yani ayin 24de mi herkes yollicak hediyelerii??
suan iki haftamiz var ayin 24 ne:26:yetisirmiyiz kiii:26::26:
yaa ben hediye alacagim kisiye hani dusunmek bakmak gezmek istiyorum... iki hafta yeterli olurmu acaba..
evet alsında birde o var :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ben hediye alacagim kisiye hani dusunmek bakmak gezmek istiyorum... iki hafta yeterli olurmu acaba..
Canım dur inceliyom verdiğin linkleri
Ben geldim ayoll duymuyonuz muhabbetten![]()
hoşgeldin tatlum dalmışız valla![]()
ayın 24 ü erken mi kızlar ? hepinizden bir cevap istiyorum ona göre ya kabul etcem yada süreyi uzatıcam
ayın 24 ü erken mi kızlar ? hepinizden bir cevap istiyorum ona göre ya kabul etcem yada süreyi uzatıcam
hepinizin oylarını almak istiyorum süre uzasın diyenler yazsınlar süre iyi diyenler yazsınlar oy birliğine bakıcam
Berencim bende katılayım..Ama canım arkadaşlar içinde uygunsa,okullar ara tatile girince hediyelerimizi alsak nasıl olur,memlekete gidiciiiim de ondan şettim![]()
evrenim benim kafam karıştı senin kocan ne zaman akadar ankarada canım bize kesin bir bilgi verirmisin![]()
sebep canım:26::26:
süre uzasınmı diyosun eslemcim yani
benim esim ayin 16da ankaradan ayriliyo kendi memleketine gidiyo. memlekedide Erzin/hatay..
ve esim ayin 23de danimarkaya gelicek...
esim 10/02 da donecek ordan erzine gider bi iki gun sonrada ankaraya doner..
simdi esimin aylesine yollana bilir ama utanirim ben hani kaynbaba kaynana gorecek hediye paketini falanben paketin ankaraya yollamasini isterim.. yaa biraz karisik ama soyle diyim....
bana yollicak kisi ayin 24de yollarsa ozaman esim evde olmayacagi icin paketi alamiyacak ve ev arkadaslarida evde olmaz .. yani paketi o tarihte alacak kisi yok![]()
ikinci secenek bana yollicak kisi biraz gec gonderir paketi oda subartin 10da falan![]()