Berenli Saatler :)

vuslatım gördüm resimlerini bir kızın babaya bir kızın sana benziyor
allah bağışlasın karnında büyümüş oh oh

eliff gelmiyomu kii:26:ya bu arada elifiimm hediyelerini aldımı merak ettim resim koymamışta hala
almadımı yok sa

yok ablam henüz gelmedi.Ablam güzelleşmişin sanki erkek mi olacak ki:26::26: zaten hep güzeldi de ablam bi parlaklık gelmiş yüzüne

tatlim kk profil albumune ekledim ordan gorebilirsin yuzume bakma ama kotu oldu yuzum kiz heralde guselligimi aldisabah dr gidicem insallah belli olur cinsiyeti

vuslat çatlıyorum valla hadi ver haberi artık belli oldumu

yaşın kaç senin yahu pekte genç gösteriyosun eminmisin bu üç çocuğu senmi doğurdun =)))tü tüü maşallaah 4.cüde yolda

Son düzenleme:

yok ablam henüz gelmedi.Ablam güzelleşmişin sanki erkek mi olacak ki:26::26: zaten hep güzeldi de ablam bi parlaklık gelmiş yüzüne

vuslatcım sana nie abla abla diolar anlamadım sen sanki 21 gösteriyosun:26::26:

valaha çok genç gözüküyo ya ben doğursam 3 çocuk mahfolorum

vuslat çatlıyorum valla hadi ver haberi artık belli oldumu

yaşın kaç senin yahu pekte genç gösteriyosun eminmisin bu üç çocuğu senmi doğurdun =)))tü tüü maşallaah 4.cüde yolda

kızlarr çok teşekkür edrim o sizin güzelliğinizz canlarımm benimm
moral verdiniz bana
yaşım 33 milyonumm
kızlar dr kıza benziyor dedi ama net birşey söylemedi 1-2 hafta geçsin o zaman belli olur dedi
yarın yine gidicem tahlil sonuçlarımı göstericem

ayyyyyyyy ilk ben gördüm offmaşallah kafasını filan gördüm yaaaa

evet tatlımm koca kafalıı dimibayağıda kıpır kıpırdı ultrasonda izlerken maşallah

vuslatım bence kız olcek

benimde içime kız diye doğuyor ama yine de yanılgı payı var dr net söylemedi
1-2 hafta daha beklicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…