Berenli Saatler :)

kendim cizseydim boyle bisi yapamazdim herhalde:1::1:

cokk ilginc yaaaa

Bi tane konu var onu okuyorum korunma yöntemleri diye
Prezervatifle hamile kalan varmış yahu yuhh millette ne bünye var:44:

:26::26::26: canim bence ozaman o prezervatif yirtilmis falandir yaaa yoksa nasil hamile kalinsin kiiii:27::27::27:

evet yaaa cok ilginc wallaa.....

yaa kahvemi ictim ve bitince kapattim ---faldan anlamam bakmam da... neyse sonra actim fincana baktim sonra tabaga bakim dedim ve kahveyi dokuncee birden bi sekil aldiii:53::53::53:
ablama gosterdimm bakkkk ne goruyorsun.. oda cokk sasirdii.. bende faceye koymak istedim:1::1::1:

Evet ya 3 tane kadon varmış gibi sanki
sENİN AİLEN yanında mı evrenim ayy ne güzel hep berabersiniz
çOK ŞÜKÜR YALNIZLIK ÇEKMİYORSUN

:26::26::26: canim bence ozaman o prezervatif yirtilmis falandir yaaa yoksa nasil hamile kalinsin kiiii:27::27::27:

aY evT yA ilginç gerçekten
bizde evlendiğimizden beri öyle KORUNUYORUZ
eN iyisi en temizi valla bide en masumu bence:17:

Evet ya 3 tane kadon varmış gibi sanki
sENİN AİLEN yanında mı evrenim ayy ne güzel hep berabersiniz
çOK ŞÜKÜR YALNIZLIK ÇEKMİYORSUN
canim butun aylem akrabalarim hemen hemen hepsi burda.. dedemle nenem turkiyedelerdi ama simdi onlarda geliyorlar buraya hep... ama bir tek canim kocammm turkiyede:43::43:
aY evT yA ilginç gerçekten
bizde evlendiğimizden beri öyle KORUNUYORUZ
eN iyisi en temizi valla bide en masumu bence:17:

canimm yaa bizde ilk baslarda onla korunuyorduk ama suan hap kullaniyorum... sanki hap daha kolay yaa:26::26:

canim butun aylem akrabalarim hemen hemen hepsi burda.. dedemle nenem turkiyedelerdi ama simdi onlarda geliyorlar buraya hep... ama bir tek canim kocammm turkiyede:43::43:

canimm yaa bizde ilk baslarda onla korunuyorduk ama suan hap kullaniyorum... sanki hap daha kolay yaa:26::26:

En önemlisinden ayrısın yani
Benim eşim annem babamdan önce gelir dediğimde bazıları kızıyo
Senin içinde öyle mi?
Kız hapa iyi değil diyorlar yan etkisi çokmuş

Senin içinde öyle mi?

kızlar karışmak gibi olmasın ama 4 yıl hap kullandım ben.yasmin...ama hala hamile kalamadım..7 aydır içmiyorum cnm

Tüylenme sivilce kilo alımı kuruluk gibi yan etkiler yaptımı peki canım?

yok cnm ben okunuda şanslıydım çok şükür bir problem olmadı bende..hapı bırakirken doktora gittim doktor korkma 1 ay içindede hamile kalabilirsin 1 sene sonrada dedi..benim 7 ay oldu

Senin içinde öyle mi?
yaa ben kocami cok seviyorum ve o olmadi zaman yani gun icersinde onun sesini duymadigim zaman kendimi cok kotu hisediyorum... aylemi de cok seviyorum onlarda cok onemli benim icin hep yanimda bana destekler ama benim yaslanacagim kisi kocam.. omrumu gecirecegim kisi kocam... ne kocam once geliyo nede aylem ikisinin yeride ap ayri benim icin...

kızlar karışmak gibi olmasın ama 4 yıl hap kullandım ben.yasmin...ama hala hamile kalamadım..7 aydır içmiyorum cnm

yaa haplar da yan etkisi var ama bilemiyorum yaa benim suan hamile kalmamam lazim daha kocam yanima gelecekte vizesi oturmasi falandi filandi olacakda ve hersey yolluna girecek ondan sonra bebek dusunebilirim... isimi sansa birakmakda istemiyorum kondum kullaniyorduk ama esim rahat etmiyo. korkuyorum tabikide ilerde etkilemesinden ama suan kullanmaya devam etmeliyim haplari... canim benim ablamda yasmin kullaniyordu ve bebek istediginde birazcik zaman gecmisti diye hatirliyorum...

yok cnm ben okunuda şanslıydım çok şükür bir problem olmadı bende..hapı bırakirken doktora gittim doktor korkma 1 ay içindede hamile kalabilirsin 1 sene sonrada dedi..benim 7 ay oldu

Bünye meselesi demekki canım
Peki çocuğun var mı hiç?

bendede suan cok sukur o tur yan etkileri olmadii ama birazcik kilo aldim ..istahim acildi sankiii:1::1:

yok öle iştah falan açılmadı bende sadce ilk başladığımda ilk iki gün midem bulandı geçti hemen ama..daha çocuğum yok cnmmm..inşallah olsun istiyorum hayırlısıyla.

yaa ben kocami cok seviyorum ve o olmadi zaman yani gun icersinde onun sesini duymadigim zaman kendimi cok kotu hisediyorum... aylemi de cok seviyorum onlarda cok onemli benim icin hep yanimda bana destekler ama benim yaslanacagim kisi kocam.. omrumu gecirecegim kisi kocam... ne kocam once geliyo nede aylem ikisinin yeride ap ayri benim icin...

yaa haplar da yan etkisi var ama bilemiyorum yaa benim suan hamile kalmamam lazim daha kocam yanima gelecekte vizesi oturmasi falandi filandi olacakda ve hersey yolluna girecek ondan sonra bebek dusunebilirim... isimi sansa birakmakda istemiyorum kondum kullaniyorduk ama esim rahat etmiyo. korkuyorum tabikide ilerde etkilemesinden ama suan kullanmaya devam etmeliyim haplari... canim benim ablamda yasmin kullaniyordu ve bebek istediginde birazcik zaman gecmisti diye hatirliyorum...

Haklısın cnm sizin işler karışık biraz sizin bebeğe vaktiniz var daha
İnşallah bir an önce kavuşursunuz ama
Peki bu hap kullanımı adetken kesiyor musun_

yok öle iştah falan açılmadı bende sadce ilk başladığımda ilk iki gün midem bulandı geçti hemen ama..daha çocuğum yok cnmmm..inşallah olsun istiyorum hayırlısıyla.

canim ins bebegin olur ama korkma bence cunku ablamdan hatirliyorum birazcik zaman gecmisti....

canim benim annem hap kullanmasina ragmen tam 14 sene sonra hamile kaldii ustelik hap kullaniyo iken.. yani bazende kismettir bebegin ne zaman gelecegi aslinda biz belirleyemeyiz.. rabbim ne zaman yazmissa ozaman geliyo..

İnşallah cnaım en kısa zamanda hamile kalırsında bebeğini hayırlı sağlıklı şekilde kucağına alırsın
Tedaviye doktora ihtiyaç duymadan.rabbim kimseye arattırmasın çok zor bi durum:50:

Haklısın cnm sizin işler karışık biraz sizin bebeğe vaktiniz var daha
İnşallah bir an önce kavuşursunuz ama
Peki bu hap kullanımı adetken kesiyor musun_

adet gordugum zaman 7 gun kullanmiyorum hapi.. ve 7 gun sonra tekrar basliyorum

canim ins bebegin olur ama korkma bence cunku ablamdan hatirliyorum birazcik zaman gecmisti....

canim benim annem hap kullanmasina ragmen tam 14 sene sonra hamile kaldii ustelik hap kullaniyo iken.. yani bazende kismettir bebegin ne zaman gelecegi aslinda biz belirleyemeyiz.. rabbim ne zaman yazmissa ozaman geliyo..

tabi cnm doğru..Herşey Allah.tan..hayırlısı ne ise o olsun..hap map bahane..dediğim gibi herşey Allah.tan..kısmet artık

rabbim butun isteyenlere verir inss:nazar::nazar::nazar::nazar:

kizlar gozlerim kapaniyoo ben yatiyomm

size iyi sohpetlerrr :16::16::16:
:54:

Back
X