saat 10 gibi sütünü içti uyuttum 11e kadar salladım yatağına bıraktım bıraktığım gibi açtı gözleri yine aldım ayağıma saatlerdir sallıyorum hala uyumadı nabıcam ben ya böle nerde hata yapıyorum ben delircem artık her gece aynı şeyuyumamak için direniyor bende uyumamak için direniyorum mecburen ayaklarım koptu yaaa
saat 10 gibi sütünü içti uyuttum 11e kadar salladım yatağına bıraktım bıraktığım gibi açtı gözleri yine aldım ayağıma saatlerdir sallıyorum hala uyumadı nabıcam ben ya böle nerde hata yapıyorum ben delircem artık her gece aynı şeyuyumamak için direniyor bende uyumamak için direniyorum mecburen ayaklarım koptu yaaa
Canım yanlış hatırlamıyorsam daha öncede uyku yönünden şikayetçiydin,acaba başka bir rahatsızlığı olabilir mi,doktora götürmüş müydün :26:
iyi geceler eenn güzel anne
benim küçük kız da öyleydi tatlımm
sabaha kadar sallardım 4-5 te uyuyodu gündüzde akşama kadar uyanmıyordu emzirmek için zorla uyandırıyordum valla
bazen müzikle sakinleşiyodu slow müzikleben karnımdayken alıştırcam müziğe anne karnında bile müzik sakinleştiriyormuş bebişi
milyonumm bu arada albümdeki fotoya yorum yapmışsın çok teşekkür edrim canım
Allah hepimizin herkesin mutluluğunu daim etsin inşallahh
kız tweety yedin banı yine dedim ama sana dimi ben 1 2 3 tıp diye
kızlar bu arada elifimin selamı var size
eliff gelmiyomu kii:26:ya bu arada elifiimm hediyelerini aldımı merak ettim resim koymamışta hala
almadımı yok sa
berenimm albüme ekledim fotoyu
bu arada 49 kg den 53 kg ye çıkmışım
vuslatcım ben senin resmini göremiyorum facede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?