Berenli Saatler :)

Canım duvara bak,en son arkadaş olunan kişiyim,Evrenin albümünün tam üstünde:1:

Meltemle arkadaşsan bak,onlada arkadaş olduk az önce:1:

İsim yazmayın sakın,deşifre olmak istemiyorum:37::52:

sanırımm anladımmm ve ekledimm eğerr doğru kişiysen kabull ett değilsendeee sağlık olsunnn:9:

eslemliva bende sana arkadaslik yolladimmmmm:27::27::27::27: vee hemenn foto ekleeeeeee:52::52::52:

eslemlivacimmmm masallah cokk guzelsinnnn canimm:nazar::nazar::nazar:

bu arada aynii yastayiz seninleee:32::32:

ablaaa sen bnmm bekarr halimdenn bile zayfsınn olmazsınn tombalakk falann:)))))))))9

hamileyken aşırı alıyorum kilo ikinciye hamiş kaldığımda 45kgdim doğuma gittiğimde 62 kiloydum neyseki
doğumdan sonra hemen verebiliyorum:49:

ahh su hamislerrrr:1::1::1: komplekse niye giriyon canim yaaaa... evet belkii kilolusun gobeyinn top gibi ama en azindan o gobek bos degilll:34::34::34: ins hayirlisiyla dogurdugunda eski formuna geri gelirsinn:54::54:

ne bilim canım ya ben hamişken lafla takılan çok oluyordu şakada olsa
insan alınıyor hamişlik hassaslığı işte:49: top gibi oldun falan diye dalga geçiyordu yengeler falan
ağlıyodum sürekli eşim teselli ediyordu beni :16: sen dünyanın en güzel varlığını taşıyosun halt etmiş onlar diyordu:106:
ooohh amma yazdımm heeee:1:

hamileyken aşırı alıyorum kilo ikinciye hamiş kaldığımda 45kgdim doğuma gittiğimde 62 kiloydum neyseki
doğumdan sonra hemen verebiliyorum:49:

ne bilim canım ya ben hamişken lafla takılan çok oluyordu şakada olsa
insan alınıyor hamişlik hassaslığı işte:49: top gibi oldun falan diye dalga geçiyordu yengeler falan
ağlıyodum sürekli eşim teselli ediyordu beni :16: sen dünyanın en güzel varlığını taşıyosun halt etmiş onlar diyordu:106:
ooohh amma yazdımm heeee:1:

ohhhhh halt etmiş onlarrrr:21::21::1::1:ablaaaaaa ben hiçç 49 kiloo olamadmm belki hamilee kalıncaa olurumm 149 falann:37::37:

Bu face olayı nasıl oluyor biri banada anlatabilir mi:1:

civcivim hemen seni aydinlatiyorumm....

simdi biz burdaki cimcimeler facede de gorusuyoruz.... yani beren topik anamiz bir tane face acti ve orda hepimiz eklendik ve berenin actigi facede fotomuzu koyduk kendi dosyamizi yaptik...
ama yanii facemiz cokk gizlidir oyle siradan herkesi almiyoruz bildigimiz kisileri aliyoruz (guven acigindan) :34::34:
ve cokda guzel bisi yaaa birbirimizi bu sekildede tanimak :16::16:

Simdilik zayıfım yeni yontemlerle kilo almayı planlıyorum:51::52:
ben anlatmammm sen zayıfsınnn:27::27::27:

evrenimmmm bendee su dalgasımı yaptrsamm yaza doğru bilemedm bikere yaptrmştmda yakışıp yakışmadığı konsndaa kararsz kaldımm alışamadm sanrmm:37:

ben anlatmammm sen zayıfsınnn:27::27::27:

evrenimmmm bendee su dalgasımı yaptrsamm yaza doğru bilemedm bikere yaptrmştmda yakışıp yakışmadığı konsndaa kararsz kaldımm alışamadm sanrmm:37:

canimm koy oyle bi resmini faceyede bakimmm yakisiyormuu yakismiyormuu sana ona gore fikrimii soylerim kiii bencee kesin yakisiyordur.... bu aradaa saclarin baya uzun masallahh.. resimlerine baktim :16::16:

Back
X