Berenli Saatler :)

ayyy keskeee simdii turkiyede olsammm ahh ahhh kosa kosaa gelirdimmm:16::16:

canim ben punding yaptigimda servis tabaginin icine buskivide koyuyorum yani (mozaik pasta gibi) ve sonra ustune hindistan cevisi falan susuluyorum cokk guzel oluyoo istersen oyle bisi yap.... daha kolay olur hem:34::34:

püskevitimiz var canım mantıklı hem ben keki düşüremiyorum fırında yeni ki hiç düşüremem:52::52::52:

samsunu cok beğenmiştim merkezine gittik 1 saat kadar kalabildik ama bayıldımmm tertemiz caddeleri falan yaaaa cok sasırmıstımm

güzeldir canım keşke biraz daha kalıp gezebilseydiniz çok park falan var belediye başkanımız çok çalışıyo:nazar:.İnş. bi daha gelirsiniz daha çok gezersiniz canım

Bir insan hayatı boyunca ortalama 30 farklı kişi ile sevgili oluyormuş. Benim hakkımı kim yiyorsa Allah belasını versin...:))))
Buna bayıldım kızlarr yaaa:52::52::52::52:

asarcık samsunun ilçeis canım.Biz samsun merkezte oturuyoruz ama abim asarcığın köyünde görev yapıyo bnde haftaiçi abimle beraber köydeyim haftasonu evimizdeyiz:10::10::10:

BEnim görümcem Samsun İlkadım' da otuuyor, 2 sene önce yazın gitmiştim ben de -ki zaten eşim de Samsun'lu :1: Çok güzel bir şehir gerçekten özellikle Atakum'u ve Amisos Tepesi'ni çok beğendim :16: Rus pazarı hele bi girdim çıkamadım :52:

BEnim görümcem Samsun İlkadım' da otuuyor, 2 sene önce yazın gitmiştim ben de -ki zaten eşim de Samsun'lu :1: Çok güzel bir şehir gerçekten özellikle Atakum'u ve Amisos Tepesi'ni çok beğendim :16: Rus pazarı hele bi girdim çıkamadım :52:

Yine bekleriz canım bu sefer menemen yemeğe beraber gideriz belki:1::1::1::1::1:
:38::38::38::38::38::38::38:

canim walla tadida bi harika oluyooo..... bazen kocam pasta falan yap derse bende hemen kolayina kacip bunu yapiyorum ve bayiliyoooo:1::1:

tamam yattı kafama bunu yaparım canım çok teşekkür ederim:16::16::16::16:

Bir insan hayatı boyunca ortalama 30 farklı kişi ile sevgili oluyormuş. Benim hakkımı kim yiyorsa Allah belasını versin...:))))
Buna bayıldım kızlarr yaaa:52::52::52::52:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

turkiyenin heryeriii guzelll:nazar::nazar::nazar::nazar: ins bir gun bende kocisle giderim:34: hic gitmedim ve heryerii cokkk merak ediyorum:27::27:

tamam yattı kafama bunu yaparım canım çok teşekkür ederim:16::16::16::16:

rica ederim ballimmm herzamannnn:16::16: bu arada masallahh marifetlisinn bu kadar yemek yapacagina goree:53::53: benim yapacagim yemek ancak bi makarna hazir corbadir:1::1::1:

rica ederim ballimmm herzamannnn:16::16: bu arada masallahh marifetlisinn bu kadar yemek yapacagina goree:53::53: benim yapacagim yemek ancak bi makarna hazir corbadir:1::1::1:

Yemek yapabiliyorum canımda temizliği sevmem:31::31: annem çalıştığı için ben yapıyordum yemekleri ondan dolayı öğrenmiştim.Yoksa annem çalışmasa bnde zor öğrenirdim:27::27:.

Kızlar ben çkıyroum başlayım yemekleri yapmaya.Burada gündüz elektrikler çok gidiyo o yüzden fırın yemeğini şimdiden yapıcam.Öptüm hepinizi:16::16::16:

Yemek yapabiliyorum canımda temizliği sevmem:31::31: annem çalıştığı için ben yapıyordum yemekleri ondan dolayı öğrenmiştim.Yoksa annem çalışmasa bnde zor öğrenirdim:27::27:.

Kızlar ben çkıyroum başlayım yemekleri yapmaya.Burada gündüz elektrikler çok gidiyo o yüzden fırın yemeğini şimdiden yapıcam.Öptüm hepinizi:16::16::16:

kolay gelsinnn marifetliiii kiziimmmm :16::16::16:
aferin walla ins bende ogrenirim bi an oncee:1::1::1:

kolay gelsinnn marifetliiii kiziimmmm :16::16::16:
aferin walla ins bende ogrenirim bi an oncee:1::1::1:

Yine bekleriz canım bu sefer menemen yemeğe beraber gideriz belki:1::1::1::1::1:

eşimin bir sonraki Rısya'ya gidişinde ben de görümceme kaçmayı planlıyorum bak o zaman olabilir işte :1:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

turkiyenin heryeriii guzelll:nazar::nazar::nazar::nazar: ins bir gun bende kocisle giderim:34: hic gitmedim ve heryerii cokkk merak ediyorum:27::27:

Karadeniz çok güzel gerçekten canım, anlatmakla bitmez :16:

kız sen kocişine ne yediriyonnnn:1::1::1:
ben ona daha aksam yemegi hic yapmadimm:1::1: aksam yemekleri kaynana varsa o yapiyordu ama yanlizsak disarda yiyoduk:1::1: amaaaa kocise pasta kek borek cokk yaptimmm.... ayiptir soylemesii bu islerde iyiyimm:27::27: ama aksam yemeklerini hic bilmiyomm:50::50:
eşimin bir sonraki Rısya'ya gidişinde ben de görümceme kaçmayı planlıyorum bak o zaman olabilir işte :1:

Karadeniz çok güzel gerçekten canım, anlatmakla bitmez :16:
canim esimde gitmisti ve bana anlata anlata bitiremedii.... ins bi gun orayada giderim:16::16:

Back
X