titiz ve düzelidir herşeyin yeri olacak
hımmm bizim lahana dolması.Buna iç yağı yada kuyruk yağı katılmadığı takdirde çok severim
Ben de bugün baya bişiler yedim canımm. Normalde çok yavaş yemek yerim ben
ama öyle bi acıkmışım ki ilk defa benimkinden önce yemeğimi bitirdim, hatta üstüne tatlı bile yedim
kızz dögeriinnn seni heeeeağzımın suyu aktı sildim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?