Berenli Saatler :)

esimin arkadasinin kiz arkadasi bursaliii.... bana bursayii cokk ovduuu.. ins bir gun gelmek kismet olurr:34::34:
canim ben aslen konyaliyim ama dogma buyume danimarkada kaliyorum.. bide cokk dertliyimmmm evliyim kocisimii cokk seviyorum ama ayriyizz:43::43: ama ins iki haftaya kadarrr gelirrrr:16::16::16::16:
inşallah isteğin olur hayırlısı olsun
bu arada kizlar bugun vizeyii yolladikkk,,, hayirlisi inss sorun cikmadan vizesini alirda gelirrr:nazar::16::16:

hmm anladiii bennn simdiiii bende yapiyomm:27::27:

iyi geceler canimmm tatli ruyalarr:54:

inşallah isteğin olur hayırlısı olsun

ayyyyy cokkk aciktimm kizlarrrrr yaaaaa:56::56::56::56::56: bisiler yiyimm gelirimmmmm:54::54::54:

allahımm iyicee garipleşiyrumm kilo vercem diyee canımdaa şaşırttıı ne istiyceğinii greyfurtt istiyoo:27::27:

allahımm iyicee garipleşiyrumm kilo vercem diyee canımdaa şaşırttıı ne istiyceğinii greyfurtt istiyoo:27::27:

greyfurtmuu:1::1: gece gece aklina nerden geldiiii seninnn:27::27::27: yaa bendee ne yesem diye dusunuyodummm:44::44:

greyfurtmuu:1::1: gece gece aklina nerden geldiiii seninnn:27::27::27: yaa bendee ne yesem diye dusunuyodummm:44::44:

hastaydmdaa babamm greyfurtt all portakall yee deyip durmştuu bana ekşi gelirdee pek yiyememm amaa şuann dolabaa saldrcam yarım greyfrt yiycemm:)))nutellaa yee sen muzlaa:14::14:

Back
X