Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada merhabaa sekerlerrr![]()
ayyy keskeee simdii turkiyede olsammm ahh ahhh kosa kosaa gelirdimmm
canim ben punding yaptigimda servis tabaginin icine buskivide koyuyorum yani (mozaik pasta gibi) ve sonra ustune hindistan cevisi falan susuluyorum cokk guzel oluyoo istersen oyle bisi yap.... daha kolay olur hem![]()
samsunu cok beğenmiştim merkezine gittik 1 saat kadar kalabildik ama bayıldımmm tertemiz caddeleri falan yaaaa cok sasırmıstımm
asarcık samsunun ilçeis canım.Biz samsun merkezte oturuyoruz ama abim asarcığın köyünde görev yapıyo bnde haftaiçi abimle beraber köydeyim haftasonu evimizdeyiz![]()
hosgeldin pamuk sekerimmmmmm:103::103::103::103::103::103::103::103:
püskevitimiz var canım mantıklı hem ben keki düşüremiyorum fırında yeni ki hiç düşüremem![]()
BEnim görümcem Samsun İlkadım' da otuuyor, 2 sene önce yazın gitmiştim ben de -ki zaten eşim de Samsun'luÇok güzel bir şehir gerçekten özellikle Atakum'u ve Amisos Tepesi'ni çok beğendim
Rus pazarı hele bi girdim çıkamadım
![]()
canim walla tadida bi harika oluyooo..... bazen kocam pasta falan yap derse bende hemen kolayina kacip bunu yapiyorum ve bayiliyoooo![]()
Bir insan hayatı boyunca ortalama 30 farklı kişi ile sevgili oluyormuş. Benim hakkımı kim yiyorsa Allah belasını versin...:))))
Buna bayıldım kızlarr yaaa![]()
BEnim görümcem Samsun İlkadım' da otuuyor, 2 sene önce yazın gitmiştim ben de -ki zaten eşim de Samsun'luÇok güzel bir şehir gerçekten özellikle Atakum'u ve Amisos Tepesi'ni çok beğendim
Rus pazarı hele bi girdim çıkamadım
![]()
tamam yattı kafama bunu yaparım canım çok teşekkür ederim![]()
rica ederim ballimmm herzamannnnbu arada masallahh marifetlisinn bu kadar yemek yapacagina goree
benim yapacagim yemek ancak bi makarna hazir corbadir
![]()
Yemek yapabiliyorum canımda temizliği sevmemannem çalıştığı için ben yapıyordum yemekleri ondan dolayı öğrenmiştim.Yoksa annem çalışmasa bnde zor öğrenirdim
.
Kızlar ben çkıyroum başlayım yemekleri yapmaya.Burada gündüz elektrikler çok gidiyo o yüzden fırın yemeğini şimdiden yapıcam.Öptüm hepinizi![]()
Yemek yapabiliyorum canımda temizliği sevmemannem çalıştığı için ben yapıyordum yemekleri ondan dolayı öğrenmiştim.Yoksa annem çalışmasa bnde zor öğrenirdim
.
Kızlar ben çkıyroum başlayım yemekleri yapmaya.Burada gündüz elektrikler çok gidiyo o yüzden fırın yemeğini şimdiden yapıcam.Öptüm hepinizi![]()
kolay gelsinnn marifetliiii kiziimmmm
aferin walla ins bende ogrenirim bi an oncee![]()
Yine bekleriz canım bu sefer menemen yemeğe beraber gideriz belki![]()
turkiyenin heryeriii guzelllins bir gun bende kocisle giderim
hic gitmedim ve heryerii cokkk merak ediyorum
![]()
ben ona daha aksam yemegi hic yapmadimmkız sen kocişine ne yediriyonnnn![]()
canim esimde gitmisti ve bana anlata anlata bitiremedii.... ins bi gun orayada giderimeşimin bir sonraki Rısya'ya gidişinde ben de görümceme kaçmayı planlıyorum bak o zaman olabilir işte
Karadeniz çok güzel gerçekten canım, anlatmakla bitmez![]()
ya kızlar ben kime benziyorum pekiiiii beni hiç benzetmedinizzz![]()